CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-Author

[Jenayah] Kapla MCKK Serang Nonek Mangsa, Dapat Hukuman Ringan! UPDATE #80: Pembuli Helok, Anak PIG Representative Pejal Gemok! UPDATE #182: PIG Kata Famili Mangsa Pentingkan Diri! UPDATE #385: PIG Nak SAMAN!

  [Copy link]
Post time 5-11-2023 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
t_hahahaha replied at 5-11-2023 05:53 PM
mesti ada beza kasta kan kalau masuk form 1/4

Skolah sbp pompan pun ada kasta ka?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-11-2023 07:27 PM | Show all posts
mcgaygay punya PIG dah bagi statement, menyelar tindakan keluarga mangsa sebab viralkan kes
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 07:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 07:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 07:32 PM | Show all posts
sikit pun diorg tak kesal kisah buli kan. macam takde empati.
dok sibuk protect nama kolej. camne sekolah elit boleh buat statement camtu eh?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 07:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 5-11-2023 07:46 PM | Show all posts
t_hahahaha replied at 5-11-2023 07:32 PM
sikit pun diorg tak kesal kisah buli kan. macam takde empati.
dok sibuk protect nama kolej. camne se ...

siap kata bagi pengajaran agar tidak mencampuri urusan sekolah? dah tu hapa tujuan PIBG untuk apa kalau ibu bapa tak boleh nak ikuti perkembangan murid di sekolah? baik tukar jadi PIG jah sah2 tak payah masuk campur dah kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 07:27 PM

wahhhh gitewww bila pibg terpaling keluar statement.
memalukan sek je, elok la belai la anak korang. biar peel huduh lahanat pun asal bersekolah elit wajar ditatang.
meluat plak iols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-11-2023 08:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 07:27 PM

kenyataan pibg mckk mcm ni??.. ketahian apakah ini??
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 08:10 PM | Show all posts
Masyarakat perlu terus bagi tekanan kepada sekolah itu sehingga pembuli dikeluarakn
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 01:30 AM

si apaknya ni org yg mcmmana?

charismatic?.. sejenis bijak ka?.. ke bijak dan ada sifat ala2 gangster?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
anak sapa yg buat onar?? anak sapa yg membuli??? dh mmg tk pandai didik anak sendiri. salahkan org lain pulak. kalo anak ko tk pukul anak orang lain, tkde lah mckk dpt malu.
mmg dasar mukatebalmacamkulitbabi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 08:25 PM | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 5-11-2023 08:12 PM
si apaknya ni org yg mcmmana?

charismatic?.. sejenis bijak ka?.. ke bijak dan ada sifat ala2 gang ...

sejenis babi? kemain ayat face the consequence lah hapa bagai tapi bila anak sendiri pembuli boleh pulak salahkan mangsa dan keluarga mangsa?




Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 08:48 PM | Show all posts
aechae replied at 4-11-2023 08:14 PM
Sains sosial ni kelas blakang2 gtu lah… ada je produk Koleq yg xmenjadi bak kata laki iols.

zaman sy dulu sapa2 yg rasa kurang bijak tapi target nak pegi obersi masuk la kelas sains sosial ni.mmg ramai yg dpt buat aad & kpp lepas tu pegi us

btw asben kamu f1 kat sdar tahun bila ye?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 08:53 PM | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 5-11-2023 05:14 PM
Ohhh sorry. Silap ahahaha husband iols sdar. Maapkan saya.

batch bila tu? sabtu ni dia pi tgk ella tak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 09:01 PM | Show all posts
Face the consequences. Walk off the pain..?? Pemenda ni..?? Anak ko yg buli org lain plak kena berlapang dada..?? Gaya ala2 nak divert issue & sweep under the carpet..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila golongan yang salah jadi pemimpin
Hancurrrrrrrr jadiknyer
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 5-11-2023 04:54 PM
Uiii

Kuat betoiiiii brotherhood deme

Laki iols lps akad nikah haritu trus sembang dgn uncle iols yg old boys jugak okeh..mcm pkai secret kod gtu inform batch mana..kenal sape2..Wlupun gap tu mcm bapak dgn anak tp sembang psl skolah rancak mcm apa..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 05:03 PM
pakai dengan baju kaler hitam pon hauk yachh tak matching sebab memang corak samping tu sendiri hu ...

Mmg hauk pn tp stiap kali openhouse opis pkai baju melayu pakai samping tu jugak.. skolah org lain pn ada samping sndri jugak tp xda lh smpai nk membawa ke tua duk pakai.. eeuww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 02:47 AM GMT+8 , Processed in 0.074432 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list