CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 16662|Reply: 26

Kylie Jenner Hilang Sejuta Pengikut Instagram Sebab Sokong Israel

[Copy link]
Post time 13-10-2023 09:48 PM | Show all posts |Read mode
Jumlah pengikut Instagram Kylie Jenner berkurangan sebanyak satu juta selepas secara terbuka menunjukkan sokongan terhadap Israel yang sedang melancarkan perang terhadap Palestin.


Meskipun kiraan pengikut Kylie hanya mengalami penurunan satu peratus, namun ia ketara iaitu daripada 400 juta kepada 399 juta pada petang Selasa lalu.






Sebelum ini, usahawan berusia 26 tahun itu bertindak mengulang siar hantaran Instagram pro rejim zionis itu yang memaparkan bendera Israel.


Hantaran itu disertai dengan tulisan 'Now and Always, We Stand With the People of Israel' sebagai sokongan terhadap Israel.


Bagaimanapun adik Kim Kardashian itu memadam hantaran tersebut selepas sejam ia dimuat naik susulan menerima ribuan kecaman daripada pengikutnya.






Ramai meminta Kylie tidak ikut campur urusan berkaitan politik apatah lagi menunjukkan sokongan terhadap Israel tanpa mengetahui situasi sebenar.


Malah ada memintanya membaca terlebih dahulu sejarah Palestin sebelum berpihak kepada Israel.




Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2023 10:59 PM | Show all posts
Selayaknyalah sis. Iols pun unfollow retis2 yang sokong hisrahell ni. Sorry bai gitoh.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Berani up.. Berani la hadapppp kecaman2 nya... Tp retis sana mmg x pelik pn klu sokong israel. Nt x sokong, xdpt cari makan lorh....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 01:57 AM | Show all posts
The Kardashians will do anything for clout.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Now bimbo always a bimbo
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Lol. Mcm mcm hal la ko ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-10-2023 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 14-10-2023 11:05 AM

Kimek, kakak dia tu pun sama, up status support yisrael

Meluat tengok trend retis2 Hollywood/western up status sokong yisrael tanpa tau asal usul, macam berlumba2 masing-masing. Sekali ni je HAMAS start dulu attack skala besar  sket baru semua retis2 western celik mata, lepas tu menonong je support yisrael, sebelum ni berpuluh2 tahun rakyat Palestin ditindas yisrael ramai tutup mata je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
lemak xbuat benda sama mcm idola ni ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2023 12:13 PM | Show all posts
boipren dia timothee tu kan jewish....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 12:14 PM | Show all posts
Xterkejut pun dia & set2 depa ni sokong YISRAEL.....kebanyakannya dok portray lifestyle kaya, popular dan dijadikan sebagai inspirasi budak2 muda yang dok berkuntum kat media sosial

Takat hilang 1 juta pengikut tu pun apalah sangat janji hidup senang 10 keturunan lol

Kalini baru kita tau selebriti2 Hollywood ni menyokong sapa...kalau x depa xheran pun Palestine kena serang berpuluh2 tahun....boleh ceq CANCEL sorg2 dan semoga depa2 ni p melingkup
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 12:22 PM | Show all posts
delia3003 replied at 14-10-2023 11:03 AM
Kimek, kakak dia tu pun sama, up status support yisrael

Meluat tengok trend retis2 Hollywood/wester ...

yg kelakar nyer menonong je up gamba pray for israel pelbagai tapi  kantoi bimbo...gamba2 tu gamba palestine mcm justin bieber,jamie lee curtis.aku rasa dari diorg sibuk membimbokan diri patut fokus jela nasib periuk nasi mcm  sag strike tu.. nego pun dah kelaut,breakdown. tokey2 besar hollywood  mcm disney  pandang sebelah mata je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 12:28 PM | Show all posts
tapikan ada  yg kecam tu bukan sokong palestine ,yg muslim pun .ada yg mmg  tak suka US,israel psl politik... mcm kebanyakan latinos south american.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kentot_Wangi replied at 14-10-2023 12:13 AM
Berani up.. Berani la hadapppp kecaman2 nya... Tp retis sana mmg x pelik pn klu sokong israel. Nt x  ...

Jgn kata retis sana..yun* pun aku xda nmpak up lnsung pasal palestin..risau nnt xleh cari mkn kat sana kut
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
yihhhhh macam tak tau pulakkkk
usa kan ally yesrael
not surprised at all
nextttt
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2023 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 14-10-2023 12:22 PM
yg kelakar nyer menonong je up gamba pray for israel pelbagai tapi  kantoi bimbo...gamba2 tu gamba ...

Sana kan banyak di control oleh jew termasuklah showbiz. Kawan2 pun ramai jew. Semua macam nak jaga periuk nasi masing2 je. Lepas ni boleh pangkah bimbo/himbo ni semua.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Time to unfollow batak2 israhelll ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2023 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Bak kata orang...usa ni israel's bitch.
Politik, media. Hollywood tu pun geng ni yg kawal.
Jd sesiape yg popular dan yg nak popular kat hollywood haruslah sokong.
Termasuklah macam2 agenda pelik dan bodoh yg retis2 hwood ni kena sokong dan sebarkan.
Ingat senang kau nk popular kat sana tanpa buat ape2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2023 07:21 PM | Show all posts
tak gaduh ke diorg adik beradik half sister armenian dia?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2023 08:37 AM | Show all posts
_blackbird replied at 15-10-2023 07:21 PM
tak gaduh ke diorg adik beradik half sister armenian dia?

siapa half sister armenian dia?

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2023 06:30 PM | Show all posts
alesandra replied at 14-10-2023 12:13 PM
boipren dia timothee tu kan jewish....

bf baru dah ke uols? bkn dgn travis lg kah??
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 07:56 PM GMT+8 , Processed in 0.075817 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list