CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 823|Reply: 5

Penyanyi, Pencetus Hermes Birkin Meninggal Dunia

[Copy link]
Post time 18-7-2023 08:46 AM | Show all posts |Read mode
Khabar kematian penyanyi yang juga pencetus lahirnya beg berjemawa mewah Hermes Birkin mengundang duka buat dunia hiburan dan glamor Perancis.


Jane Birkin, 76, dilaporkan meninggal dunia di rumahnya pada Ahad lalu. Bagaimanapun, punca kematian wanita itu belum diumumkan.






Sebelum ini, Birkin pernah lumpuh selama dua tahun sebelum membatalkan banyak siri jelajahnya.


Berita kematian itu turut menarik perhatian Presiden Perancis, Emmanuel Macron yang menerusi bebenang di Twitter menyifatkan penyanyi itu adalah seorang penghibur yang mendendangkan kata indah dalam lagunya.


Tidak hanya terkenal sebagai penyanyi, Birkin juga adalah seorang pelakon dan dilabel sebagai ikon fesyen.




Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-7-2023 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Pengasas birkin jugak ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2023 04:59 PM | Show all posts

bukan la dia yg bg idea kat hermes suruh design beg besaq gedabaq so dia bole taruk byk barang dlm satu beg so sihermes pun designkan beg then boh nama dia as a brandname bg beg tu lah...and ahkak pink ada hampir kesemua design beg ini
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2023 10:13 AM | Show all posts
ooooo... mcm tu rupanya. aku br tau. x tau pun kewujudan dia ni sblm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2023 10:54 AM | Show all posts
hengatkan kakmah. kan heshe pencetus segala beg birkin hemes beg bijan cincin 24 juta segala bagai? heshe pon ada nyanyi jugak siap berduet dengan mawi world bagai ko mampooo
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2023 07:18 AM | Show all posts
I thought she died years ago.
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 03:43 AM GMT+8 , Processed in 0.053247 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list