CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1280|Reply: 14

David Beckham Masih Simpan Tiket Tren Victoria Ketika Pertama Kali Bertemu 24 Tahun Lalu

  [Copy link]
Post time 10-7-2023 03:36 PM | Show all posts |Read mode
David Beckham mendedahkan masih menyimpan tiket tren London Underground milik isterinya, Victoria Beckham ketika mereka pertama kali bertemu 24 tahun lalu.


Bintang bola sepak terkenal berusia 48 tahun itu berkata, dia menyimpan tiket berkenaan kerana Victoria pernah menulis nombor telefonnya di atas tiket berkenaan dan ia mempunyai memori tersendiri buat mereka.




IG




Dedah David, dia bertemu dengan Victoria sebelum perlawanan bola sepak Manchaster United pada 1997 dan mereka berbual hampir satu jam di ruang menunggu pemain.


"Sejam kami berbual dan sebelum dia pulang, Victoria menulis nombor telefonnya pada tiket tren miliknya yang saya simpan sehingga ke hari ini.


"Detik itulah kami mula berkenalan dan 24 tahun kemudian, kami sudah memiliki empat orang anak," katanya.


Dalam pada itu, David berkata, terlalu banyak perkara luar biasa tentang Victoria yang sukar dijelaskan membuatkan dia terpaut hati dengan anggota kumpulan Spice Girls itu.


"Saya tak mampu nak sebut satu perkara istimewa tentang Victoria kerana dia mempunyai pakej keseluruhan, saya terus jatuh cinta padanya," katanya.


Untuk rekod, David dan Victoria mendirikan rumah tangga pada Julai 1999 dan pasangan itu dikurniakan empat cahaya mata iaitu Brooklyn, 24, Romeo, 21, Cruz, 18 dan Harper, 12.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-7-2023 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem betul Beckham ni dulu. Macam Liam Hemsworth punya boy next door look.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2023 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
*Liam zaman mudah rumaja
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2023 03:48 PM | Show all posts
sebijik copy paste si Brooklyn dgn apaknya masa muda
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2023 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg suka btul tgk depa 2 ni tp skrg tgk mcm beck ni nampak lembam je posh lg nampak gagah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2023 04:34 PM | Show all posts
Walaupun pernah terkantoi ngan acik rebeka lus, kuat jugek jodoh dorang ek.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-7-2023 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Jambu DB zaman muda. Lawa VB zaman ada isi sket. Tapi dah tuan badan sendiri lagi suka body kurus kering macam sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2023 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru ni ada la video harper ngan bapak dia masak apatah sesat masuk dlm reels aku syukurlah anak pompuan diorg x jadi skeleton mcm maknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-7-2023 01:55 AM | Show all posts
Edited by liyamariska at 12-7-2023 01:58 AM

biasa2 jer rupa Victoria kalu tak mekap... David antara pemain bola England yg tampan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2023 09:29 AM | Show all posts


. boleh plak pacit db share pic tu. Berisi lg Posh . Pic kawen sheols dh skinny. Posh eating disorder , DB ada ocd. Kena kemas & atur barang ikut "law" heols.

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2023 05:42 PM | Show all posts
segak heols ms muda2... dlu2 iols penah mnyibuk2 la ms ayah iols tgk premier league zaman mmt ni tgh mndonia.. ayah i pokus game.. i pokus kt acik bekam.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2023 03:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Hensemnya beckham. Dlu rasa dia x sesuai dgn posh. Sb posh xlawa sgt. But now posh aging gracefully. Suka tgk posh nmpk kemas. Rutin mkn dia bkn biasa2. Hasilnya meletops
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2023 11:43 AM | Show all posts
romantik rupanya beckham ni. aku suka tgk bini dia nye dressing, mcm yg kt bwh ni




classy


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2023 07:17 AM | Show all posts
Nice to know.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2023 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
now i paham kenapa semua gadis pernah tergilakan dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 06:43 AM GMT+8 , Processed in 0.065354 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list