CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1992|Reply: 6

Britney didakwa curang, suami failkan cerai

[Copy link]
Post time 17-8-2023 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Britney Spears (kiri) dilaporkan telah berpisah dengan suaminya Sam Asghari (kanan) selepas berdepan pertengkaran akibat dakwaan penyanyi itu curang. -Gempak

PENYANYI popular, Britney Spears dilaporkan telah berpisah dengan suaminya Sam Asghari selepas didakwa sering bertengkar susulan dakwaan penyanyi itu berlaku curang.

Menurut TMZ, Sam berkonfrontasi dengan Britney sekitar minggu lalu berkenaan dengan salah laku isterinya itu.
Portal tersebut turut melaporkan, Sam kini sudah berpindah keluar daripada rumah dan tinggal di lokasi berlainan.


Difahamkan, Sam telah memfailkan perceraian terhadap isterinya.

Dalam pada itu, Britney dilaporkan telah menandatangani perjanjian pranikah yang melindungi asetnya selepas mendirikan rumah tangga dengan Sam.

Britney dan Sam mula menjalinkan hubungan pada 2016 selepas mereka berdua disatukan dalam klip video Slumber Party.

Pasangan tersebut mendirikan rumah tangga pada 9 Jun 2022. -Gempak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2023 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Berserai lagi

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2023 03:31 PM | Show all posts
WOW....isu semasa la sangat.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2023 04:24 PM | Show all posts
tiber iols rasa lega acik Britney dah sign prenup sesiap tahla iols rasa diorang ni macam kahwin kontrak aje bersempena naik court britney vs spears hari tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2023 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by B40tastePosh at 17-8-2023 04:31 PM

Hensem Macho camtu pun kena curang.

Cari la macam @Friska mampu masak Bakso Ayam setiap hari asalkan bibirnya dioles merah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2023 05:05 PM | Show all posts |Read mode




LOS ANGELES: Model dan pelakon, Sam Asghari dilaporkan telah memfailkan tuntutan cerai terhadap isterinya yang juga bintang antarabangsa, Britney Spears.

Abc News yang memetik sumber rapat Sam melaporkan, tuntutan tersebut difailkan pada Rabu (waktu tempatan) beberapa jam selepas media melaporkan perpisahan pasangan berkenaan.

Laporan mahkamah bagaimanapun tidak menyatakan lokasi tuntutan itu difailkan.

Terdahulu, khabar angin bertiup kencang apabila Spears dituduh curang dan membawa kepada pergaduhan besar antara pasangan itu.

Spears dan Sam juga didakwa sudah tidak tinggal sebumbung.

Spears mengahwini Asghari pada 2022 selepas bercinta dengan model tersebut sejak mengenalinya pada 2016.
https://www.utusan.com.my/nasion ... uami-failkan-cerai/
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-8-2023 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
B40tastePosh replied at 17-8-2023 04:29 PM
Hensem Macho camtu pun kena curang.

Cari la macam @Friska mampu masak Bakso Ayam setiap hari asalka ...

Mampu juga mencebok majikan tiap hari asalkan dapat minum kopi hotel sechewan
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2023 05:34 PM | Show all posts
hyie replied at 17-8-2023 04:24 PM
tiber iols rasa lega acik Britney dah sign prenup sesiap  tahla iols rasa diorang ni macam kahw ...

jejaga jantan neh dok ugut kalo tak renegotiate prenup dia nak bocoq byk cerita dlm selimut yg pelek2 katanya mmg dh takdir ilahi minah  bodoh neh kena tanggung jantan kabaret plus kena klepet dek family sendiri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2023 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 17-8-2023 05:34 PM
jejaga jantan neh dok ugut kalo tak renegotiate prenup dia nak bocoq byk cerita dlm selimut yg pel ...

Britney ada lagi byk pangai pelik ka?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2023 06:04 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 17-8-2023 05:48 PM
Britney ada lagi byk pangai pelik ka?

tataw la sis dok baca acik2 omputeh dok gossip dlm ig tp mamat neh stay dgn britney dh 7 tahun depa kata sure dia tau kentot dia busuk ka camna kan??mana nak pi tau dia suka berak tak tutup pintu harong bau satu umahtuh kan antara perangai jelek maknusia tp tataw la apa pagai pelek pompuan neh kita tunggu gosip seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2023 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 17-8-2023 06:04 PM
tataw la sis dok baca acik2 omputeh dok gossip dlm ig tp mamat neh stay dgn britney dh 7 tahun dep ...

Alaa.. takat kentut busyuk tu sumerang ada..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2023 10:51 PM | Show all posts
aku ingat si sam ni yg curang
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2023 01:11 AM | Show all posts
Not surprised at all.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2023 06:58 PM | Show all posts
noell replied at 17-8-2023 05:34 PM
jejaga jantan neh dok ugut kalo tak renegotiate prenup dia nak bocoq byk cerita dlm selimut yg pel ...

meols rasa britney ni seorang yang naif, senaif zaman baby one more time agitteww. Sebab tu selalu kena ambik kesempatan. Semoga acik britney buat konsert kat KL suatu hari nanti tiberrr
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2023 01:37 AM | Show all posts
acik yg bipolar gersang
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2023 02:54 AM | Show all posts
Not surprised at all.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2023 02:54 AM | Show all posts
Not surprised at all.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 03:56 AM GMT+8 , Processed in 0.059485 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list