CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2852|Reply: 18

Peminat Terkejut Tengok Lee Min Ho Makin Tembam, Dah Tak Handsome!

[Copy link]
Post time 8-8-2023 08:21 AM | Show all posts |Read mode
Peminat terkejut melihat perubahan fizikal pelakon Lee Min Ho ketika menghadiri acara Merz Aesthetics Expo di Thailand, baru-baru ini.


Menerusi video yang tular di media sosial, pelakon berusia 36 tahun itu mengenakan baju serba putih kelihatan mesra menyapa peminat kelihatan semakin tembam.




Lehran




Ramai membuat spekulasi penambahan berat badan pelakon itu disebabkan dia sedang berehat dari sebarang aktiviti lakonan ketika ini.


Menjengah ke ruang komen, netizen mengatakan Min Ho sudah tidak sekacak dulu dan wajahnya kelihatan berbeza.


"Mungkin berat dia bertambah, sebab dia tengah bercuti sekarang ini.


"Walaupun nampak tembam tapi dia tetap Lee Min Ho saya!


"Biarlah dia berisi sikit, selepas ini dia boleh turunkan berat badan semula selepas mulakan projek baru," komen netizen.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2023 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel pulak [em:4:]
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2023 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah terus tak ensem jadinya hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2023 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada penyakit ke sampai bam bam?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2023 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh mcm ayah2 pulak gayanya. Ke on steroid ( maybe ada doktor prescribed ubat ke) , mcm jeong yeon twice , aritukan gain weight sikit skg dh turun berat badan. Sbb tu la payah jd artis, berisi sikit , risky jgk la ( bkn psl kesihatan je, populariti, kesediaan peminat nk terima keadaan badan )
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2023 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
la dagu dgn leher mcm bersambung dah...hahaha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-8-2023 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat dia sbb aku suka hanadan versi jdorama
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2023 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah nampak beliau hensem rasa dia terlalu petak????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2023 10:33 AM | Show all posts
tak pernah rasa dia ni hensem (kalau compare dengan k-actor lain)

cuma perasan, hidung dia nampak pelik sikit kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 02:42 PM | Show all posts
kurus ke bambam skit ke, dia ttp x hensem kt mata i hahahaa maapkan i lmh
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 03:42 PM | Show all posts
Kalau dia ke Pakistan silap2 dijadikan bacha bazi.. ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 11:16 PM | Show all posts
bebiasa je. Kalau daddy2, iols boleh layan Kwon Sang Woo. Gitohhh!
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2023 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Why hidung nampak lain
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2023 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa la umur dah dekat 4s... Biar la dia menus ikut usia.. duit pun terlebih kepok...hehehe..bg je retis bbnu kpop yg lain..aku x kenal pun pelakon K-pop ni muka semua ala2 Sama je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2023 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan ai sorang rasa minho dah bambam. Nasib baik tak minat

Anyhow nape lee minho ni dikaitkan dengan hyekyo eh lalu kat tiktok, ig mesti ada teori deols neh
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2023 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 12-8-2023 06:33 PM
Ingatkan ai sorang rasa minho dah bambam. Nasib baik tak minat

Anyhow nape lee minho ni dikait ...

Tengah bahagia bercinta dgn hyekyo kot hihihih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2023 03:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Bambam... looks healthy... and happy
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2023 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat yg ada org buat artis korea bila gemuk. Sebijik ahahhahahahha. Ke LMH ni tengah bahagia dgn awek? Mcm Lee Jong Suk aritu pon muncul tembam je rupanya tgh mahsyuk dgn IU
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2023 06:53 AM | Show all posts
He may have health issues. So shallow.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 04:04 AM GMT+8 , Processed in 0.066481 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list