CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5375|Reply: 20

Aliff Syukri Tampilkan Ira Kazar Dalam Video 'Save Palestine' Sambil 'Promote' Tudung, Netizen Tegur Jangan Ambil Kesempatan

[Copy link]
Post time 20-10-2023 08:22 PM | Show all posts |Read mode
Usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri menerima teguran daripada netizen gara-gara menampilkan isteri kepada pengarah Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar menerusi video terbaharunya.

Aliff memuat naik rakaman memaparkan dirinya, pempengaruh Soraya, Ira Kazar dan juga beberapa lelaki yang lain sedang membawa bendera negara Palestin sebagai tanda solidariti kepada penduduk yang terkesan dengan konflik peperangan pada ketika ini.






Ira Kazar turut menggayakan beberapa koleksi tudung dan di akhir video, Aliff Syukri melaungkan ayat 'Free Palestine'.


Menjengah ke ruangan komen, ramai yang mengecam tindakan Aliff Syukri yang didakwa seolah-olah mengambil kesempatan menjual tudung koleksi miliknya atas nama ‘penderitaan’ rakyat Palestin.


"Tolong jangan jadikan Palestin marketing untuk orang beli jujurlah dari segala benda," kata netizen.


Namun, ada juga yang merasakan kemunculan Ira Kazar dalam video tersebut agak kelakar dan mencuit hati netizen.


  



"Mula-mula saya rasa sedih dengar lagu ini, tapi keluar muka Ira Kazar saya tergelak wak. maafkan saya wak, boleh tak dato buat video lain.


"Tadi macam like, tapi tula kita unlike balik. Sebab model dato tu guna cara israel. Menumpang pastu terus jajah suami orang," kata warga maya yang lain.


Terdahulu, usahawan kosmetik yang terkenal dengan ‘trademark’ Terlajak Laris itu dilaporkan telah memperkenalkan Ira Kazar sebagai model terbaru untuk jenama tudungnya.




Sumber: Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2023 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok hantar birah p palestin
Mati tertimbus membusuk terus
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2023 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
X habis2 nak promo bini sol ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2023 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah tegur... Boikot je terus
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2023 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ira Kazar ni kalau ikutkan cantik je, muka exotic melayu. Tapi sayang, perangai terlalu rempit + menyondol. Cuba kalau dari awal attitude bagus, pastu masuk dunia seni. Mesti boleh pergi jauh. Sekarang tak pasal2 keluar je muka kat mana2 orang kecam. Lama2 boleh mental ooo
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2023 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin kecut muka bighah...bertiang jauh curly tinggalkan bighah....nasibla dah ko jahat sampai tahap kena laknat dgn mertua..selayaknya !
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-10-2023 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar la video ni bighah tak rasa nak gelak ke tgk balik hahahahahha

The real definition of menangguk di air keruh
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2023 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodonya video buat muka acah sedih. Ciki sebelah alip tu siap nak tergelak sebab sora pecah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2023 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ok pulak budak ni pakai tudung kuning kuning gitu tak nampak muka kelabu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2023 08:19 AM | Show all posts
tu je la level ko IK, jadi badut kepada sotong ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2023 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Amende freepolpalestin? Patut acik sebelah tergelak
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2023 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
model pun perangai ala2 zionist lagi mau guna nak tunggang isu palestin
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2023 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kelakar ke tengok muka sendiri dengan sebut berbelit freepolpalestin.


Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2023 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku xphm netizen kt fb. Korang kutuk2 video tu tp korang pakat share2.
Dah korang share lg naik publisiti video tu.yuckk sgt.
I nk tekan play pun rasa jijik.lg plak nk share. Sapa fren i yg share, i benamkm post depa.
Jijik tau dak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2023 12:10 PM | Show all posts
opie5662 replied at 20-10-2023 11:08 PM
Takyah tegur... Boikot je terus

kannnnnnn...


macam s i a l lagi..masing masing tahan gelak.. hampa ingat Palestin ni main2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2023 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari cerah/siang sampai ke malam berjalan je ira. Hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2023 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
putricitrasari replied at 20-10-2023 11:12 PM
Ira Kazar ni kalau ikutkan cantik je, muka exotic melayu. Tapi sayang, perangai terlalu rempit + men ...

Ya kan. Muka dia manis. Tapi sebab perangai merempit sgt langsung tak nampak sweet.
Betul lah kata org. Muka cantik tapi perangai hauk tak guna yooo.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2023 05:21 PM | Show all posts
Free polpalestine atok kau
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2023 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pangkah dedua ni.. yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2023 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
IRA KAHAK TAK LAKU sampai kene tumpang isu palestin. Pathetic lah aliff sotong kembang dgn ira kahak anak gelek
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 04:12 PM GMT+8 , Processed in 0.581240 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list