CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3628|Reply: 24

[DRAMA MELAYU] (ADAPTASI KDRAMA) W : TWO WORLDS APART

  [Copy link]
Post time 25-5-2023 11:42 AM | Show all posts |Read mode
Edited by aammyy at 30-11-2023 01:37 PM



OFFICIAL TRAILER DAH KELUAR SEMALAM!!



Sumber : iamlejen

Siapa antara anda yang pernah menonton drama Korea W: Two Worlds Apart yang ditayangkan pada tahun 2016?

Dibintangi Lee Jong-suk dan Han Hyo-joo, drama W: Two Worlds Apart merupakan sebuah melodrama romantik yang merentasi dimensi berbeza ruang antara realiti dan dunia webtoon.
Jong-suk membawa watak Kang Cheol iaitu seorang lelaki yang sangat kaya dan hanya wujud di dalam webtoon W. Hyo-joo pula menghidupkan watak Oh Yeon-joo iaitu seorang pakar bedah yang hidup dalam dunia realiti.
Untuk pengetahuan anda, pengarah drama adaptasi Melayu W: Two Worlds Apart ialah Datuk Yusry Abdul Halim dan ia bakal diterbitkan oleh Zurina Ramli.
Apa yang menarik perhatian orang ramai adalah pengumuman drama terkenal dari Korea Selatan iaitu W: Two Worlds Apart bakal diadaptasi di Malaysia dan akan diterajui pelakon popular Hun Haqeem dan Daiyan Trisha.

Sumber : Kimchidaily



Thread lain yang berkaitan :
Hun Haqeem Turun Berat 10kg Demi Drama Adaptasi W:Two Worlds









This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2023 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak layan sangat drama Korea… Drama ni pasal apa
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2023 10:44 AM | Show all posts
rumah tak der subscribe VIU dan aku pun tak layan k drama.
tapi yg ni rasa mcm nak kena tengok jer... sebab... ada Hun, ada Amirul Afendi, ada  Faizal Husin... itupun tak dak beto & bront.. kalau semua ni dalam 1 drama confirm kebabooommmmm.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2023 03:25 PM | Show all posts
Hun hensemmm gilerrrrr.. confirm tengok drama ni sbb nak tengok hun je haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2023 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 2-6-2023 02:12 AM
Tak layan sangat drama Korea… Drama ni pasal apa

Heroin dari dunia realiti termasuk dalam dunia webtoon waktu dia tgh siasat kehilangan bapak dia. Hero ada dlm dunia webtoon, ada masalah family jugak. Kalau tengok teaser Hun letak kat ig dia ada babak dia jadi komik.

  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2023 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
twins replied at 13-6-2023 10:44 AM
rumah tak der subscribe VIU dan aku pun tak layan k drama.
tapi yg ni rasa mcm nak kena tengok jer.. ...

Subscribe la. RM80/tahun = RM7/bulan. Boleh pakai on 5 different devices. Banyak lagi cerita best2 kat Viu. Kalau yang ada Bront cerita the bridge tu la, 2 season.
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 14-6-2023 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
akuHavocczz replied at 13-6-2023 03:25 PM
Hun hensemmm gilerrrrr.. confirm tengok drama ni sbb nak tengok hun je haha

Nah lanje

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2023 11:58 PM | Show all posts
iols akan tengok sebab herlokkkk... so iols akan selek k...

tapi harap2 best... jangan bosan dari drama asal sudah...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2023 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 14-6-2023 02:06 PM
Heroin dari dunia realiti termasuk dalam dunia webtoon waktu dia tgh siasat kehilangan bapak dia. H ...

Menariknya! Ok boleh layan nanti
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-6-2023 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-6-2023 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aammyy at 15-6-2023 09:29 AM
Perawankota replied at 15-6-2023 12:33 AM
Menariknya! Ok boleh layan nanti


Tapi taktau la plot sama ke tak.



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-6-2023 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 14-6-2023 11:58 PM
iols akan tengok sebab herlokkkk... so iols akan selek k...

tapi harap2 best... jangan bosan dari d ...

Tak best pun tengok je la sampai habis sbb boleh cuci mata

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-6-2023 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aammyy at 15-6-2023 09:42 AM

Hun update



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-6-2023 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Cast update









Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2023 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa dah menempe dah i tunggu drama ni tak start-start lagi kat viu huks
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2023 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mxngchii replied at 23-10-2023 03:17 PM
I rasa dah menempe dah i tunggu drama ni tak start-start lagi kat viu huks

Last Hun update pun Julai. I pun penat tunggu. Hahaha

  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-11-2023 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
OFFICIAL TRAILER

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok trailer nampak herlokk..tapi yg original version pun tak rengok lagi. Cuma dh baca la webtoon dia tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2023 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
HARI INI GUYS!!

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
so far 1st ep i suka, rasa mcm semua pelakon okay ja. Suka sangat si sofyank tu edit promo cuma tak pasti dia edit semua ke mcm mana
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 06:32 AM GMT+8 , Processed in 0.085601 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list