CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[JTBC/Netflix 2023] BEHIND YOUR TOUCH - Han Ji Min, Lee Min Ki, Suho

  [Copy link]
 Author| Post time 23-8-2023 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 23-8-2023 10:36 PM
honeybee1802 replied at 23-8-2023 10:15 PM
Laki iols memula skeptikal ngk drama ni...but tgh2 dia and anaknya plak sakan bergelak


Hahaha... terjoin pulak tengok citer ni ye...

Bukan Yebun je sengal tapi kes2 kat Mujin tu pun kelakar... kes kidnap tu jela agak berat sikit...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-8-2023 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 23-8-2023 10:31 PM
Dia kan ada sekali dlm poster tu…kira main cast lah tu…masa press conference pun dia ada sekali ...

Haah Suho memang main cast...
Tapi awal2 suspicious jugak watak dia ni...
Sebab nampak innocent gitu...
Tunggu Yebun pegang butt dia...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2023 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 23-8-2023 10:34 PM
Hahaha... terjoin pulak tengok citer ni ye...

Bukan Yebun je sengal tapi kes2 kat Mujin tu pun k ...

Bukan takat ye bum n detektif tu kwlakar...bos detektif tu pun...belagak sgt dgn anak buah...sekali abis kena debik dgn gangster...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2023 12:43 PM | Show all posts
Rahah replied at 23-8-2023 10:26 PM
Kucing hitam kat klinik Yebun tu kan... geram tengok... bulu gebus...

Ha'a, yang pakai collar sun flower kat leher.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2023 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Iyelah tu Ye Bun…pandailah ko cakap Arab…takde bunyi Arab pun…Assalamualaikum tu je yg betul

Pastu ambik kesempatan kat detektif Moon utk ‘upgrade’ tangan dia…

Entah2 yg jahat dlm citer ni assemblyman tu…muka nampak baik je…
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2023 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia dh tunjuk bdk si yebun suka pakai raincoat. Aduh duh duh jahat kh baik kah
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 28-8-2023 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 28-8-2023 10:51 PM

Det. Moon panggil Yebun, Bong Bong...

Yebun sebut sobahul khair tapi translator tak dapat detect... gigih belajar Arabic sebab nak tau apa kawan Ali tu cakap...

Susah betul nak tangkap pervert yang mencuri tu... lastly geng Ok Hui yang jadi teacher tu dapat tangkap pervert tu... lari laju giler... teacher ni gigih betul ganti adik dia pergi meeting geng Ok Hui tu...

Captain Won tu lawak betul... dia ikut je arahan Det.Moon masa stakeout pervert tu... tapi lepastu dia realise pulak... padahal dia boss...

Deokhee tu gigih betul explain kat Det. Moon apa maksud ahjussi2 tu cakap... including appa & omma dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2023 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 28-8-2023 01:13 PM
Iyelah tu Ye Bun…pandailah ko cakap Arab…takde bunyi Arab pun…Assalamualaikum tu je yg betul

...

Seonwoo tengok semacam je kat assemblyman tu... mesti dia kenal...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2023 04:15 PM | Show all posts
atuk yebun pun mcm sesuatuu..kenapa dia curi lejer assemblyman tu? padahal diorg baik kan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2023 04:30 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 29-8-2023 04:15 PM
atuk yebun pun mcm sesuatuu..kenapa dia curi lejer assemblyman tu? padahal diorg baik kan...

tu sebab iols suspect assemblyman tu yg jahat...
atuk yebun tu mungkin nak cari bukti salah laku assemblyman tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-8-2023 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Seonwoo anak assemblyman??
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2023 08:14 AM | Show all posts
Rahah replied at 29-8-2023 10:39 PM
Seonwoo anak assemblyman??

haaa rasa pun mcm tu sbb dia ada ckp dtb situ nak tengok kampung halaman mak dia.. rasa nya

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2023 08:16 AM | Show all posts
rasa kalo byk guna power tangan tu.. nanti rambut gugur..
abis laaa jd botak
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2023 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai seriously suka sangat drama ni. Kebanyakan watak sengal. Gila lawak setiap ep

Dari kes lembu, bawang, seluar dalam. Bodowww sangat tapi ai rasa kes macam ni sesuai sangatlah sebab kat kampung kan. Setiap ep ada je buat ai gelak.

Ai speku pakcik yang ada power mcm dr bong tu jadi serial killer
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2023 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 31-8-2023 05:47 AM
Ai seriously suka sangat drama ni. Kebanyakan watak sengal. Gila lawak setiap ep

Dari kes lem ...

ahhh  tp dia baik sbb risaukn lembu dia nk beranak.. tu yg panggil dr bong bong dtg
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2023 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 31-8-2023 02:40 PM
ahhh  tp dia baik sbb risaukn lembu dia nk beranak.. tu yg panggil dr bong bong dtg

Comel je klu Jang Yeol panggil Bong Bong kan.

serial killer tu tak silap macam tempang je klu jalan. Ai tetap rasa pakcik tu yang bunuh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2023 04:28 PM | Show all posts
lagi satu iols kelakarkan geng eunnie...hahahah...ada lelaki sesat...sbb bini tak dpt datang...memang sengal la watak2 dlm drama ni kan...ahhaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2023 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 30-8-2023 08:14 AM
haaa rasa pun mcm tu sbb dia ada ckp dtb situ nak tengok kampung halaman mak dia.. rasa nya

Maybe child out of wedlock ke... tu Seonwoo cari appa dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2023 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 30-8-2023 08:16 AM
rasa kalo byk guna power tangan tu.. nanti rambut gugur..
abis laaa jd botak

Hahaha...
Kesian Bong Bong...
Tak boleh elak... kena tolong Det. Moon siasat kes2 tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2023 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 31-8-2023 05:47 AM
Ai seriously suka sangat drama ni. Kebanyakan watak sengal. Gila lawak setiap ep

Dari kes lem ...

Pakcik yang uols speku tu ada superpower jugak...
Tapi kalau tak silap dia kena pegang kaki...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 02:10 PM GMT+8 , Processed in 0.067408 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list