CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: Raline

Kemunculan Tunku Aminah & Suami, Cetus Rasa Teruja Peminat!- “Comelnya Famili…”

  [Copy link]
Post time 4-8-2023 12:59 PM | Show all posts
Tang mana lah diorang ni 'humble'
Tapi Tunku Aminah ni seiras dgn almarhum Tunku Jalil
Badan pun sama, kurus tinggi berbeza dgn teeemjay
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2023 01:29 PM | Show all posts
xAthenax replied at 2-8-2023 11:14 PM
orang yang mengata netizen " these village people" di anggap humble.
meh!

Pasal apa dia gelar netizen mcm tuu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2023 10:46 AM | Show all posts
chiyoasuka replied at 4-8-2023 01:29 PM
Pasal apa dia gelar netizen mcm tuu...

uols tau lah
netizen ni kan kadang2 over concern
tegur sheols pakai baju tali halus rasanya, tak  berapa nak ingat
sentap lah dia..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 04:14 PM | Show all posts
humble? buta kayu netijen.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2023 04:33 PM | Show all posts
part mana la humble...

entah pasal apa ssh aku nak cari keluhuran ekpresi muka ikhlas bila dengan rakyat jelata.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2023 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 1-9-2023 04:33 PM
part mana la humble...

entah pasal apa ssh aku nak cari keluhuran ekpresi muka ikhlas bila dengan r ...

Susah nak tau dorang humble or not unless kita jumpa berdepan dgn mereka dan berinteraksi.

Yg aku tau almarhum Tunku Jalil mmg humble and down to earth. Member aku pnh citer masa almarhum singgah nak beli kat kedai dia keje, kawan dia pernah tersasul pgl Encik je sbb budak tu x kenal TJ. Member aku cuit budak tu suh pgl Tunku tp TJ ckp xpe, xperlu sambil senyum.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-9-2023 03:12 PM | Show all posts
tak taulah ni kira humble ke dok
my bro keja kitchen hotel, tengah rehat kat blkg hotel kot
then dia nampak ttj &adik dia kuar keta park kat situ
adik ai pon kata tunku boleh tangkap gamba keta x?
ttj jawap, boleh2 nak try duduk dlm x? siap nak bagi kunci

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30629 Replies : 227
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6823 Replies : 108
แทงบอล ออนไลน์ ราคาน้ำดีที่สุด LINE:@UFADEAL ทางเข้าแทงบอล ขั้นต่ำ10บาท
ufadeal-websiteแทงบอล ออนไลน์ ราคาน้
Views : 101 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205752 Replies : 4936
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7475 Replies : 55
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41651 Replies : 255
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12385 Replies : 10
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3517 Replies : 10
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10828 Replies : 44
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 05:54 PM GMT+8 , Processed in 0.054431 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list