CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: nadie90

[Disney+] The Worst Of Evil - Ji Chang Wook, Wi Ha Joon, Im Se Mi

  [Copy link]
Post time 9-10-2023 05:21 PM | Show all posts
sitisbp replied at 5-10-2023 10:33 PM
Kann..kesian gila kat junmo. Lps tu bila gicheol dgn euijong hilang gangster dia. Seriau la asik ham ...

sama...iols pun stop2 jgak..sbb takleh tahan dia punya cemas takut kantoi...x kuaatttt...hahahha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-10-2023 09:28 AM | Show all posts
episod 6&7 ni geram and sakit hati dengan polis baju oren n chinese lady tuuu...hhahahaha...sakit ati menengok nya...ketua junmo pun smpi lmbt...dh lembik dikeje kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2023 07:55 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 12-10-2023 09:28 AM
episod 6&7 ni geram and sakit hati dengan polis baju oren n chinese lady tuuu...hhahahaha...sakit at ...

cerita ni sapa ada anxiety, panic attack kena hati hati tengok...trigger habis...
berdebar debar jantung nak abiskan epi 6 & 7
gicheol tu mcm dah mula syak ada something fishy dgn Junmo...

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2023 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 12-10-2023 09:28 AM
episod 6&7 ni geram and sakit hati dengan polis baju oren n chinese lady tuuu...hhahahaha...sakit at ...

Iols memang annoying dengan Gangnam Detective tu... kacau betul laaa... tapi yela dah tugas dia investigate pasal Manager Cho tu... iols kesian giler tengok Junmo kena belasah... dah ler luka kena pedang tu belum pulih lagi... iols bukan apa takut Junmo kantoi jer... ingat senang ke nak jadi undercover ni... tapi polis2 Korea masa 1990s memang macam ni la... kejam giler... paksa suruh mengaku salah... padahal memang innocent... tak tau la skang macam ni lagi ke tak...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2023 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
orlanda replied at 12-10-2023 07:55 PM
cerita ni sapa ada anxiety, panic attack kena hati hati tengok...trigger habis...
berdebar debar j ...

Agree!
Kita yang takde anxiety ni pun tak senang duduk... asyik nervous jer... iols kadang2 stop2 jugak tengok...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2023 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 12-10-2023 10:23 PM

Giler la... bodyguard Jepun tu hampir2 jumpa bug kat Junmo' s socks... cepat2 Captain Seok suruh bunyikan alarm... adoi...

Kan iols dah kata sebelum ni... obvious sangat la Captain Seok tu... Jungbae nampak... eventhough dia tak tau siapa dalam kete tu... dah la Gicheol tu kenal muka dia...

Hebat P.I tu... dia dah dapat info Junmo... sikit lagi nak kantoi... kalau dia call Gicheol dulu habislah... tapi tak sempat jumpa Gicheol dah mati dulu...

So far Gicheol memang clueless siapa Junmo... just tau cousin Taeho jer... rasanya lepas ni memang dia dah start suspicious dengan Junmo... apa yang Jungbae cakap tu semua betul... terlampau banyak sangat coincidence yang berkaitan dengan Junmo... ni P.I dia tiba2 mati... mestilah pelik...

Euijeong ni mesti tak terfikir Gicheol dengar dia berbual dengan ahjumma2 tu... kantoi dia tak pindah Wonju pun...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-10-2023 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertambah pening bila Ms Lee pulak suka Junmo... Gicheol pulak dengan Euijeong...

Junmo nak settle kes ni cepat... tiba2 sebab ada polis diorang nak stop trade dulu... sampai bila dia nak jadi undercover... dahla stress keliling gangster...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2023 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 9-10-2023 05:21 PM
sama...iols pun stop2 jgak..sbb takleh tahan dia punya cemas takut kantoi...x kuaatttt...hahahha

Kannn.. ni baca uols semua punya review epi 6 7 atas ni pun i dah takut nak tgk...i probably tunggu habis tayang baru sambung ..hahaha. once confirm junmo out unharmed huhu. But i nak gicheol bertaubat jugak jajajaja ..possible ke?
Tp his crime is unforgiveable la kan...drugs kot huhu.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2023 09:11 AM | Show all posts
Rahah replied at 12-10-2023 09:36 PM
Bertambah pening bila Ms Lee pulak suka Junmo... Gicheol pulak dengan Euijeong...

Junmo nak settle ...

Ms Lee tu tengok junmo mcm nak makan...nak telan..dia nk test junmo mmg real gangster ke bukan pun ye juga....masa ni pun kita duk cemas2...dengan muka junmo suka gelabah...risau kitaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2023 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 13-10-2023 03:26 PM
lynn_dmm replied at 13-10-2023 09:11 AM
Ms Lee tu tengok junmo mcm nak makan...nak telan..dia nk test junmo mmg real gangster ke bukan pun ...


Haah... memang risau... geng gangster ni rasanya boleh tau orang tu gangster ke tak... e.g Jungbae... walaupun dah test beberapa kali... still suspicious & buat background check... cuma Junmo ni lucky sebab pandai berlakon sikit & bijak nak deal dengan gangster... tapi lepas P.I Gicheol ni mati bertambah risau...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2023 09:01 AM | Show all posts
episod 8 & 9 yang mendebar kan....betul2 laaa suspen..awal2 dh suspen kan pasal gicheol mmg dpt tau pasal junmo dan uijeong....iols kesian & sedih la laki bini ni terpaksa hadap gangster2 and pengedar dadah ni...tak pasal2 terpaksa melayan diorg...

junmo kena entertain lagi dengan ms lee...hampir kena makan la junmo tuu...kesian dia siap teringat hari kawin dia...uijeong plak terpaksa mengaku cintakan gicheol utk hilangkan syak gicheol...perghh..betul2 berkorban laa...

Battle geng gicheol and jaegeon tu mmg betul2 mendebarkan...and uijeong menyaksikan husband dia bunuh orang...huwaaa...junmo nampak lepas geram ye...yela dia frust x dpt deal ngn ms lee...pastu kena serang..nmpk plak bini kat situu...sedihnyaaa

Deal dadah plak tak berjalan lancar...iols paham kenapa junmo nak deal tu jadi...dengan jepun n china..kalu tak tak jadi mission diorg nak tangkap ketua pengedar dadah ni tak dapat laaa...

adoii...polis gila tu ada lagi...mmg la keje dia kan...tapi bole mengacau plan junmo and geng...bos junmo ni buatla sesuatu...geram plak tauuu.

ending epi 9 tu mmg suspen bile junmo mcm kantoi mengkhianat gicheol nak deal ngn japan sendiri dgn ms lee...yakuza tua dah mati plak...apa la nk jadi dgn mission ni nnt..

iols siap terfikir gicheol n junmo ni ada jgak tertukar...junmo in character sgt jadi gangster...yg gicheol plak nak jadi baik..hahahha

baki 3 episod kuar sekali gus ke ek minggu depan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2023 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
I pon mcm ada instinct yg gicheol jd baik, junmo @ kwan seo jd jahat plak… adoi
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2023 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 19-10-2023 09:01 AM
episod 8 & 9 yang mendebar kan....betul2 laaa suspen..awal2 dh suspen kan pasal gicheol mmg dpt tau  ...

Yup... next week release 3 episod sekaligus...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2023 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 19-10-2023 10:19 PM

Iols sakit hati betul tengok episod this week... eventhough Junmo & Euijeong ni husband & wife dalam drama je iols still tak suka apa yang jadi semalam... melampau sangat diorang undercover sampai kena kiss dengan orang lain pulak... tapi iols paling geram dengan Ms Lee... dah kenapa dia over macam tu... Junmo dah macam kena sexual harassment...

Hopefully finale nanti Junmo & Euijeong dapat selesaikan mission ni... takkan la sebab jadi undercover ni nak bertukar jadi jahat... antara hidup & mati bila join Gangnam Union ni plus join war diorang semata2 sebab drug cartel case... kalau kantoi sia2 je mati macam tu... aigoo...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2023 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Detective Gangnam ni memang kacau la... yela sebab tugas dia kena investigate... dia tanya lighter tu kat Gicheol... mujur la takde siapa tau lighter tu Junmo... iols dah berdebar je takut Gicheol perasan...

Yongdae dah 2 kali terserempak dengan Captain Seok...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2023 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah d worse of evil tu refered to junmo??
Cantik lak haeryon without make up
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2023 09:56 AM | Show all posts
Rahah replied at 19-10-2023 09:58 PM
Iols sakit hati betul tengok episod this week... eventhough Junmo & Euijeong ni husband & wife dalam ...

Ye uols...iols pun harap diorg berjaya la dalam mission undercover ni...sedih tauuu...kesian diorg ni...mangsa tuntutan keje katanya...tu pun nsb baik terstop oleh bodyguard ms lee tuu...lau tak mmg kena r*gol si junmo ni ngn ms lee...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2023 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hah.. baca review je dah rasa sesak napas. kita cuma nk tgk wiwiwi je . tunggu lah abis dulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2023 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 20-10-2023 07:36 PM
hah.. baca review je dah rasa sesak napas. kita cuma nk tgk wiwiwi je . tunggu lah abis dulu

Samaaaa haha. I epi 6 sangkut2 tak habis2 takleh tahan saspen. I pun nak tunggu habis semua tayang. Semoga keberanian muncul nnt haha.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2023 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 21-10-2023 10:38 PM
lynn_dmm replied at 20-10-2023 09:56 AM
Ye uols...iols pun harap diorg berjaya la dalam mission undercover ni...sedih tauuu...kesian diorg ...


Haah nasib baik bodyguard Ms Lee tu muncul kan... kalau tak, Junmo dah kena dah... geram betul... iols faham skop keje undercover tapi geli betul la kena entertain tu... siap ugut nak cancel deal... BTW Gicheol still sopan lagi dengan Euijeong... eventhough dia tu gangster...

Lagi satu iols harap sangat mission ni berjaya sebab backstory Junmo... at least lepas mission ni bila dia naik pangkat orang respect dia... iols sedih tengok dia... appa tak guna datang kacau wedding dia... mintak duit sebab nak beli drug depan family Euijeong & guest yang datang wedding tu... malu uols... plus it's about trust kan... sebab diorang married couple...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

29-5-2024 12:49 AM GMT+8 , Processed in 0.064974 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list