CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-Author

[Jenayah] Kapla MCKK Serang Nonek Mangsa, Dapat Hukuman Ringan! UPDATE #80: Pembuli Helok, Anak PIG Representative Pejal Gemok! UPDATE #182: PIG Kata Famili Mangsa Pentingkan Diri! UPDATE #385: PIG Nak SAMAN!

  [Copy link]
Post time 4-11-2023 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 4-11-2023 08:19 PM
Nk tgk muka pembuli jugak. Kalo herlokk mungkin dimaafkan sebilangan acik2

Muka pembuli takdak..tapi muka ayah dan datuk dia rasanya dau trending skrg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2023 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru dapat korek2 info dan faham case ni....

Apa2 pun alasan...harap KPM ambil tegas hal ni dan menteri pendidikan jalankan tugas dengan baik. Krediliti dia jadi taruhan skrg...gagal handle dgn baik kes MCKK ni....abis laa track rekod dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
So pembuli ni anak siapa?? Ceciter .. netizen tak sabar ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mikasa at 4-11-2023 11:06 PM
faint_heart replied at 4-11-2023 10:58 PM
So pembuli ni anak siapa?? Ceciter .. netizen tak sabar ni


Ayah pembuli ni alumni dan org no 1 dalam pibg

Datuk pembuli pun alumni jugak .beliau bekas timbalan menteri di jabatan perdana menteri

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mikasa replied at 4-11-2023 11:05 PM
Ayah pembuli ni alumni dan org no 1 dalam pibg

Datuk pembuli pun alumni jugak .beliau bekas timba ...

Siapa datuk pembuli tu? Nama he olls .. so yg gbr depan PIBG rep tu ayah nya?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 4-11-2023 06:04 PM
Mohon dedahkan maklumat pembuli supaya acik2 porem bole divert energy anti israel pd pembuli2 ini

Pttnya kita buat database pembuli dah..mana tau antara uols ada jd panel interbiu biasiswa ke...keje ke..uols rijek awal2 pembuli tu..mbg markah rendah...tak jadi la nak mskkan anak iols ke asrama...bior je la bawah ketiak iols sampai abis spm...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-11-2023 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 06:17 PM
exam pon banyak gagal ranking nombor dua dari belakang ada hati nak buli orang?

Add maths dapat 5???? Dasar prmbuli bodoh!! Keluar ajelah skolah tu dekk buat malu je
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku cadangkan mangsa hire asiah jalil since kak siah Kita ni pon pernah jadi mangsa buli hostel sbp...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2023 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 4-11-2023 11:13 PM
Pttnya kita buat database pembuli dah..mana tau antara uols ada jd panel interbiu biasiswa ke...ke ...

Tak pe chu olls .. chu olls tengok result budak ni pun sedehhhh .. tak yah masuk asrama pun .. tak da kesan positif pun masuk mckk ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa mesti nak buli, pukul2 ya?
Keluar je la dari situ....
Bnyk lagi sekolah yang bagus2, yg boleh memupuk keharmonian
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp lh ada kuota alumni. Patutnya masuk sbp ikut results pelajar lh. Mak bapak pun kalau ank x pandai, masuk sbp lg byk ditinggal. Alih2 jd pembuli.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 4-11-2023 11:16 PM
Tak pe chu olls .. chu olls tengok result budak ni pun sedehhhh .. tak yah masuk asrama pun .. tak ...

Not the chosen one la...msk ikut kabel la ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:24 PM | Show all posts
nanti dorang umum la akan ambil tindakan bg senyap kes ni dah netizen lupa nanti masuk bawah carpet la macam biasa... anak helang kan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cruz2 at 4-11-2023 11:34 PM

Maaf cakap ada juga mak2 yg terlampau obses terpaling segala segi bila ada anak belajar kat mckk.
Ada sorang mak dlm group batch parents sekolah anak acik pantang dengar ada kes kat sekolah waima kes kecik2 pon lantang la dia masuk mengeji sekolah anak dia sendiri dan membanding serta memuji koleq sekolah si abg (anak sorang lg) kononnya zero kecurian, zero buli,brotherhood kuat, pentadbir cemerlang, pibg bagus yada yadaaa..
Bila ada yg ckp ada jer kat sana kes2 curi, buli tp byk sapu bwh karpet tk di kecohkan amboiii terus sentap beriya2 menafikan menidakkan lgsung tk leh terima kata2 parents lain.
#terpalingkoleq
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-11-2023 10:32 PM
Sekolah ni lelaki je semua

Anak ex classmate iols pun sekolah sini

Form 1 asrama asing dr form2 lain kt skolah ni.. possibility nk dibuli kurang sikit lh kot.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mikasa replied at 4-11-2023 11:05 PM
Ayah pembuli ni alumni dan org no 1 dalam pibg

Datuk pembuli pun alumni jugak .beliau bekas timba ...

Siapa nama si datuknya? Bekas timb. menteri je pn.. blum tntu org kenal maklum lh kabinet m’sia ni kn ramai klu include timbalan2 skali
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2023 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 4-11-2023 11:11 PM
Siapa datuk pembuli tu? Nama he olls .. so yg gbr depan PIBG rep tu ayah nya?

Ya. Ayah dia. Pengetua dan ydp alumni ....

Datuk dia pengerusi bukan eksekutif MyHSR Corp
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lo_la at 5-11-2023 12:10 AM
mikasa replied at 4-11-2023 11:33 PM
Ya. Ayah dia. Pengetua dan ydp alumni ....

Datuk dia pengerusi bukan eksekutif MyHSR Corp


Tapi the alleged bully, bin azwan, based on post #25, final exam result tu. Brother pibg tu namanya ahmad faisal.

Edit: oh more than 1 bully kan

Semoga urusan adik yg kena buli tu dan familynya, dipermudahkanNya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 12:19 AM | Show all posts
mikasa replied at 4-11-2023 11:33 PM
Ya. Ayah dia. Pengetua dan ydp alumni ....

Datuk dia pengerusi bukan eksekutif MyHSR Corp

ni lah ya rupa anak PIG representative pejal gemok tu

  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 12:20 AM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 06:37 AM GMT+8 , Processed in 0.298443 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list