CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3358|Reply: 20

Jungkook BTS Kecewa Peminat Tak Hormat Privasi, Tularkan Gambar Lepak Dengan Kawan

[Copy link]
Post time 31-8-2023 09:47 AM | Show all posts |Read mode
Anggota kumpulan BTS, Jungkook meluahkan rasa kecewa apabila foto dia bersama rakan selebriti, Min Gyu dan Cha Eun Woo tiba-tiba tular di media sosial.


Ketiga-tiga sahabat itu dilaporkan bertemu di sebuah restoran di Busan.






Jungkook berkata, dia kecewa apabila privasinya diceroboh dan peminat tidak menghormati masa peribadinya.


"Saya bercadang untuk pergi (bertemu rakan-rakan) secara rahsia tapi sekali lagi, ia dimuat naik dalam talian," luahnya.


Jungkook berkongsi kekecewaan itu ketika muncul dalam video siaran langsung di media sosial miliknya baru-baru ini.


Sebelum ini Jungkook pernah memberi amaran kepada peminat agar tidak menganggu dia sekiranya terserempak di luar.




Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-8-2023 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Lohhhh....abes tu nk buat camane.... Masing2x nk jd terpaling update
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 12:22 AM | Show all posts
Justin Bieber dah lama menghadapi benda ni, ko baru je
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 09:47 AM | Show all posts
mkn kekwat ae depa ni.. slma ni ok je.. xde perhatian nk perhatian. dah tlebih perhatian marah plak hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa biasalah tu.lek lek lah..yang hang hari2 thirst trap masa live tu xpe plak
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2023 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Namapun seleburiti
Lain lah kau Oppa2 yang keje cu mart
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-9-2023 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ni Itaewon F4 (minus jaehyun yang tak join)

Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2023 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
seeloknya sasaeng NCT pergi kejar jungkook je, at least kalau kena jerkah baru reti sikit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2023 12:27 PM | Show all posts
Edited by nadie90 at 4-9-2023 11:27 AM

Baca kat Twitter katanya budak Vietnam yang kerja part time kat kedai makan tu yang ambik gambar & post online huhu....baru tau Jungkook xsuka, igtkan xkesah sgt....klu kena mcm sasaeng masuk bilik Jeffrey kat hotel tu mmg selayaknyalah kena ambik tindakan....tu baru dikira ceroboh privasi
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
nadie90 replied at 4-9-2023 12:27 PM
Baca kat Twitter katanya budak Vietnam yang kerja part time kat kedai makan tu yang ambik gambar & p ...

Rasanya sebab dia fobia kot sebab stalker dia dah banyak kali post gambar dia sebelum ni, sampai dia pergi  boxing training pun ada sasaeng amik video dia dekat pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 10:54 AM | Show all posts
alaaaa rilex ar.. kata celebrity..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 12:13 PM | Show all posts
dah jadi celebrity harus hilang privacy lolz
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
poyonya artis korea..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 02:54 PM | Show all posts
kiciwa post online. Tp dpn elok ja layan , idoklah menyombong. Jk siap bow & ucap tq kat fanz a.k.a part-timer tu. B4 ni heols warning fanz jgn anto/bagi makanan kat rumah heols. Takkan makan katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 04:38 PM | Show all posts
lahh klu retis malaysia ni siap sedia la kena kecam kau
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk wat cmno..tu la harga yg perlu dibayar once ko jd famous..no more private space..pegi la ceruk mana akn sentiasa jd perhatian..ko plk superstar..melainkn pegi negara2 mundur sgt yg x blh access internet kt situ mgkin org x knl ko
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2023 10:09 AM | Show all posts
ok ja jk ni. superstar yang humble. even kena kacau dengan sasaeng pun dia tegur elok2. tapi kalau dah tak suka tu, buat apa pun orang kutuk.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2023 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 1-9-2023 03:00 PM
Laaa biasalah tu.lek lek lah..yang hang hari2 thirst trap masa live tu xpe plak

Thirst trap apa tu uols
Dia tayang bebird sipi2 ka

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2023 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 7-9-2023 12:59 PM
Thirst trap apa tu uols
Dia tayang bebird sipi2 ka

Dia x sampai tahap tayang bebird uols.tapi asiklah topless sambil weightlifting buat2 bunyi aksi2 seksi..penuh video gini i tgk kat tiktok.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2023 01:52 AM | Show all posts
Makin selekeh dia ni. X suka tgk
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 07:26 AM GMT+8 , Processed in 0.073008 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list