CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6864|Reply: 27

Suami Madammu Tak Bagi Bayi Mandi Air Paip, Sanggup Beli Berbotol Mineral

  [Copy link]
Post time 1-9-2023 02:04 AM | Show all posts |Read mode
Usahawan kosmetik, Eriyca Baiduri atau lebih dikenali sebagai Madammu mendedahkan suaminya, Muhammad Azri Che Noh sanggup membeli beberapa botol air mineral dijadikan air mandian bayi mereka yang baru lahir.

Kata wanita berusia 33 tahun itu, suaminya tidak mahu anak mereka, Ahmad Kayden mandi air paip ketika mereka pulang di kampungnya di Besut, Terengganu.






"Ini bukan kerja mummy, ini kerja papa. Kayden balik kampung tak bagi mandi air paip... Air mineral dia beli.


"Over kan papa dia. Mummy dulu mandi air telaga saja," kongsinya menerusi TikTok.


Rakaman tersebut memaparkan penjaga bayi mereka mencampurkan beberapa botol air mineral dengan air panas sebagai mandian bayi.






Walaupun merasakan tindakan suaminya tidak masuk akal tetapi dia percaya ia adalah salah satu cara sang ayah meluahkan kasih sayang terhadap anak.


"Korang kecam sikit TP tu. Tapi begitulah kasih bapa yang jarang orang nampak," katanya.


Untuk rekod, Madammu melahirkan anak sulungnya pada 9 Jun lalu secara pembedahan.


Dia mendirikan rumah tangga dengan Azri pada 2015, seorang duda beranak tiga.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2023 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ober nyahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko ingat air paip kat besut level air boreng kelantan ke apa?? Time sesak nanti tau laaa..minum pun air parit jer.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 08:23 AM | Show all posts
mak nya aje yg over...padahal laki dia dh ada anak 3 pun sebelum ni

mak nyer yg obses, nama laki pulak kene jual. yihhh...batak perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Besut kampungnya. Dah begitu, invest lah water filter. Banyak duit kan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu la org kata education tu penting… eh…
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-9-2023 09:21 AM | Show all posts
anak dia ada masalah kulit ke smp over betul tindakan laki dia
kualiti air di sana teruk sgt ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 09:25 AM | Show all posts
Habis la penyakit bodoh tu berjangkit dekat baby IVF sheolls.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2023 09:58 AM | Show all posts
dia ada duit...
Beni kalo ada duit 10 keturunan tak habis makan pun nak mandikan anak dengan air evian
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 10:34 AM | Show all posts
memula masa lepas AJL meols macam suka sikit la ngan couple ni..tapi kejap je lah, sebab sheols pun bukan nak menjual sangat, cakap pun acah good-good selalu, walaupun cara lemah lembut, tapi unsur riak tetap ada, selalu nak jadi terpaling mak tiri.... laki sheols pun jenis jantan feeling good-good je...pastu sejak pregnant, dua-dua kemain obses... padahal laki dah pernah ada 3 anak ngan arwah bini, sheols pulak kata dah jadi mak sejak anak laki sheols tu baby, so nothing new la cuma first mengandung je kan.... entahlah..dia jadi meluat plak lama-lama...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
TP ni stand for what?

Terpaling pantat ke?

Geli ke sana kesini TP, padahal who re yus
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 11:16 AM | Show all posts
bottompro replied at 1-9-2023 10:57 AM
TP ni stand for what?

Terpaling pantat ke?

kekekek... terpaling komen uolss ni ..

TP - tuan penasihat katanya
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 11:17 AM | Show all posts
dia ni cantik tapi lama2 meluat plak tengok.semua benda nak share pastu acah2 nau.. batak glemer betul
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pi umah kawan aku area besut sana tu, ok jer air dia.. besut tu dlm Terengganu kot.. Even masa aku pi kota bharu ok je air kt hotel dorg… siap aku melawat sedara kawan aku kt belah mana tah aku lupa, elok jer air putih bersih…

Nyampahhh aku.. ari tu nmpk kat astro kot, siap ada rancangan utk madammu ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 11:41 AM | Show all posts
bottompro replied at 1-9-2023 10:57 AM
TP ni stand for what?

Terpaling pantat ke?

ahahahahaaaa..bersembur hingus aku weiii..dah la tengah selsema..ekon opis gila sejuk..hahahahaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay.........
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2023 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Duit banyak pon boleh terbeli  bodoh ssekali zaman skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 1-9-2023 11:19 AM
Aku pi umah kawan aku area besut sana tu, ok jer air dia.. besut tu dlm Terengganu kot.. Even masa a ...

Pegi la dabong ke kuala krai ape tah nama tempat tu ulu yakmat. Hazab yakmat ye aku g masa anak buah kawen dlu. Ulu banat tatau nk ckp.. Sampai keta abes minyak.. Petrol pam pon takde... Kene g jeli beli minyak.... Aku pesan kat anak2 buah aku yg lain tolong la jgn cari jodoh org belah sana... Sedara mara dok merungut hanta ko kawen..die bg rumah nk stay.. Tp tula.. Nk mandi pon geli.. Sorry la org2 belah sana... Tu pengalaman iols. Sukurrrr la dok negeri air bersih
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikut suka mung lahh
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 1-9-2023 02:46 PM
Pegi la dabong ke kuala krai ape tah nama tempat tu ulu yakmat. Hazab yakmat ye aku g masa anak bu ...

Ooo maknanya yang belah2 kampung betul tu mmg air still problem lh...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 02:50 PM GMT+8 , Processed in 0.154859 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list