CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-Author

[Jenayah] Kapla MCKK Serang Nonek Mangsa, Dapat Hukuman Ringan! UPDATE #80: Pembuli Helok, Anak PIG Representative Pejal Gemok! UPDATE #182: PIG Kata Famili Mangsa Pentingkan Diri! UPDATE #385: PIG Nak SAMAN!

  [Copy link]
Post time 4-11-2023 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon dedahkan maklumat pembuli supaya acik2 porem bole divert energy anti israel pd pembuli2 ini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2023 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Pehal dok attack nonek anak orang plak
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Pembuli2 adalah spesis puaka terlaknat selayaknya masok neraka tingkat ke 7. No al fatihah for the pembuli laknat!
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 05:25 PM

Pembuli hire lawyer. So mangsa hire la lawyer jugak. Report polis dah ada. Ke dah lantik lawyer tapi taknak bawak ke court, nak viralkan kes je semata2?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2023 06:17 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 4-11-2023 06:04 PM
Mohon dedahkan maklumat pembuli supaya acik2 porem bole divert energy anti israel pd pembuli2 ini

exam pon banyak gagal ranking nombor dua dari belakang ada hati nak buli orang?


Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 06:17 PM
exam pon banyak gagal ranking nombor dua dari belakang ada hati nak buli orang?

aik takat ekonomi tkde fizik kimia bio cenggini je. sorry no offense kat org yg struggle, anak i pun bukan scorer (sekolah harian biasa) tapi i ckp atas capacity pembuli & dpt sekolah elit
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-11-2023 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
What do u expect from budak Koleq
My ex husband alumni sini

Sampai sekarang ex husband tak bagi anak2 laki dia masuk sekolah ni
Dia kata banyak pengalaman pahit
Brotherhood memang kuat
Tapi kalau kau anak orang kampung
Memang jadi khadam jadi lauk dengan anak2 somebody

Realiti SBP
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2023 06:26 PM | Show all posts
kepompong replied at 4-11-2023 06:21 PM
aik takat ekonomi tkde fizik kimia bio cenggini je. sorry no offense kat org yg struggle, anak i p ...

meh tanya ticer @dua_chzy susah ngat kerr subjek ekonomi prinsip akaun bagai tu sampai sbp elite punya result pon lagi hauk dari budak sekolah harian?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2023 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 06:17 PM
exam pon banyak gagal ranking nombor dua dari belakang ada hati nak buli orang?

Kick je lah dari sekolah tu
Ada pun merosak peratusan

Result tak macam budak SBP
Pandai lagi bebudak sekolah harian yang tak payah nak tackle2 ala American football

Owh lupa
Masuk guna kabel
Asalkan bapa hulur riban2 untuk bayar artis menyanyi masa reunion nanti
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 4-11-2023 06:26 PM
What do u expect from budak Koleq
My ex husband alumni sini


sbp biasa tkde apa punlah. yg sekolah elit ni yg pelik
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok buang aja pembuli ni. Hantar sekolah Henry Gurney.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut bagi rasa dulu macam yang dibuat kepada mangsa... baru cerita maaf ke tak... anak sape la buruk sangat ni... semoga mandul
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 06:17 PM
exam pon banyak gagal ranking nombor dua dari belakang ada hati nak buli orang?

Magawddd. For mckk, this is not the standard right? Tapi mana dapat ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 07:13 PM | Show all posts
sbp ni adalah tempat pembuli2 diternak. aku pun bekas alumni sbp nun di negeri perlis. kenangan membesar 5 tahun disitu dirosakkan oleh memori2 pahit hidup bersama pembuli.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm cite work hero class tu cara dia kena pukul.
Semoga pembuli ni mandul agar keturunan mereka tak membiak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 05:22 PM

Meeting kes buli pn ada makan-makan ke?Rilex betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2023 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 05:22 PM

Ade la tu proses suap menyuap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki iols pnah jd mangsa buli msa kt SBP form 1-2  kt SDAR.. kluar asrama form 3 skolah biasa, form 4 msuk MCKK dia kata dh bleh handle dh mcm mna xnk bg kena buli ni.. tp rahsia dia kata, xleh cerita.. 80% dr cerita projek high council tu dia kata realiti meh tp tu yg akan ajar utk jd tough lps2 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 4-11-2023 06:26 PM
What do u expect from budak Koleq
My ex husband alumni sini


Laki iols mcm xtrauma pn
Dia kena buli kt SDAR lps tu dh msuk Koleq dia kata lg oke dr SDAR..
Weols x beranak lg, tp dia dh bercita2 if ada anak laki msti msuk cni.. i yg duk asrama biasa2 je pn i pasang niat dh if ada anak never ever bg msuk skolah asrama . I dont like it
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 4-11-2023 06:21 PM
aik takat ekonomi tkde fizik kimia bio cenggini je. sorry no offense kat org yg struggle, anak i p ...

Sains sosial ni kelas blakang2 gtu lah… ada je produk Koleq yg xmenjadi bak kata laki iols.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 02:27 AM GMT+8 , Processed in 0.068374 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list