CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tatod

Lama Hidup Ketakutan Sampai Bayar 2 Bodyguard 16k Setiap Bulan, Niena Akhirnya Lapor Polis

  [Copy link]
Post time 5-8-2023 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda dah kawin berkali2?
Patut lah badan pun tak kemas.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2023 09:36 PM | Show all posts
lola0311 replied at 4-8-2023 07:42 PM
amboiiii ini air masak ked

Di bukan muslim pun kan? Siam...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2023 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
putriTS replied at 5-8-2023 09:36 PM
Di bukan muslim pun kan? Siam...

Nama pun tulis anak perempuan A/P.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2023 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
putriTS replied at 5-8-2023 09:36 PM
Di bukan muslim pun kan? Siam...

aah baca komen kat post dia bukan islam .. ok lah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2023 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Die ni perempuan simpanan someone dulu. Pastu duk curang. Tu yg ex bapak gula kacau x puas hati. Dah ko kikis harta org tu,  ko kawin dhn org lain pulak. Tgk hidup nye berlambak duit n senang lenang. Bisnes ape je umur 19 tahun dah jd jutawan.

Pulut ayam tu pun x sedap mne n byk komen x elok. Sekadar buat bisnes utk cuci2 duit aje
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2023 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 6-8-2023 11:39 AM
Die ni perempuan simpanan someone dulu. Pastu duk curang. Tu yg ex bapak gula kacau x puas hati. Dah ...

Kak kerani kalo bergosip, mesti juicy info nya. Akak kerani night club ke, or kerani polis.

Btw, patot la bole ada duit sampai ratus2 ribu. Rupanya bisnes mengerang. Tak jadi la iols nak jadi founder.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-8-2023 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
19 rupa gini, sok umur 30 rupa apa lak ko dek
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 02:00 PM | Show all posts
lola0311 replied at 4-8-2023 07:42 PM
amboiiii ini air masak ked

niena ni  budhha . bukan islam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2023 02:02 PM | Show all posts
kerani_je replied at 6-8-2023 11:39 AM
Die ni perempuan simpanan someone dulu. Pastu duk curang. Tu yg ex bapak gula kacau x puas hati. Dah ...

haha.. ramai komplen ayam tak masak , pastu keraguan ayam tu halal ke idok..
entahlah.. tak paham ..nama ramai nau menyokong bisnes ponder ponder ni

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 02:18 PM | Show all posts
Dalam report pon diap mentioned bangsa & nama. Makna kau kenal orang tu dan kau tahu kenapa jadi macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 02:21 PM | Show all posts
kerani_je replied at 6-8-2023 03:39 AM
Die ni perempuan simpanan someone dulu. Pastu duk curang. Tu yg ex bapak gula kacau x puas hati. Dah ...

Ni la kadang problem bapak gula. Dah nama perempuan simpanan. Dia jalankan tugas sebagai spare part je. Kena sauk sampai botak, salah bapak gula la. Budak2 skang ni ramai yg pandai kikis.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2023 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols kalau tgok sheols ni 1 jer nak ckp.. badan mcm pembaris lurus jer X de pinggang ke lekuk.. X Sesuai pakai baju jenis melekat or kebaya x de cutting.. sorry ot hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2023 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 6-8-2023 11:39 AM
Die ni perempuan simpanan someone dulu. Pastu duk curang. Tu yg ex bapak gula kacau x puas hati. Dah ...

Muka dia sblm jdi pompuan simpanan bukan cantik pun?? Badan pun buruk straight x hot lgsg
Kedai makan dia dgn kakak dia kt perlis tu pun katanya dah bangkrup, x halal sbb tukang masak smpai ke waiter sume kaum kerabat siam dia
Tu pun org melayu duk hentam makan kt kedai dia, dgn harga mahal kedaung
Kosmetik pun bodo2 timbang kilo jaaa

Klau kt perlis tu dia sorang je bawak evoque shocking pink merelip. Patutlah pelik muda2 dah jdi jutawan ada kete mewah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2023 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
lola0311 replied at 4-8-2023 07:42 PM
amboiiii ini air masak ked

Die bkn Islam
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2023 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 6-8-2023 11:39 AM
Die ni perempuan simpanan someone dulu. Pastu duk curang. Tu yg ex bapak gula kacau x puas hati. Dah ...

Gituuu

Yela 20 thun Mcm2 bisnes
Dr mane modal. Gitulaa kn sis
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2023 10:48 AM | Show all posts
minggu lepas yang dia kata kena scam 74k apa cita?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2023 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang betul dak2 bbnu buat duit kat TikTok yer...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2023 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 12-8-2023 12:53 PM
Muka dia sblm jdi pompuan simpanan bukan cantik pun?? Badan pun buruk straight x hot lgsg
Kedai m ...

Bila sebut pasal rest thai dia yg dah tutup tu, baru aku teringat ank aku pernah citer pasal dia ni
Dl2 pernah keluar harian metro pasal dia buat duit masa skolah dgn berniaga kosmetik
Dulu & skrg, sama je aku mmg xkenal, cuma dgr je ank aku bercerita pasal dia belaan laki punjabi
Laki tu katanya golongan old money
Jgn tya siapa, aku pun xkenal
Jadi yg buatkan bisnes utk dia tu mmg ex dia la
Berapa byk dah melabur, last2 kawin laki lain
So gini la jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2023 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 18-8-2023 03:19 PM
Bila sebut pasal rest thai dia yg dah tutup tu, baru aku teringat ank aku pernah citer pasal dia n ...

Mesti power tuttt dia smpai boleh buat laki rentua tu dendam n gila bayang
Mmg taste sheols yg byk bulus sekutu sebanat kaum kelly ng yachh
Selama ni duk cakap diri tu kaya raya bleh pakai evoque sbb kerja keras jual kosmetik
Rupanya jual lendiaq
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2023 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 19-8-2023 02:00 PM
Mesti power tuttt dia smpai boleh buat laki rentua tu dendam n gila bayang
Mmg taste sheols y ...

Ank aku ckp sugar daddy dia dl bkn daddy2 pun
Lebih kurang laki skrg je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-6-2024 06:12 AM GMT+8 , Processed in 0.144123 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list