CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1206|Reply: 9

Gigi Hadid Didenda RM4,500, Mengaku Bawa Ganja Ketika Bercuti Ke Pulau Cayman

[Copy link]
Post time 20-7-2023 10:17 AM | Show all posts |Read mode
Polis menahan supermodel Gigi Hadid selepas didakwa memiliki ganja ketika bercuti ke Pulau Cayman bersama rakan-rakannya dengan menaiki pesawat persendirian pada 10 Julai lalu.


Independent melaporkan, semasa melalui pemeriksaan pihak Imigresen di lapangan terbang, pegawai polis mengeledah bagasi miliknya dan menemui ganja di dalam beg.




Doug Peters/PA




Susulan itu, model itu ditahan bersama rakannya dan dibawa ke pusat tahanan sebelum dibebaskan dengan ikat jamin.


Gigi juga dilaporkan sudah hadir ke mahkamah pada 12 Julai lalu dan mengaku bersalah atas kesalahan memiliki dadah dan dikenakan denda sebanyak AS$1,000 (RM4,500).


Menurut dokumen mahkamah, ganja berkenaan dibeli secara sah di New York namun penggunaan bahan itu dilarang bagi tujuan perubatan.


"Gigi membeli ganja secara sah di New York Citu dengan lesen perbuatan. Ia juga sah untuk kegunaan perubatan di Grand Cayman sejak 2017," katanya.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2023 10:31 AM | Show all posts
lawa2 pun jadi matpet..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2023 11:50 AM | Show all posts
naper dorg ni perlu bergantung kpd benda tu eh? xleh ke have clean fun je?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2023 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kertu ,ada anak pun hisap weed? zayn tersenyum sinis jela.leo taste ke lagi dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2023 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni klu kata netizen, takpe bawa ganja. Gigi tu baik, pro islam so ape2 dia buat tak prnh salah
HAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2023 09:17 AM | Show all posts
Yoonggi replied at 21-7-2023 11:50 AM
naper dorg ni perlu bergantung kpd benda tu eh? xleh ke have clean fun je?

ganja ni kat sana kira recreational drug je, cumanya ada state yang legalize, ada yang tak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-8-2023 07:16 AM | Show all posts
If this was any normal person they would have been sent to jail.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2023 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik dah tapi kaki dadih pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2023 01:19 AM | Show all posts
laicibiru replied at 20-8-2023 04:33 PM
cantik dah tapi kaki dadih pulak

Well...nothing to be surprised by as most models are drug addicts. How else do you think they can maintain their figures & body???
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2023 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Page88 replied at 22-8-2023 01:19 AM
Well...nothing to be surprised by as most models are drug addicts. How else do you think they can  ...

for the Hadid sisters, i’m kinda surprised they resorted to drugs cuz their mom was infamous for being super rigid and with her hellish diet plans for the girls to stay in shape.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 01:32 AM GMT+8 , Processed in 0.276404 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list