CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2861|Reply: 3

[viu] Cold Blooded Intern (Ra Mi Ran, Uhm Ji Won)

[Copy link]
Post time 13-8-2023 09:48 PM | Show all posts |Read mode

Profile
Drama: Cold Blooded Intern
Country: South Korea
Episodes: 12
Aired: Aug 11, 2023 - Sep 15, 2023
Aired On: Friday
Original Network: TVING, tvN
Duration: 39 min.

Native Title: 잔혹한 인턴
Also Known As: Cruel Mrs Ae Ran , Cruel Intern , Janhoghan Inteon , Janhoghan Aelanssi , 잔혹한 애란씨
Director: Han Sang Jae
Screenwriter: Park Yeon Kyung
Genres: Comedy, Life, Drama


Synopsis
Go Hae Ra worked hard as a merchandiser, but after having a child, she quit her job. For the past 7 years, she put all of her energy into raising her child. She now wants to resume her working career, but she struggles to find a job.

One day, she takes an interview for an entry level position at Market House. There, she meets Choi Ji Won, the director of the product planning team who holds the real power at Market House thanks to her charisma and leadership abilities. Go Hae Ra and Choi Ji Won once worked together at another company, so Choi Ji Won decides to hire Go Hae Ra for an intern position in the product planning team. She offers a sweet, but cruel suggestion to Go Hae Ra.


Cast
Ra Mi-RanUhm Ji-Won
Go Hae-RaChoi Ji-Won
Go Hae-Ra's Family
Lee Jong-HyukKim Min-Seo
Gong Soo-PyoGong Yi-Young
Market House
Kim Won-HaeKim In-KwonKim Hye-HwaLee Chae-EunSeo Ji-Hoo
Joo Gwang-SooSo Jae-SeobGeum So-JinLee Moon-JungKang In-Wook
KyungriKwon Hyuk
employeeYoung-Geun

source : mydramalist, asianwiki


teaser




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-8-2023 10:01 PM | Show all posts
iols tertengok citer ni kat viu and get hooked...
sgt relatable to the working moms...
susah payahnya nak jaga prestasi kerja & pada masa yg sama trying to be a good  mom...
alkisahnya Go Hae Ra ni dulunya berhenti kerja sebab nak fokus kat family...
so bila anak dah besar, dia cuba kerja semula...
mcm Doctor Cha tapi versi org kerja ofis...
dulunya dia kerja sebagai manager tapi skrg roda dah bertukar...dia kena kerja di bawah org2 yg dulunya org bawahan dia pulak...
tapi yg tak sedapnya boss pompuan dia yg belum kahwin ni arahkan dia utk buat 2 org drpd rakan sekerja dia supaya berhenti kerja...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-8-2023 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Best citer ni…santai2 jer…lawak pun ada…
Sesuailah utk acik2 cam i…
Dilema wanita2 yg bekerja…have been there before…
I like that they put the 2 sides of coins bila ada staff yg nak berenti…dari perspektif staff tu & the other colleagues dlm team dia…camna her workload akan berpindah ke staff lain…
Tapi kat Korea takde bibik ke? Tak pernah pulak nampak dlm mana2 citer kecuali kalau family kaya…ke cost of living high sampai tak mampu ambik bibik?

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2023 03:48 PM | Show all posts
iolls baru eps 7.. best cerita ni.. iolss minat Ra mi ran ni.. sheolls walaupun wajah totok korea.. tapi berlakon harus terbaikkk..

Uhm Ji-Won, ni mcm aura tai tai.. suka tgk.. tapi muka sombong, maybe sbb bibir nipis... sheolls muka bulat, i tot sheolls gemok.. sekali rampinggggg... tergugattt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 10:18 AM GMT+8 , Processed in 0.060707 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list