CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 13864|Reply: 8

Jackman, isteri cerai selepas 27 tahun kahwin

  [Copy link]
Post time 16-9-2023 09:52 PM | Show all posts |Read mode
Jackman, isteri cerai selepas 27 tahun kahwin



Hugh Jackman dan Deborra-Lee Furness


Los Angeles: Pelakon Hugh Jackman dan isterinya Deborra-Lee Furness sepakat bercerai selepas 27 tahun melayari bahtera perkahwinan yang cukup bahagia.

Menurut laporan majalah People, Jackman, 54, dan Deborra, 67, sangat bersyukur rumah tangga mereka mampu bertahan hampir tiga dekad.

Namun begitu, mereka ada alasan untuk mengakhiri hubungan itu.

"Perjalanan kami kini berubah dan kami memutuskan untuk berpisah demi mengejar kemajuan diri-sendiri," demikian kenyataan mereka.

Pasangan terbabit bertemu di set penggambaran program TV berjudul Correlli pada 1995.

Deborra adalah pelakon yang cukup popular ketika bertemu Jackman sewaktu dia masih baru bertapak dalam industri lakonan.

Mereka berkahwin pada April 1996 dan kemudian mengambil anak angkat yang kini berusia 23 dan 18 tahun.

Bagaimanapun, keluarga masih akan jadi keutamaan mereka.

"Kami melangkah ke fasa baharu ini dengan rasa syukur, cinta, dan kebaikan. Kami sangat menghargai untuk kamu faham dan menghormati privasi kami sebagai keluarga menjalani semua peralihan dalam hidup," kata kenyataan itu lagi.

Jackman yang cukup popular dengan watak Wolverine dalam rangkaian filem X-Men serta The Greatest Showman tidak pernah lekang berkongsi mengenai hubungan mereka di media sosial.

Pada ulang tahun terbaru mereka April lalu, dia sempat mengucapkan rasa cintanya terhadap Deborra.

Pasangan itu turut dilihat bergambar sama pada Julai lalu di sebuah kejohanan tenis di Wimbledon, London.

Sumber:https://www.hmetro.com.my/rap/20 ... pas-27-tahun-kahwin

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2023 10:07 AM | Show all posts
Hmmmm iyolah pendek kata dah jemu lettew.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2023 10:16 AM | Show all posts
itu namanya jodoh. friska dapat suami orang tu jodoh or sondol?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2023 07:56 PM | Show all posts
dh boleh start cari gf muda , mana tau dpt baby. tgk tok k & bung moktar
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2023 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama bertahan 27 tahun ye akhirnya bye bye
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2023 09:16 AM | Show all posts
Entah la, kadang-kadang aku rasa Hugh ni nampak macam gay
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-9-2023 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 18-9-2023 09:16 AM
Entah la, kadang-kadang aku rasa Hugh ni nampak macam gay

Bukan ke ade netizen sane speku die ade skandal gay.. serammmm
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2023 02:58 PM | Show all posts
mamaterrer replied at 18-9-2023 04:26 PM
Bukan ke ade netizen sane speku die ade skandal gay.. serammmm

I see so betullah agaknya syak wasangka daku selama ni

Tapi kalau gay pun, entah kenapa dia masih nak dalam closet lagi. Hollywood tu open kut pasal LGBT
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2023 06:46 PM | Show all posts
EVERYONE IS DIVORCING THESE DAYS.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 04:51 PM GMT+8 , Processed in 0.062542 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list