CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 2629|Reply: 20

Deepika Padukone suka puji diri sendiri

[Copy link]
Post time 31-10-2023 12:20 PM | Show all posts |Read mode

DEEPIKA PADUKONE

AKTRES sensasi Deepika Padukone menegaskan tidak pernah ambil kisah terhadap kutukan netizen kerana yakin ada dalam kalangan mereka cemburukan kejelitaannya.

Namun berbeza dengan pengakuan dibuat dalam Instagram, isteri kepada aktor Ranveer Singh itu dilihat gigih mempertahankan diri dengan membuat beberapa hantaran memperjelaskan keadaan.

Kecaman dilemparkan netizen gara-gara perkongsiannya dan suami dalam Koffee With Karan mengenai pertemuan pertama mereka hingga akhirnya disatukan sebagai suami isteri pada 2018.

Rata-rata peminat menganggap penampilan mereka dalam musim kelapan itu sebagai sebuah mimpi buruk selepas selebriti berusia 37 tahun itu hanya memuji kecantikan diri sendiri.

“Sangat cantik, sangat elegan. Hanya terlihat seperti sebuah wow,” katanya yang mengenakan persalinan serba merah dengan perincian anting-anting permata.

Malah tidak kurang mengecam kenyataan suaminya yang mengungkapkan pertemuan dengan Deepika sebagai momen terindah dalam hidupnya.

Lebih nakal apabila ada yang mengungkit bahawa itu kenyataan sama ketika dia menggambarkan pertemuan pertamanya dengan bekas kekasih, Anushka Sharma, sekitar tahun 2011.
https://www.kosmo.com.my/2023/10 ... -puji-diri-sendiri/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2023 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Shes classy..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:29 AM | Show all posts
muka cantik, body mantap... harusla puji diri sendiri
bukan mudah nak dpt maintain dgn macam2 food kat india yg byk manisan la, segala mala kari..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
she cantik..mohon sheols jaga kecantikan sampai tua mcm rekha, shilpa..jgn jd gundu mcm acik aishwarya pulak
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekpah2 replied at 4-11-2023 06:41 PM
she cantik..mohon sheols jaga kecantikan sampai tua mcm rekha, shilpa..jgn jd gundu mcm acik aishwar ...

Aish tu knp blh gundu. Tp sheols mmg kejap kurus kejap gundu kan. Stress eating ka
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 4-11-2023 10:26 PM
Aish tu knp blh gundu. Tp sheols mmg kejap kurus kejap gundu kan. Stress eating ka

dah lar gundu..rambut serabai nk mampus..sayang betul muda2 sheols cantik sgt
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-11-2023 11:33 AM | Show all posts
Mekpah2 replied at 4-11-2023 06:41 PM
she cantik..mohon sheols jaga kecantikan sampai tua mcm rekha, shilpa..jgn jd gundu mcm acik aishwar ...

shilpa shetty tu underrated sungguh laa.dulu biasa2 je tgk dah tua nmpk cantik laki pun herlok.
kareena dulu kemain hot skrg erm..

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 03:47 PM | Show all posts
deepika ni antara debut pelakon terbaik la bg meols
masa dia keluar om shanti om tu terus terkagum jap, lawa n lakonan best
good thing dia dpt kekalkan momentum tu sbb dpt sapu movie2 yg hebat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2023 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2023 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Mekpah2 replied at 5-11-2023 01:50 AM
dah lar gundu..rambut serabai nk mampus..sayang betul muda2 sheols cantik sgt

Iols tertanya2
Adakah sheols stress sbb duk serumah dgn mertua
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2023 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekpah2 replied at 4-11-2023 06:41 PM
she cantik..mohon sheols jaga kecantikan sampai tua mcm rekha, shilpa..jgn jd gundu mcm acik aishwar ...

lucu tapu betul kt u
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2023 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kisahkeaku replied at 5-11-2023 11:33 AM
shilpa shetty tu underrated sungguh laa.dulu biasa2 je tgk dah tua nmpk cantik laki pun herlok.
ka ...

sependapat kita..dl si ais pny la lawa,lihat la kini
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2023 05:34 PM | Show all posts
aku suker jer DP ni.  pd mata aku dia mmg cantek yg tersendiri... tak perlu puteh melepak mcm cucu-cucu kapoor & bermata hijau biru....  walau gelap ala2 kajol tapi dengan lesung pipit & bentuk muka bujur sirih tu dia lawa.... acting dia pun aku suka...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2023 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
DP mmg lawa apa, berlakon pun bgs. Hrp dia kekalkan kejelitaan dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes DP sangat lawa & boleh berlakon. Pada ai, dia ni cantik sangat and suka movie sheols Piku
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2023 10:29 AM | Show all posts
i masih tak boleh move on dgn DP dalam om shanti om
very the chantik
muka pun very manis and classy
ranveer nampak sayang gila dkt DP
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2023 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 5-11-2023 03:47 PM
deepika ni antara debut pelakon terbaik la bg meols
masa dia keluar om shanti om tu terus terkagum j ...

Walaupun iols xminat dia.tapi iols sokong statement chuols
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
primarikey replied at 6-11-2023 10:02 AM
Iols tertanya2
Adakah sheols stress sbb duk serumah dgn mertua

Mungkin juga..sayang kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2023 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 14-11-2023 10:55 PM
Mungkin juga..sayang kan

Lelaki seronok la kn sis dpt duk serumah dgn mak dia...tp bg si isteri...duk serumah dgn mertus umpama mimpi ngeri...lg2 mertua yg perangai from hell
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2023 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
DP ni lawa sgt dkt mata iolls..1st time tgk dia berlakon om shanti om trs girl crush..untung la debut je trs pairing dgn srk & meletop..dlm bajirao mastani berlakon dgn husb dia lg la cantik sgguh..sesuai sgt dia & pc pgg watak dlm movie tu..dua2 lawa bg iolls
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 08:18 PM GMT+8 , Processed in 0.076610 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list