CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2687|Reply: 13

Pelakon Buat Seks Luar Tabii Sebab Kemaluan Isteri Kena Jangkitan Kuman

[Copy link]
Post time 9-8-2023 09:46 AM | Show all posts |Read mode
Bintang dari Indonesia, Rizal Djibran mengaku melakukan seks luar tabii terhadap isterinya iaitu Maesarah Nurzaka atas persetujuan bersama.


Menurut peguamnya, Rizal, 46, melakukan perbuatan itu kerana Maesarah atau lebih dikenali Sarah tidak dapat melakukan hubungan intim secara normal.




Detik Hot




Katanya, Sarah disahkan menghidap masalah jangkitan kuman pada bahagian kemaluan dan harus mengelakkan diri daripada melakukan aktiviti seks.


Bagaimanapun, demi menjaga keharmonian dalam rumah tangga, Sarah dan Rizal sama-sama bersetuju untuk mencuba sesuatu yang berbeza.


"Dia (Sarah) mengalami jangkitan yang sangat bahaya di mana pintu (alat kelamin) tidak boleh terbuka. Doktor nasihatkan mereka 'berpuasa' selama enam hingga satu tahun.


"Mungkin kerana Sarah masih sayangkan Rizal, dia minta cara lain. Perlu ditegaskan mereka melakukan itu atas faktor kesihatan.


"Aktiviti itu atas inisiatif Sarah sendiri yang mengajak Rizal melakukannya," ujar wakil peguam seperti yang dipetik dari Jawa Pos.


Kisah rumah tangga Rizal menjadi perhatian sejak beberapa bulan lalu selepas Sarah membuat laporan polis pada 13 Februari lalu atas dakwaan menjadi mangsa keganasan rumah tangga.


Sarah turut menyebut berlaku hubungan seks songsang namun tidak menjelaskan secara terperinci ketika laporan dibuat.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2023 10:18 AM | Show all posts
iols sbg yg jahil hukum hakam ni kan, kalau dlm bab2 mcm ni, apa hukum dia eh?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 11:20 AM | Show all posts
lamanya tak boleh berhubungan badan. jangkitan dpt dr mana kalau dah serius mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 11:47 AM | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-8-2023 10:18 AM
iols sbg yg jahil hukum hakam ni kan, kalau dlm bab2 mcm ni, apa hukum dia eh?

[AceHand SPECTaceLAR]

Harang tetap harang... Matlamat tak menghalalkang cara... Tambah bini jer lar... Lepas tu gilir setahong sekali... Tahong ni gilerang bini muda dulu...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 01:39 PM | Show all posts
ketoronan paki ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 01:54 PM | Show all posts
AceHand replied at 9-8-2023 03:47 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Harang tetap harang... Matlamat tak menghalalkang cara... Tambah bini jer l ...

ha maceh chuols
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-8-2023 02:02 PM | Show all posts
hahahaaa...buat repot polis n cerai atas alasan keganasan rumahtangga? deiii...lelaki ni setim dia lain macam bila main pungk0k dik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 02:31 PM | Show all posts
yg bukan2 je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2023 03:24 PM | Show all posts
wife dia sakit...so dia pi la kwen lain....
mcm2 la haii....
ke wife x bg tok laki cari lain....huhuhu

laki mmg x leh sabar yek..?? klu wife sakit...??
huhuuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2023 09:29 AM | Show all posts
shark_eow7 replied at 9-8-2023 11:20 AM
lamanya tak boleh berhubungan badan. jangkitan dpt dr mana kalau dah serius mcm ni..

dari lelaki atau tak jaga kebersihan
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2023 10:24 AM | Show all posts
nad014 replied at 10-8-2023 09:29 AM
dari lelaki atau tak jaga kebersihan

my colleagues ade 2 org yg ade bacterial infection ni. sorang 3 kali cycle period akan jadi infection merenyam tak boleh garu. sorang lagi gap 2 bulan jadi...  sampai dah pergi buat lab analysis utk pilih ubat utk matikan bacteria. ada jugak dr bg option ambil vaccine HPV. last2 baik sendiri bila diaorg start makan probiotic.

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2023 09:35 AM | Show all posts
lain macam bini dia ajak main jubo..biasa perempuan bermati2 tak nak main belakang sebab sakit dan fikir dosa... dah la pakai tudung tu.tapi kalau sakit macam mana gay boleh relak je pulak
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2023 02:17 AM | Show all posts
hmmmmm mcm2 la
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2023 03:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa news ni kuar iols igt mamat ni pelakon kat middle east sinun..lar Dari konoha upenyer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 09:48 AM GMT+8 , Processed in 0.199455 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list