CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9093|Reply: 90

Afdlin Shauki Dah Kahwin Pengurus Ogos Lalu

  [Copy link]
Post time 24-9-2023 03:34 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon dan penerbit, Datuk Afdlin Shauki mengesahkan sudah menamatkan zaman duda dengan pengurusnya yang dikenali sebagai Marcella.

Afdlin, 52, yang enggan mendedahkan tarikh sebenar pernikahan mereka memaklumkan segala urusan pernikahannya berjalan dengan lancar.






"Iya, saya sudah bernikah. Tapi, tidak perlulah beritahu tarikhnya, yang penting semua telah selamat.


"Semuanya berlaku dalam bulan Ogos lalu sebab itu saya pernah cakap bulan Ogos memberi makna buat saya," katanya.


Tambahnya lagi, dia tidak mahu terlalu bercerita mengenai perkahwinan sama seperti hubungan dengan bekas isteri, Maria Christina Orow Abdullah.


Pada masa sama, anak-anak turut menerima kehadiran Marcella, 27, sebagai ibu tiri mereka.






"Saya memang tidak terbuka bercakap mengenai isteri. Tetapi, selepas ini tak perlulah sorok lagi. Kalau nampak saya bersama wanita, itulah orangnya.


"Syukur kehidupan sekarang tenang sahaja. Isteri juga selalu berjumpa anak-anak dan kami makan tengah hari atau malam bersama," katanya.


Terdahulu, khabar angin Afdlin sudah bertemu pengganti mulai tersebar apabila dia memuat naik gambar berbuka puasa bersama seorang wanita Ramadan lalu.


Untuk rekod, Afdlin dan Christina berkahwin pada 1997 dan dikurniakan tiga orang anak iaitu Mia Sara, Anais dan Ileana Matin.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2023 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
What did u see in him la dik..dia kawen first time pun u were still in your diapers
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Owhhh.. dpt mak muda
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhai. 27 kawin 52. Ko biar betul dik nak spend your 30s and 40s jaga orang tua.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkn dah 40an..

Rupanya baru 20an.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda lagi rupanya
Tp ni kira bkn jenis urban atau berbangsa others


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-9-2023 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg jantan pun... Agak2 la org muda.... Sampai bile bdk tu blh tahan kawen ngn org tua...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
shida81: Yg jantan pun... Agak2 la org  ...

Tak kisah la kalau tak tahan pun..boleh running in 4_5 tahun dah kira ok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2023 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo 27 ke..igtkan seangkatan usia..maap laaaa

Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 04:24 PM | Show all posts
X paham la.
Nape kene sorok.
Kawen tu wajib bg tau org supaya x dtgkan fitnah
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari gambar tahun 2020 tu maksudnya dah mula berskandal senyap2 sebelum bercerai ke, caner? Sebab katanya dulu 1st marriage mula retak masa pandemik.... tanya jer.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Finally mamat ni dah mengaku. Yea yea je lah baru kahwin. Dua ni dah kahwin lama noks
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini kah sbb serai?
Sejenis mcm pak lalat jgk ka
Tp sbb ex bini buat sengap
Sunyi sepi
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dah preggy kot tu yang tetiber announce nikah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar 2020 tu, sedondon pulak colour baju melayu afdlin dengan tudung marcella ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Matang muka datin marcella. Sepadan la dgn tok lin. Ckp 40 plus pon org caya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2023 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
da_lynn: Gambar 2020 tu, sedondon pulak ...


Masa tu dia baru 24.
Betol ke now 27.
Ke 47 ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 24-9-2023 03:44 PM
What did u see in him la dik..dia kawen first time pun u were still in your diapers

Maybe she got daddy issues???
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hakak kalu umo 20an
Ada jantan 50an nak kat akak
Standard hakak tara2 hugh jackman tu berbaloi la
Dgn shedapnya, dgn poket tebalnya
Kurenggg dr itu rentikanla, silap2 nanti hakak nak beranak sepital swasta pun kena mintak tulung kawan2
Ehhhh termengumpat lak
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2023 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kawin pengurus
Moga semakin kurus

#inistatushambarrrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.500371 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list