CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 1661|Reply: 22

Selena Gomez akui sakit mental

  [Copy link]
Post time 6-6-2023 08:57 AM | Show all posts |Read mode
Selena Gomez akui sakit mental


SELENA GOMEZ


PENYANYI juga pelakon Selena Gomez menarik perhatian peminat apabila berkongsi tentang isu kesihatan mental yang semakin membimbangkan, baru-baru ini.

Perkongsian yang dibuat menerusi platform peribadi Gomez, Wondermind itu turut disertai Brooklyn Beckham dan isterinya, Nicola Peltz.

Ujar selebriti berusia 31 tahun itu, dia terpanggil untuk bercakap tentang masalah kesihatan mental kerana pernah melalui fasa kemurungan dan depresi gara-gara membaca komen dalam media sosial.

“Isu kesihatan mental bukan hal yang boleh dipandang ringan. Hari ini, ramai yang mengalami masalah gangguan mental, namun kebanyakan mereka memilih untuk diam,” katanya.

Kata Gomez, media sosial tidak sepatutnya menjadi punca seseorang mengalami depresi seperti yang dialaminya.

Gomez juga pernah menutup semua media sosial miliknya bagi menenangkan fikiran.


SumbeR:https://www.kosmo.com.my/2023/06 ... -akui-sakit-mental/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2023 11:00 AM | Show all posts
mungkin ada benaran nya jb dulu ada drop hint selena ni gila, jb jadi ganas & wild hasil dari toxic relationship
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2023 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Eii tolong lah, si jb tu pon sama je mental. Aku rasa sbb kan jb tu kaki perempuan tu yg SG dpt hate komen mcm atas ni. Yelah si jb tu kan muda berapa tahun dari SG, pastu perempuan² yg perasan jb nak kan dorg serang SG. Sebelum jb dgn SG elok je SG tu happy girl. Pastu dah elok² lah si SG dgn Abel ehh boleh pulak si mental jb ni dtg konon² jd org terpaling caring yg SG ada. Tuptup tinggal kan SG mcm tu je utk bertunang dgn wife yg insecure. Ewwww, nasib skrg SG dah fasa healing & back to be happy girl
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2023 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 11-6-2023 11:00 AM
mungkin ada benaran nya jb dulu ada drop hint selena ni gila, jb jadi ganas & wild hasil dari toxic  ...

Its easy to blame other people than oneself gitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2023 10:59 PM | Show all posts
Bipolajourney replied at 11-6-2023 10:40 PM
Its easy to blame other people than oneself gitu

imbas kembali ye sebelum vokuro/changa tidur..


Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2023 10:03 AM | Show all posts
Bipolajourney replied at 11-6-2023 02:40 PM
Its easy to blame other people than oneself gitu

patut la menggelibas & menggelabah tetek ke hulu ke hilir multinick, patut la insecure sgt.. udah2 dah ko tu dah la gila dari ko meratip ke hulu ke hilir busy pasal multinick baik ko jaga mental health ko tu. ermm biasa mmg org yg byk multinick yg ke hulu ke hilir meratip tuduh org lain multinick pasal apa???.... pasal paranoid sendiri buat. wakakakakakaka.

dah makan ubat belum pagi ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-6-2023 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 12-6-2023 10:03 AM
patut la menggelibas & menggelabah tetek ke hulu ke hilir multinick, patut la insecure sgt.. udah2 ...

? Cuma menjawab komen
Bahawa lebih senang menyalahkan orang lain dari diri sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2023 07:52 PM | Show all posts
Bipolajourney replied at 12-6-2023 04:22 PM
? Cuma menjawab komen
Bahawa lebih senang menyalahkan orang lain dari diri sendiri.

chuols kata chuols tak menganggu forumer lain...
hujung2 duk ganggu forumer lain juga...
menipu la chuolsss ni... tak baik tau menipu lepastu bangga jadi pengfitnah dan penipu...


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2023 04:59 PM | Show all posts
Bipolajourney replied at 12-6-2023 08:22 AM
? Cuma menjawab komen
Bahawa lebih senang menyalahkan orang lain dari diri sendiri.

dah makan ubat ke der hari ni. sian ko meratip hari2 ke hulu ke hilir nak kan perhatian. ermm cuba lagi sis, cuba lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2023 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bipolajourney replied at 12-6-2023 08:22 AM
? Cuma menjawab komen
Bahawa lebih senang menyalahkan orang lain dari diri sendiri.

Sian ko, mesti dah berminggu2 tak makan ubat. Duit cukup tak?? Kalau takda duit nak beli ubat acik2 porum boleh bg bantuan prihatin beli ubat bila gila ko boleh dirawat
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2023 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 11-6-2023 11:00 AM
mungkin ada benaran nya jb dulu ada drop hint selena ni gila, jb jadi ganas & wild hasil dari toxic  ...

Ala ala shu shelup n apiz kot

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2023 02:16 PM | Show all posts
anony-mous replied at 13-6-2023 06:20 PM
Ala ala shu shelup n apiz kot

dia mcm some love bring the best out of you. some bring the worst out of u gittewww. every toxic relationship tak bermakna sorg ni baik sorg ni jahat yada yada gittew, dua dua ada good & bad quality as partner cuma tu lah side yg lebih menyerlah dlm relationship, depend on how deep is your love ahhgittewww. jb-selena ni mcm bring the worst of each other kot.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2023 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 14-6-2023 02:16 PM
dia mcm some love bring the best out of you. some bring the worst out of u gittewww. every toxic r ...

Faktor umur jgk kot. Masing2 muda and at peak of fame. Tp selena bebetul syg jb tu. Smpai skrg rasa they both suit each other. Hailey tetap sesuai jd pemenat jb jah. Rasa awkward bila dia jd wife jb
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2023 04:45 PM | Show all posts
anony-mous replied at 14-6-2023 06:23 AM
Faktor umur jgk kot. Masing2 muda and at peak of fame. Tp selena bebetul syg jb tu. Smpai skrg ras ...

aku takda opinion pasal siapa yg lebih sesuai dengan jb siapa yg tak. tuan badan dah pilih sendiri, of course tuan badan rasa tu yg paling sesuai dengan dia. kalau tak sesuai dah lama berserai

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2023 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 13-6-2023 11:46 PM
Sian ko, mesti dah berminggu2 tak makan ubat. Duit cukup tak?? Kalau takda duit nak beli ubat acik ...

Not sure why, tapi apa masalahnya ya ? Duit cukup ke tidak, apa masalahnya still ?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2023 10:36 PM | Show all posts
Bipolajourney replied at 14-6-2023 06:23 PM
Not sure why, tapi apa masalahnya ya ? Duit cukup ke tidak, apa masalahnya still ?

masalahnya menganggu orang dan forumer2 lain la... takkan tu pun tak faham chuolsss...benda basic pun perlu di beritahu kah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2023 10:57 AM | Show all posts
Bipolajourney replied at 14-6-2023 10:23 AM
Not sure why, tapi apa masalahnya ya ? Duit cukup ke tidak, apa masalahnya still ?

boleh la ko rawat jiwa ko yg lonely dan gila tu, boleh lah install firewall kat telepon ko   sumpah lawak ko rasa acik2 porum hack phone ko dan kawan2. aku impress ko bukan stakat saja gila malah lucu juga.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2023 06:25 PM | Show all posts
Bipolajourney replied at 14-6-2023 06:23 PM
Not sure why, tapi apa masalahnya ya ? Duit cukup ke tidak, apa masalahnya still ?

DUIT TAKDE TU BUAT LA MACAM TAKDE DUIT SAMPAI SIBUK CHECK BANTUAN KERAJAAN MASUK BILA

DAH LA HASIL DUIT SEMUA DARI DUIT HARAM

SEBABTU REZEKI SEMPIT. JUAL BARANG ONLINE PUN TAK LAKU

WAKAKAKAKAKA




Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2023 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
BumpIQ replied at 9-7-2023 06:25 PM
DUIT TAKDE TU BUAT LA MACAM TAKDE DUIT SAMPAI SIBUK CHECK BANTUAN KERAJAAN MASUK BILA

DAH LA HASI ...


Ptt la bahasa sama je. Tepat instinct ku selama ini
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2023 11:13 AM | Show all posts
apedehal replied at 11-7-2023 11:11 AM
Ptt la bahasa sama je. Tepat instinct ku selama ini

MEMANG ORANG SAMA SIS WAKAKAKAKA
SEKARANG MENGGELUPUR DAH TAK NAK REPLY PADAHAL ONLINE JE TU @Bipolajourney
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30629 Replies : 227
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6823 Replies : 108
แทงบอล ออนไลน์ ราคาน้ำดีที่สุด LINE:@UFADEAL ทางเข้าแทงบอล ขั้นต่ำ10บาท
ufadeal-websiteแทงบอล ออนไลน์ ราคาน้
Views : 101 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205752 Replies : 4936
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7475 Replies : 55
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41651 Replies : 255
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12385 Replies : 10
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3517 Replies : 10
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10828 Replies : 44
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 05:59 PM GMT+8 , Processed in 0.330484 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list