CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1642|Reply: 16

[Jenayah] Abam sado pulang ke alam barzakh

  [Copy link]
Post time 3-7-2023 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
YouTuber bina badan terkenal Jo Lindner meninggal dunia pada usia 30 tahun
Astro Awani
Julai 2, 2023 15:57 MYT


YouTuber bina badan terkenal Jo Lindner meninggal dunia pada usia 30 tahun
Lindner mempunyai lebih 940,000 pengikut di laman sosial. - Gambar/ IG joesthetics
YOUTUBER bina badan terkenal, Jo Lindner meninggal dunia pada usia 30 tahun selepas mengadu sakit leher pada Sabtu.
Bintang media sosial kelahiran Jerman yang menetap di Thailand bersama teman wanitanya dikenali sebagai Nicha sejak beberapa tahun lalu itu kerap berkongsi 'content' mengenai sukan bina badan selain kehidupannya di Thailand.



https://www.astroawani.com/berita-dunia/youtuber-bina-badan-terkenal-jo-lindner-meninggal-dunia-pada-usia-30-tahun-426348?fbclid=IwAR3809MAXJsfy9w73H63gdsiAJBS2vI6T3hoWHgz-9PLZ3rF3H08JLJZ2mY


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2023 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
RiP....x kenal..

Cuma selalu tgk youtube Vladislava Galagan dan Dani Elle Speelge je
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 08:32 AM | Show all posts
Dah kenapa jadi kes jenayah anyway heols tak nampak macam 30. Macam a lot older.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah kpd keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 08:51 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 3-7-2023 08:32 AM
Dah kenapa jadi kes jenayah  anyway heols tak nampak macam 30. Macam a lot older.

mana yang tulis jadi kes jenayah sis?

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
yg ni ahli bina badan nak nmpk katik plak kalau yg msia or asia tenggara lain burokksss sgguh kejadian serupa ayam serama dah jadinya.
lagi satu ahli sukan angkat berat, nmpk katik terkedek2 je
btw, rip.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-7-2023 09:28 AM | Show all posts
salah makan agaknya. pernah kat tempat kerja iols, lelaki .... dia minum shaker hari2 untuk bina otot, malam tu dia makan durian, subuh tu meninggal. doctor diagnose pembuluh darah pecah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 10:30 AM | Show all posts
pittjie replied at 3-7-2023 12:51 AM
mana yang tulis jadi kes jenayah sis?

I baca tajuk thread. [Jenayah] katanya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2023 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaaaaa.. dah hilang sorang yg sedap. Tapi knp nampak muka tua sebelum usia sebaris dgn melvins
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 10:43 AM | Show all posts
smlm ada baca pemain snooker pakistan meninggal
committed suicide

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 2-7-2023 06:34 PM
Alaaaaaaa.. dah hilang sorang yg sedap. Tapi knp nampak muka tua sebelum usia sebaris dgn melvins

Kurex visit muay thai gym ber sepah lagi elok dari ini
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
..maksu replied at 3-7-2023 09:28 AM
salah makan agaknya. pernah kat tempat kerja iols, lelaki .... dia minum shaker hari2 untuk bina oto ...

dulu zmn i sekolah rendah, ade classmate mkn durian pastu minum coke sakit2 perit pastu mninggal. doktor kate usus pecah sbb durian bcampur dgn coke. durian tu bhy tau, sape sakit diabetic jgn lah amik, leh mati
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat lah nak amek tau pasla dia neh.. sbb tak sedap mata memandang..

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 02:13 PM | Show all posts
tak kenal langsung
biasa bodybuilder ni ambik anabolic tu yg byk mati muda

btw taste tt ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
..maksu replied at 3-7-2023 09:28 AM
salah makan agaknya. pernah kat tempat kerja iols, lelaki .... dia minum shaker hari2 untuk bina oto ...

Samalah macam si mati ni. 3 hari sebelum tu katanya sakit leher. Pastu mati sebab aneurysm katanya. Aku baca baca kat komen Instagram sebab dah banyak lalu lalang. Ada yang cakap sebab banyak nawww ambil steroid.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2023 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 3-7-2023 05:04 AM
dulu zmn i sekolah rendah, ade classmate mkn durian pastu minum coke sakit2 perit pastu mninggal.  ...

Bapak aiol kena stroke lepas makan durian. Racun durian ni, racun. Sebab tu heshe adelah king of fruits. Orang boleh mati makan katanya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2023 02:59 PM | Show all posts
Arwah Ex colleague aku body builder tapi compete local cirucit je la..Mr Melaka mcm tu.. dia tinggi muscular.. nampak macam orang paling sihat la banding dgn colleague2 lain yg buncit, out of shape dan sebagainya… tapi kejap tu meninggal pasal buah pinggang rosak… tak tau apa sebabnya.. orang kata pasal steroid abuse, mimum air sikit sangat dan macam2.. tak pasti lah apa root cause sebenarnya.. muda lagi early 40s..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:21 PM GMT+8 , Processed in 0.304498 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list