CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-Author

[Jenayah] Kapla MCKK Serang Nonek Mangsa, Dapat Hukuman Ringan! UPDATE #80: Pembuli Helok, Anak PIG Representative Pejal Gemok! UPDATE #182: PIG Kata Famili Mangsa Pentingkan Diri! UPDATE #385: PIG Nak SAMAN!

  [Copy link]
Post time 4-11-2023 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 4-11-2023 08:50 PM

Nk tgk muka pembuli jugak. Kalo herlokk mungkin dimaafkan sebilangan acik2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2023 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah siap ada karipap
Tenang tenang aje
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg bangsat betul pengetua tu dn pembuli
Mampos ko
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Celaka pembuli.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ya rabbi masuk mckk ikut pintu blkg ke caner ni??? bodo piang result setarap bdk2 kelas blkg sek harian biasa. math pun bodo
makpak habis bangga blk kg gegey anak dok sbp elit ujung2 result

pembuli mmg jahanamm yg cuba nak cover lagi lahanattttt. moga kene kat anak cucu dia baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 4-11-2023 09:02 PM
ya rabbi masuk mckk ikut pintu blkg ke caner ni??? bodo piang result setarap bdk2 kelas blkg sek har ...

Masuk kuota alumni laa tu kot.

Byk alumni tak boleh terima bila anak tak perform
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-11-2023 09:11 PM | Show all posts
aechae replied at 4-11-2023 08:06 PM
Laki iols pnah jd mangsa buli msa kt SBP form 1-2  kt SDAR.. kluar asrama form 3 skolah biasa, form  ...

Same la sdar. F1-F5. Xde org nak buli iols, sbb iols penjual rokok. Nnt tak berasap dorg. Bapak iols tanya, uols takde minta duit pun, buat bisnes ke ape..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
pergi mampus la dgn pengetua mcm hanjing. KPM kasi tukar je dgn org lain. sbb pilih bulu.
aku mmg benci double standard mcm ni. peduli la f5 ke hapa.pergi skolah biasa je tak boleh ke amik spm?
biasa je kalo sbp buat hal kna buang skolah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2023 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Peha sekolah jolok jubo nih? Mcgaygay
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mikasa replied at 4-11-2023 09:04 PM
Masuk kuota alumni laa tu kot.

Byk alumni tak boleh terima bila anak tak perform

mcm sek iols dulu, ayahnya doc alumni la...anaknya result upsr masuk sek harian pun xlepas. bila pmr tu aihhh pakej meniru siap sound pengawas exam.lepas tu kene tendang takde reason utk stay sbb pmr dpt 4a jah

sejenis makpak tak sedo diri anak bodo piang tp gigih nak jugak masuk sek elit habis serata kabel alumni itu ini guna asalkan anak masuk.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 4-11-2023 09:16 PM
pergi mampus la dgn pengetua mcm hanjing. KPM kasi tukar je dgn org lain. sbb pilih bulu.
aku mmg be ...

Nmpk dia punya necktie hm n pibg chief tu? Sama la dgn hicouncil, yg menjahanamkan sekolah tu oldboys association la. Oba too powerfool, anak tak qualify pun boleh slot in, anak ada masalah disiplin, cikgu yg kena tindakan. End up lu buatlah apa lu suka. Baru ni aku sempat dgr citer pengetua yg sack 20 org hicouncil tu. Mmg susahhhhhh. But utk kebaikan semua org and Ada yg end up jadi surgeon...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by arnauld at 4-11-2023 09:32 PM

Ketua pembangkang patut bawa kes ni masuk parlimen...bola tanggung ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 4-11-2023 08:14 PM
Sains sosial ni kelas blakang2 gtu lah… ada je produk Koleq yg xmenjadi bak kata laki iols.

Kat boarding school, tak bahagi kelas mcm tu, ikut minat la. Zmn aku dulu best student biasanya bdk social sains, dgn debat lagi.Habis tu siapa nak jadi ceo2 bank2 hebat malaysia hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
arnauld replied at 4-11-2023 09:31 PM
Kat boarding school, tak bahagi kelas mcm tu, ikut minat la. Zmn aku dulu best student biasanya bd ...

Dh laki iols kata gtu mna lh iols tau..dia claim dia pndai sbb sbb msuk kelas sains yg 2nd.. bkn 1st pn … yg blakang2 dia kata lg truk dr skolah harian pn ada
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 09:45 PM | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 06:17 PM
exam pon banyak gagal ranking nombor dua dari belakang ada hati nak buli orang?

sampah apa ni, buat malu premier jek....

math MA tu math mod ke? subjek ni confirm A boleh belajar sendiri tak perlu cikgu ajar pun Gagal, ni tendang je la.... bagi yang betul2 berkualiti je, shial la rugi space...


Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 06:26 PM
meh tanya ticer @dua_chzy susah ngat kerr subjek ekonomi prinsip akaun bagai tu sampai sbp elite p ...

masuk guna kabel la tu
Tu yg result lbh teruk dr bdk sek harian biasa

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2023 10:18 PM | Show all posts
babi punya pembuli tak padan dengan bodoh berderet subjek dapat gagal lagi sebok nak membuli orang hah babi?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 10:18 PM | Show all posts

si gemok ni PIBG representative ke PIG representative hah babi

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 4-11-2023 06:02 PM
Sekolah bang non dulu kan?

Sekolah ni lelaki je semua

Anak ex classmate iols pun sekolah sini
Baru form 1
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga jahanam la hidup pembuli ni semua. Hidup takkan senang. Anak2 semua tak menjadi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 05:29 AM GMT+8 , Processed in 0.079458 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list