CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7353|Reply: 12

Nicholas Saputra Tak Rasa Hidupnya Menarik

[Copy link]
Post time 29-10-2023 12:42 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon terkenal Indonesia, Nicholas Saputra masih menjadi pujaan ramai walaupun sudah berusia 39 tahun.


Meletup dengan filem Ada Apa Dengan Cinta?, kisah hidup dan aktiviti hariannya menjadi sorotan para peminat yang sentiasa ingin ambil tahu.






Pun begitu, bagi Nicholas, dia melihat kehidupannya biasa dan tidak ada yang menarik. Sebab itulah dia sama sekali enggan ditemubual dalam saluran podcast.


Dia turut menepis dakwaan enggan ditemubual kerana berasa dirinya punya nilai eksklusif.


"Bukan eksklusif. Saya cuma rasa tidak ada yang menarik untuk diceritakan.


"Kalau saya lihat podcast rakan lain semuanya ada banyak cerita menarik tapi hidup saya tidak.


"Lagi pun, jika ditanya, saya tidak tahu mahu jawab apa," katanya dalam satu laporan oleh Viva.co.id.




Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-10-2023 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa? Aku rasa hidup dia menarik, suka tengok ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2023 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Handsome sungguh dia ni zaman aadc dulu
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2023 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ish berjalan merata sana sini apa yg tak menariknya. Untung heshe muka hensem duit banyak, single tp jd kegilaan wanita. Setiap brand berebut nak ambik dia as ambassador.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2023 07:43 AM | Show all posts
dah tua da...xsehensem zaman muda AADC
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2023 10:24 AM | Show all posts
i suka plak tengok muka heollss skang..lagi tasty..haha..nk follow la ig abam nich ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-11-2023 11:03 AM | Show all posts
Beribear replied at 29-10-2023 02:31 PM
Kenapa? Aku rasa hidup dia menarik, suka tengok ig dia

itu lahh merata ig dia brjln, tp dia byk post area bali.
dia ni graduate architure tak silap, mebi dia ada kerja2 kat area bali nuu..
satu lagi dia lone ranjer, if dia dah kawen mebi ada benda laa dia nk cite.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2023 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nadie90 at 6-11-2023 07:20 AM

Tahun depan dah masuk 40an la....masih handsome & xgila glamour ya....klu dia nak cari teman hidup, beratuq org prmpuan yg nk dia ni....tapi dia aman2 ja travel merata tempat dan buat hal sendiri ja
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2023 08:39 PM | Show all posts
mcm best je life heols. Cuma tak bising mcm celebriti lain. Pnh tgk heols jd vj (channel v) , lakonan idok.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2023 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mungkin kalau ada aku hidupmu lebih menarik mas aha gittew…
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2023 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepi, sepi dan sendiri aku benci. Aku ingin hingar, aku ingin ke pasar. Agittew
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2023 05:24 PM | Show all posts
heols age gracefully pd iols.. segak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 06:12 AM | Show all posts
He should get over it.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 01:30 AM GMT+8 , Processed in 0.074957 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list