CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[JTBC/Netflix 2023] BEHIND YOUR TOUCH - Han Ji Min, Lee Min Ki, Suho

  [Copy link]
 Author| Post time 2-9-2023 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 1-9-2023 04:28 PM
lagi satu iols kelakarkan geng eunnie...hahahah...ada lelaki sesat...sbb bini tak dpt datang...meman ...

Teacher laki tu ganti adik dia... lawak giler sebutan unnie tu... padahal dia lagi tua dari Ok Hui...

Lepas adik dia bersalin gigih ganti adik dia attend meeting geng Ok Hui... sengal betul...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2023 11:03 AM | Show all posts
Rahah replied at 2-9-2023 03:25 PM
Teacher laki tu ganti adik dia... lawak giler sebutan unnie tu... padahal dia lagi tua dari Ok Hui ...

weii dia lari laju.. tu psl boleh tangkap penyangak tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2023 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 3-9-2023 11:03 AM
weii dia lari laju.. tu psl boleh tangkap penyangak tu

Episod latest ni dah ada bunga2 cikgu laki tu bakal jadian dgn Ok Hui…suruh bomoh tu jampi org lain tapi yg terkena org lain
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2023 03:11 PM | Show all posts
xyla73 replied at 3-9-2023 11:58 AM
Episod latest ni dah ada bunga2 cikgu laki tu bakal jadian dgn Ok Hui…suruh bomoh tu jampi org la ...

hahaha baru nak tengok ni

sbnarnya tak bagus kalo org jahat tau powernya tangan  dr bong bong ni.. kena culik nanti


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2023 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 3-9-2023 11:03 AM
weii dia lari laju.. tu psl boleh tangkap penyangak tu

Haah... memang laju... polis pun tak lari laju macam dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2023 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 3-9-2023 11:58 AM
Episod latest ni dah ada bunga2 cikgu laki tu bakal jadian dgn Ok Hui…suruh bomoh tu jampi org la ...

Rupanya teacher tu jodoh Ok Hui...
Terer cakap perancis jugak...
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 3-9-2023 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum ni Yebun dah pegang ahjussi tokey lembu tu... tapi masa tu tak nampak pulak apa2 yang suspicious...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2023 04:44 PM | Show all posts
Rahah replied at 3-9-2023 03:45 PM
Sebelum ni Yebun dah pegang ahjussi tokey lembu tu... tapi masa tu tak nampak pulak apa2 yang suspic ...

tokey lembu tu pun ada power jugek  tp mcm kena pegang bahagian lain.. perut ke apa ntah. ikut masa yg kena renjatan ari tu laa. dia la yg ckp kalo guna power tu, rambut gugur
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-9-2023 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 3-9-2023 04:44 PM
tokey lembu tu pun ada power jugek  tp mcm kena pegang bahagian lain.. perut ke apa ntah. ikut mas ...

Haah...
Entah... rasa macam kaki jer... tak ingat pulak masa dia bagitau dengan Yebun tu...

Dia citer kepala dia pun dah botak sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2023 03:49 PM | Show all posts
Rahah replied at 3-9-2023 03:41 PM
Rupanya teacher tu jodoh Ok Hui...
Terer cakap perancis jugak...

lawak la teacher tuu....dh berbalas cakap perancis dgn ok hui...
pastu jampi bomoh tu menjadi plak tuu....bole plak nampak sotong pada muka det moon...hahahahaha....yg teacher tu dia pandang siap dgr fireworks and loceng...adoii...lawak tul diorg tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2023 03:50 PM | Show all posts
bomoh tu pandang seon woo mcm lain mcm je lepas dia pengsan tuuuu...mcm suspek ke apa?

drama ni kan...suka tau buat org teka2 sapa yg kita nk suspek jd killer tuuu...sume2 pun possible psiko...hahhaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2023 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 4-9-2023 03:49 PM
lawak la teacher tuu....dh berbalas cakap perancis dgn ok hui...
pastu jampi bomoh tu menjadi plak ...

Tu la pasal... memang kelakar...
Muka Det. Moon jadi sotong pulak...
Tapi serious tak expect pun teacher tu berjodoh dengan Ok hui... hahaha...

Sampai skang sebut unnie dengan sebutan dia tu...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2023 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 4-9-2023 03:50 PM
bomoh tu pandang seon woo mcm lain mcm je lepas dia pengsan tuuuu...mcm suspek ke apa?

drama ni kan ...

Orang kampung pun dah suspek memasing...
Jadi confuse...

Bomoh tu tau something ke pasal Seonwoo... sebab diorang tinggal serumah...
So far tak nampak apa2 suspicious lagi masa Yebun pegang dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2023 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 4-9-2023 09:13 PM

Kalau citer pasal serial killer psycho biasanya suspect memang nampak baik depan orang...

Tiba2 ada sorang lagi yang ada superpower... siapa pulak yang datang kat ladang lembu masa tu...


Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 02:19 PM | Show all posts
so ahjussi tu skrg dah boleh ruled out..serial killer tu bukan dia...tapi lawak time dia dgn Ye Bun masing2 nak pegang bontot/kaki masing2...
tengah2 cemas tiba2 jadi lawak...
citer ni memang bengong lah

Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2023 11:30 AM | Show all posts
xyla73 replied at 5-9-2023 02:19 PM
so ahjussi tu skrg dah boleh ruled out..serial killer tu bukan dia...tapi lawak time dia dgn Ye Bun  ...

mmg lawak la scene yebun n ahjushi nak pegang bontot n kaki tuuu...iols berdekahh..sbb di det moon terus ke bilik tu cari pompuan tu...diorg bole berlawan gitu....sengal laaa..haahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2023 09:12 AM | Show all posts
tgk eps 9, tgn seon woo sentuh yebun, suddenly nampak perempuan coffee tu kena bunuh.. aduiii citer ni buat suspiciouslaa..  
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2023 09:37 AM | Show all posts
nuril86 replied at 12-9-2023 09:12 AM
tgk eps 9, tgn seon woo sentuh yebun, suddenly nampak perempuan coffee tu kena bunuh.. aduiii citer  ...

tak tengok lg bzzz jadi seon woo ke org ke tiga tu dia pun ada power?

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2023 10:02 AM | Show all posts
zehra2 replied at 12-9-2023 09:37 AM
tak tengok lg bzzz jadi seon woo ke org ke tiga tu dia pun ada power?

yes.... ahjussi dah confirmkan.. dia org ketiga... tp mmg banyak rahsia terbongkar...

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2023 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rs ntah2 atuk dia...sbb atuk dia tgn ketar2....there's something about adun cha n ye bun's mom...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 02:55 PM GMT+8 , Processed in 0.075646 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list