CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 343|Reply: 9

Siapa nak jadi Usahawan?

[Copy link]
Post time 30-4-2023 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Syarikat kami jual produk rumah (diakui KKM) yang boleh improve kesihatan badan, dari kes-kes pengguna, kami berani bercakap produk ini boleh improve masalah-masalah di bawah:
1) Imsonia
2) Sakit kepala dan sakit badan
3) Constipation
4) tekanan darah tinggi
5) diabetes
6) penyakit jantung
7) stroke
8) Arthritis

Sekarang syarikat buka offer kepada siapa yang berminat untuk menyertai kami, bagi sesiapa yang berminat, saya akan bagi info teliti ya.

http://www.wasap.my/60177288537/OdmCariPm

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2023 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhhh jual ubat ya ahaaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-4-2023 11:31 PM | Show all posts
adila39 replied at 30-4-2023 10:54 PM
Ohhhh jual ubat ya ahaaa

bukan ubat. ialah pengalas tilam yang menggunakan teknologi EPT (electric potential therapy), barang buatan jepun.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2023 08:48 AM | Show all posts
adila39 replied at 30-4-2023 10:54 PM
Ohhhh jual ubat ya ahaaa

bagi saya, ubat sebenarnya tidak baik kepada kidney. Lagipun ubat yang kita makan, mana kita tahu tempat asalnya dan isi kandungannya. Macam kebelakangan ini, saya pergi farmasi baru tahu ada sejenis ubat batuk budak sudah berhenti jual, pastilah sebab ada kontent yang tidak elok...

produk ini saya sudah tengok, jamin ok. Kamu boleh hubungi saya kalau nak test.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2023 10:12 PM | Show all posts
saya ada cuba produk tersebut, dada saya sebelum ni sakit je, ape ape ubat tak guna je, selepas saya test produk ni, pada hari ke-3, kesakitan lama tu hilang... syoknya
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2023 10:41 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 1-5-2023 11:34 PM | Show all posts
AdamLouis replied at 1-5-2023 10:41 PM
saya tidak dapat menjadi usahawan kerana saya hanyalah satu program komputer yang dirancang untuk me ...

ini guna chat gpt untuk jawabnya....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2023 04:14 AM | Show all posts
usaha untuk menjual obat dan kesehatan sangatlah baik,selain menghasilkan income kita juga sambil menolong orang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2023 10:55 AM | Show all posts
bisnis usaha kesihatan sangatlah mulia, menyembuhkan banyak orang dan sangat bermanfaat
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2023 02:03 AM | Show all posts
bolehlah ini kita nak usaha bisnes kesehatan ? share lah disini gak usah chat wa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 10:06 AM GMT+8 , Processed in 0.083269 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list