CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3396|Reply: 5

Juri Terpesona Persembahan Putri Ariani, Mara Ke Final AGT

[Copy link]
Post time 7-9-2023 03:39 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Indonesia, Putri Ariani berjaya mara ke pentas akhir program America's Got Talent (AGT) musim baharu pada 26 September ini selepas mendapat tepukan berdiri dan membuatkan Simon Cowell hilang kata-kata menerusi persembahan terbarunya.


Putri, 17, mendendangkan lagu U2 berjudul I Still Haven't Found What I'm Looking For dengan versi tersendiri sambil duduk bermain piano.






Cowell yang juga juri program itu paling teruja dengan persembahan menakjubkan terbabit serta mengakui sangat bersyukur Putri mencuba nasib untuk musim baharu AGT.


"Saya sebenarnya agak kehilangan kata-kata sekarang. Sungguh indah suara kamu. Versi yang cukup indah. Dan sejujurnya Putri, disebabkan inilah saya masih buat pekerjaan ini.


"Seikhlasnya untuk momen-momen seperti ini. Ia (persembahan) sangat indah," katanya.


Tiga juri lain iaitu Sofia Vergara, Heidi Klum, dan Howie Mandel juga sangat bersetuju persembahan berkenaan antara yang terbaik pernah mereka saksikan.


  



Putri adalah antara peserta yang berjaya layak ke peringkat seterusnya selepas mendapat 'Golden Buzzer' daripada Cowell di peringkat uji bakat.


Terdahulu, penyanyi yang mempunyai masalah penglihatan itu memukau dunia dengan nyanyian Sorry Seems to Be the Hardest Word sewaktu uji bakatnya.




Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2023 03:53 PM | Show all posts
x best la agt skang ni..sume psal menyanyi je..bosan
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2023 04:25 PM | Show all posts
Makin eksyen la warga konoha
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2023 07:52 AM | Show all posts
Nape aku rasa biasa je.persembahan dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2023 09:11 AM | Show all posts

Lagu Loneliness sheols tu sedap di telinga aiols. Mata berair dengar, tak tau kenapa.
Good job lah girl, hope she achieves her dreams. She deserves it.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2023 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni masa audition so so jah suara dia.mebi sbb dia buta kot sbb tu juri rasa suara dia extraordinary sgt
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 01:59 PM GMT+8 , Processed in 0.055484 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list