CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 185|Reply: 0

[Household & Property] Bina Simpanan Emas Bersama Public Gold

[Copy link]
Post time 20-6-2023 11:52 AM | Show all posts |Read mode
AKAUN GAP (Gold Accumulation Program)

Gais, tahu tak apa tu akaun GAP? Bukan nama serangga atau bukit bukau tau!

GAP adalah Gold Accumulation Program dimana boleh menabung sedikit demi sedikit serendah RM100. GAP adalah satu inisiatif yang diperkenalkan oleh Public Gold untuk memudahkan kita menabung secara sedikit demi sedikit mengikut bajet serendah RM100. Bahasa mudahnya? GAP adalah akaun simpanan emas.

Konsepnya lebih kurang sama dengan akaun bank. Bank merekod dan menyimpan digit wang, manakala akaun GAP merekod dan menyimpan gram emas setiap kali kita menabung emas. Menabunglah banyak mana pun dan penyimpan boleh keluarkan emas fizikal seperti jongkong dan dinar. Best ke best?

Jom! Kita tengok kelebihan memiliki akaun emas GAP :

• Membolehkan penyimpan menabung emas serendah RM100
• Penyimpan boleh keluarkan emas fizikal seperti dinar dan jongkong emas
• Akaun GAP dah lama dah disahkan patuh Syariah
• Transaksi GAP 24 jam, 365 hari macam KFC!
• Menabung di GAP adalah tanpa caj simpanan
• Tiada SST bagi emas simpanan di GAP
• Jual beli dan ar-rahnu boleh dilakukan secara online
• Mudah cepat dan jimat kos
• Penyimpan dapat beli harga on the spot

Jelas? Semudah ABC kan? Sangat berbaloi menyimpan di akaun GAP. Kalau kita tak menabung untuk diri sendiri, tak kan nak tunggu orang lain buatkan ye tak?

boleh dapatkan maklumat dan daftar percuma di sini:
publicgoldofficial.com/Norhaizad


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 08:46 AM GMT+8 , Processed in 0.052305 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list