CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-Author

[Jenayah] Kapla MCKK Serang Nonek Mangsa, Dapat Hukuman Ringan! UPDATE #80: Pembuli Helok, Anak PIG Representative Pejal Gemok! UPDATE #182: PIG Kata Famili Mangsa Pentingkan Diri! UPDATE #385: PIG Nak SAMAN!

  [Copy link]
 Author| Post time 5-11-2023 12:31 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
LautBiru52 replied at 4-11-2023 10:36 PM
Semoga jahanam la hidup pembuli ni semua. Hidup takkan senang. Anak2 semua tak menjadi

Doakan agar semua pembuli tu mandul je terus
Bio DNA pembuli terhenti setakat mereka
Hanat sangat perangai sesekor ngalahkan oink oink
Rosak masa depan orang sebab dia & mangsa boleh jadi cacat kekal juga

MCKK walau ada ramai pelajar cemerlang, tapi seingat aku tak pernah jadi sekolah terbaik negara
Puncanya ialah anak2 alumni & anak2 VIP/VVIP yg masuk ikut pintu belakang sebab tak layak masuk secara merit in the 1st place due to below average academic qualification
Merekalah yg menyumbang rosaknya percentage kelulusan sekolah for major exams
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 06:17 PM
exam pon banyak gagal ranking nombor dua dari belakang ada hati nak buli orang?


Ya tuhannn
Bangsatnya result hanat ni
Padahal Sains Sosial stream lah senang nak score
Elok makpak hantar anak hanat dia mengulang masuk darjah 1 balik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 01:16 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 01:16 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 01:30 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 5-11-2023 02:46 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 04:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Pembuli ni biar depa melutut  minta maaf dan cium tangan budak2 yang dorang buli ni.. buat masa perhimpunan depan seluruh pelajar sekolah.. nak sangat tunjuk jantan bantai anak orang.. aku harap kes ni viral dan dapat tindakan sewajarnya pada pembuli terbabit dan jugak orang yang main kuasa tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon pilih gambar yg lebih menutup aurat
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 02:46 AM

Sape ni chuols? Pembuli ke? Harus lah dikecam dgn lebih dahsyat
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 12:20 AM

Ni ke pembuli?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 12:31 AM

Bodohnyaa result
Sbp aku dulu
Student paling low pon minimum 7A dlm tgn everytime ujian.. spm 8A minimum all..
Tp mmg xde kes buli teruk pun
Sebab batch aku even anak2 vip yg dpt masuk pon jenis bijak2
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 01:30 AM

Pembuli ke ni? Awat tua tua menopos belaka ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 12:31 AM

Masuk vokasional je la dik dah alang² result mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 09:47 AM | Show all posts
Binodino replied at 4-11-2023 06:12 PM
Pembuli hire lawyer. So mangsa hire la lawyer jugak. Report polis dah ada. Ke dah lantik lawyer ta ...

buat apa mangsa nak hire lawyer pulak
biar la DPP yang buat kerja dakwa pembuli ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 09:47 AM | Show all posts
sepatutnya pembuli ni flush je dlm tandas atau buang je dalam sungai bg buaya makan
dasar anak haram
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 09:51 AM | Show all posts
Semoga Kerajaan dapat memperketatkan lagi undang-undang buli ini di sekolah supaya gejala ini dapat dibenteras, kasihan kepada mangsa buli, boleh terkesan seumur hidup
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ok sbb pembuli comel, so acik2 akak2 sumer maafkan
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 5-11-2023 09:36 AM
Pembuli ke ni? Awat tua tua menopos belaka ni?

Ni bapak pembuli lah…
Gmbar dlm dorm tu msti time OBW haritu ada set2 old boys tido kt dorm/asrama…ala2 open day gtu
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak paham.. dah kes buli, awat ada meeting muafakat ni? Giloss apo?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 09:06 PM GMT+8 , Processed in 0.105969 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list