CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 13999|Reply: 114

Serabutnya Pengacara Gegar Vaganza 2023! Sarimah Ibrahim Kata, "There Is Always Enough Love And Life To Create With Just Two People"

  [Copy link]
Post time 25-9-2023 12:26 PM | Show all posts |Read mode







Gegar Vaganza (GV) All Star episod pertama meninggalkan pelbagai kejutan demi kejutan. Namun memahami konsep program realiti ASTRO, sebenarnya elemen kejutan itu sudah boleh dijangka, terpulang kepada penonton untuk menerimanya.

Selain penampilan All Star (10 juara GV1-9), penyanyi ‘Hot Seat’ juga antara yang dinanti-nantikan dan penambahan ‘Hot Seat’ ke-6 nampaknya direstui peminat tanah air. Namun, pelbagai desas-desus yang dilontarkan mengenai penampilan tiga pengacara yang dianggap ‘terlalu penuh’ dan serabut.

Tidak ketinggalan meninggalkan ulasan selarinya ialah Pengacara versatile, Sarimah Ibrahim yang berkata tiga orang terlalu ramai. Namun tidak pula menulis program apa. Bagaimanapun, ramai yang sudah meneka memandangkan komen ditinggalkan pada Ahad 11.30 malam.









“Hmm.. kenapalah kena ada ramai sangat…….(insert) ..? I mean… sorang ok… dua orang ok…Tiga…”

Malahan, hari ini (pagi Isnin) turut menambah komen di ‘thread’ yang sama dengan berkata berdua lebih baik tanpa menyebut mana-mana program. Tapi peminat semua faham kan?

“There is always enough love and Life to create with just two people.”











Di ruangan komen pula, netizen apa lagi meninggalkan pelbagai komen yang melucukan. Ada yang berkata terlebih bajet, mengharukan dan sakit kepala.

“Elok laa lina pom-pom kene sound dgn tok ram tu.. perangai big stage bawak ke GV tak sesuai langsung.. dia inagt peserta tom2 bak ke.. 2 pengacara cukup la serabut tengok 3 orang.

Jadi, sama-sama lah kita nantikan minggu depan jika Astro ada percaturan terbaharu mengenai ketrampilan pengacaranya. Ada kejutan lagi kah? - CARI





@font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;}@font-face {font-familyalibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-536859905 -1073732485 9 0 511 0;}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-familyalibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-familyalibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-familyalibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-familyalibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-familyalibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-familyalibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}div.WordSection1 {page:WordSection1;}
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2023 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaseh80 at 25-9-2023 12:59 PM

Byk bercakap antara pengacara
Mcm it's all about them
More of the peserta please
Nak tgk performance
Bukan tgk emcee tUa MENCECEH
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg serabit 3 org nih..pening
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling bodoh 3 ekor ni suruh satu artis lelaki ni maju ke depan sebelum pengumuman kedudukan...nasib mamat tu x kedepan rupanya artis lain yg diumumkan....serabut betul tgk pengacara low educated ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar jela jihan ngn nabil tu kan pengacara asal GV
Tahun lepas tu kak lina tu kira “cikgu ganti”

Pastu nk gak sumbat semua dah napa?
Btw iols tak tgk pun GV ni sejak tahun lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 25-9-2023 12:50 PM
Paling bodoh 3 ekor ni suruh satu artis lelaki ni maju ke depan sebelum pengumuman kedudukan...nasib ...

Rating semalam nombor satu ...

Ko ghaser?

Yg low iq ..hos yg tentu tentu dibayar gaji atau ko yg ngadap a good 3hrs ,laki ajak gentel dlm bilik pun kena tunggu ko habis program?

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-9-2023 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 25-9-2023 12:53 PM
Rating semalam nombor satu ...

Ko ghaser?

Aku tak tgk sampai abis...cuma tertengok part tu...

Sapa no 1...tp aku baca kat sini nana jauh kebawah..x sedap la tu suara beliau..

Tunggu yg ke dua..jika x ok lagi..aku sokong jac je la...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg serabut pun...si kepom xperlu ada pun xpe.. maybe boleh jadi pengacara vass tu ganti ipah pukpuk... serabut tgk semlm..ada byk kali sampai 2 org berckp sekaligus..xtau mana nk fokus... si kepom tu lg la dok buat perangai meleret2 dia tu...gedik sokmo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2023 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sanggup nak tengok. Memang serabut. Dengar dari ruang tamu sebelah sambil main phone.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang gedik.atau dibayar  untuk gedik..buat natural je kak pom
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 01:00 PM | Show all posts
Beni suka je kak kepom tu tapi dalam GV ni asik2 nak 'merajuk' mcm rancangan ni nak kena fokus kat dia je.
cukup la Ji Nabil ngan Jihan je
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lina Pom Pom terpaksa menggila atas pentas supaya tak tenggelam dek jihan dgn Nabil.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 25-9-2023 01:06 PM
noor2 replied at 25-9-2023 12:55 PM
Aku tak tgk sampai abis...cuma tertengok part tu...

Sapa no 1...tp aku baca kat sini nana jauh ke ...


Kena cuit  sebelum program habis keww?

Kahkahkahkahkah

Nana's performance last nite? VERY VERY ORDINARY...takda wow langsung....

Ko memang spesis lalang ..mudah beralih arah...takda loyalty....







Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 25-9-2023 01:01 PM
Lina Pom Pom terpaksa menggila atas pentas supaya tak tenggelam dek jihan dgn Nabil.

She doesnt need to act giler....she is giler, period....
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Lina kepom best masa thn lps n kat bigstage je.. utk yg gv 10 ni bila dah ada jihan balik mcm x perlu dah kepom.. jihan nmpk lg steady wlupun sblmni mcm x berapa suka dah.

N kakmah gali dr haritu x puas hati dgn kepom naperr.. bgaduh ke masa bgamding hrtu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Jihan dengan Nabil chemistry memang lain macam. Walaupun ramai suka Kepom tahun lepas, bila ada Jihan kat situ Kepom nampak macam sembam dan annoying dengan lawak low iq meleret leret dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2023 01:24 PM | Show all posts
masih adakah yg peduli?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Serabuttt tgk
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepom ni kena sedar ruang. Actually tom ram xsuka pon dikaitkan dengan lawak bodo kepom. Tp dia mcm xphm2 nk selit tokram dlm lawak gedik dia. Masa msuk gv xnk plk mnyanyo skrg gedik sgt nk menyanyi 24j
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 01:51 PM | Show all posts
Diplomat replied at 25-9-2023 04:59 AM
Tak sanggup nak tengok. Memang serabut. Dengar dari ruang tamu sebelah sambil main phone.

Betul. Antara Jihan & Kepom utk GV, prefer Jihan lagi. Sbb perangai Kepon yg mengarut2 tu dah muak penonton tgk. Dah tak releven. Perasan orang ramai suka.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 06:29 PM GMT+8 , Processed in 0.070462 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list