CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4153|Reply: 20

Lucinta Luna Dapat Restu Keluarga, Bertunang Dengan Jejaka Inggeris Malam Ini

  [Copy link]
Post time 28-7-2023 03:44 PM | Show all posts |Read mode
Selebriti transgender Indonesia, Lucinta Luna yangs ering menjadi bualan ramai, mencuri perhatian apabila mengumumkan bakal bertunang dengan jejaka Inggeris dikenali sebagai Alan.


Menerusi hantaran di Instagram, Lucinta mengundang kenalan dan peminat untuk hadir ke acara yang berlangsung pada malam Jumaat.




IG




Kata Luna, pertunangan tersebut mendapat restu ibu bapa kedua belah pihak malah mereka akan menghadiri acara tersebut.


Dalam pada itu, Lucinta berharap peminat merestui pertunangan tersebut dan mendoakan kebahagiaannya.











Menjengah ke ruangan komen, netizen mempersoalkan tindakan Lucinta yang disifatkan sebagai keterlaluan memandangkan dia seorang lelaki.


Malah ada meminta Lucinta bertaubat dan tidak terlalu mengikut kehendak diri.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2023 04:10 PM | Show all posts
turutkan lah nafsu tu, mati esok saat nazak sampai ke dalam kubur, diri sendiri jugak yg menjawab !
risau je penduduk sekitar ikut kena bala oleh ponen ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2023 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoii atas nama tuhan yang maha esa? Speechless aku

Tonanggg jer punnn bukan kawin

Apa pendapt @friska berkenaan isu ini?

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2023 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dimulakan dgn

"Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani"

??
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2023 04:48 PM | Show all posts
muka dia awat cam keras je
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2023 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin operate muke, makin kejung muke tu. Hahaha...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-7-2023 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat boleh tunang jer lah.
Nak menikah mana boleh nikah sejenis kat Indo.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2023 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat boleh tunang jer lah.
Nak menikah mana boleh nikah sejenis kat Indo.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2023 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Janji mat salleh ye dak rupa tolak tepi huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2023 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
pastu mcmana dorg ni make love ek..sorry la tnya soalan ni..kiranya mcm kapel gayah la knn...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2023 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Acara pertunangan engagement??? Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2023 12:17 PM | Show all posts
Bismillahirrohmanirrohim lagi gittew walaupun...................
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 28-7-2023 11:06 PM
pastu mcmana dorg ni make love ek..sorry la tnya soalan ni..kiranya mcm kapel gayah la knn...

Sesi menonggeng la sis
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2023 08:46 AM | Show all posts
matilanakkkkkkkk..
xpe ler tunangan pun muka hauk..
acane ler parents si luna ni bleh restu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2023 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Luna ni born muslim ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2023 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 12-8-2023 01:59 AM
Luna ni born muslim ke?

Muhammad Fattah nama real sheheols kuikuikui
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2023 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
margo20 replied at 28-7-2023 10:49 PM
Janji mat salleh ye dak rupa tolak tepi huhuhu

Xyah nak perasan org inggeris sgt…mamat alan ni ukraine jeh…kalau level mat saleh, level low class pon …bukan inggerish british ka, jerman ka, french ka…setakat ukraine level marhain ja
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2023 02:45 PM | Show all posts
heshe dah buat cekpit kan noks? i mean dah takda ciknek sebegitu. Ewwww..ke ada lagi? choiiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2023 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul2 x takut azab dia ni..terang2 mencabar Dia.. berani2 buat kemungkaran sebut dgn nama Allah & atas izin Allah
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2023 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 12-8-2023 09:29 PM
Muhammad Fattah nama real sheheols kuikuikui

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 05:53 AM GMT+8 , Processed in 0.070317 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list