CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1544|Reply: 16

Tom Cruise Masih Berharap Miliki Teman Hidup, Yakin Bakal Jumpa Pasangan Sempurna

[Copy link]
Post time 6-6-2023 01:08 PM | Show all posts |Read mode
Tiga kali mengalami fasa kegagalan rumah tangga tidak melemahkan semangat Tom Cruise untuk memiliki teman hidup.


Memetik laporan Mirror UK, pelakon berusia 60 tahun itu berkata, dia terbuka untuk mencari pasangan dan yakin akan menemui wanita yang sempurna.






Getty




Terbaharu, Tom dikaitkan dengan penyanyi Shakira, namun wanita itu dikatakan tidak berminat dengannya.


Bagaimanapun, Shakira memohon agar Tom berhenti menggodanya kerana dia sedang melalui fasa rumit berikutan perpisahan yang menyakitkan bersama pemain bola sepak iaitu Gerard Pique.


Dalam pada itu, menurut sumber, rakan-rakan pelakon filem Mission Impossible itu telah memberikan beberapa nasihat tip temu janji untuk aktor berkenaan mencari teman hidup.


"Tom sangat suka untuk bertemu dengan seseorang yang istimewa dan dia percaya gadis yang tepat itu ada di luar sana," kata sumber.


Untuk rekod, Tom pernah mendirikan rumah tangga sebanyak tiga kali termasuk bersama bintang popular Hollywood iaitu Mimi Rogers, Nicole Kidman dan Katie Holmes.


Aktor berkenaan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Isabella Jane Cruise, 30, Connor Cruise, 28, dan Suri Cruise, 17.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2023 01:12 PM | Show all posts
dah tak tasty engko ni sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusia tak de yg sempurna cik tom oiii….
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 04:29 PM | Show all posts
shakira pn dh dgn lewis hamilton..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Memilih sangat macan zizan kan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Vida single.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-6-2023 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ank dia si suri tu lawa betul
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2023 08:31 AM | Show all posts
babelina replied at 6-6-2023 04:29 PM
shakira pn dh dgn lewis hamilton..

ohh really? nak pulak lewis dgn acik tua tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2023 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kau tu yg tak sempurna pokcik oiii, takut dh pompuan nk dekat dgn ko sbb taksub scientology
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2023 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Scary plak gmbar atas tu. He didnt age gracefully
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2023 05:41 PM | Show all posts
60 thn? da kertu rupanya acik tom...
ramai je pmpn nak... nak duit acik tom.. acik tom je memilih
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2023 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
dah lali dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2023 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 12-6-2023 08:31 AM
ohh really? nak pulak lewis dgn acik tua tu.

Taste lewis mmg yg tua dari dia. Ex gf dia nicole tu pun dulu tua dari dia. Umur je tua tapi body sama level dgn anak dara la
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2023 08:20 AM | Show all posts
Mamiyan replied at 20-6-2023 08:18 AM
Taste lewis mmg yg tua dari dia. Ex gf dia nicole tu pun dulu tua dari dia. Umur je tua tapi body  ...

nicole tu mmg tua lah, tp tu laa tak tau apa jd dgn nicole skrg lps putus dgn abam lewis ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2023 01:48 AM | Show all posts
siapa berani nk dkt dgn TomC
dia pengikut saintologi tu pasal katie & nicole cabut lari
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2023 03:42 AM | Show all posts
No woman wants him due to Scientology.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2023 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pyh nk memilih sgt la acik tom hujung2 nanti bersawanggg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 03:34 AM GMT+8 , Processed in 0.155016 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list