CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6023|Reply: 51

[Politik] BREAKING: Perintah makamah, Muhyiddin dilarang ke luar negara

  [Copy link]
Post time 9-3-2023 11:02 AM | Show all posts |Read mode
KUALA LUMPUR: Bekas perdana menteri Muhyiddin Yassin dilarang ke luar negara, menurut dokumen mahkamah.

Bersatu mencabar sekatan perjalanan dikenakan terhadap presiden parti itu dalam permohonan semakan kehakiman difailkan di Mahkamah Tinggi.

BERITA LANJUT MENYUSUL

https://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/tempatan/2023/03/09/muhyiddin-dilarang-ke-luar-negara/

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2023 11:11 AM | Show all posts
Abah rasanya ok je x g luar negara pun..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Sementara itu, di pemjara Kajang, Najib sdg bersiap sedia melanjutkan pelajaran peringkat PHD

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts

Belum kena charged apa2 ke cuma tak leh gi oberseas? Kalau gitu jadi suspek jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:16 AM | Show all posts
bakalan kelater makamah
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:17 AM | Show all posts
3chanceno replied at 9-3-2023 11:15 AM
Belum kena charged apa2 ke cuma tak leh gi oberseas? Kalau gitu jadi suspek jugak ke?

kan sprm dah maklumkan dia mmg suspek.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-3-2023 11:18 AM | Show all posts
baguslah biar semua politician ni tahu langit tingi rendah.. bukan dia je.. semua!
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
zuliana29 replied at 9-3-2023 11:11 AM
Abah rasanya ok je x g luar negara pun..

Baru lagi dec lalu abah n the geng ke London. Langkah London dengar nya.
Apa penting nya nak keluar lg.. bukan mentri pun...tak tau lah kut nak berdoa depan kaabah plk

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2023 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 9-3-2023 11:15 AM
Belum kena charged apa2 ke cuma tak leh gi oberseas? Kalau gitu jadi suspek jugak ke?

Kes baru jalan.. tapi nampaknya bakal sangkut!
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
pokokmeranti replied at 9-3-2023 11:17 AM
kan sprm dah maklumkan dia mmg suspek.

Meols pun baca cam gitu, tapi dia nafikan..so hari ini nak tahu, konfem suspek & kena tahan ke tidak  

Tunggu jugak parti sepupunya paspispus akan buat demo ke tidak kalau kena tahan  diam je edy bawang pasal nie
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:23 AM | Show all posts
ok la..wak jahid pun xboleh jugak.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
juboqhang replied at 9-3-2023 11:19 AM
Kes baru jalan.. tapi nampaknya bakal sangkut!

Hhhmmmmm....tu dah ada sangkut terima 'donation' dari project berkait semasa pengurusan dia tu,besar kemungkinan ada yg sangkut...tapi apa ada hal, duit jaminan boleh bayar je, keluar muka ke sana sini lepas tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Bakal ambik Phd Kajang jugak ke??
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:26 AM | Show all posts
tengok live kat sprm, teruk betul sampai nak bergaduh tolak menolak, antara mereka sesama sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:26 AM | Show all posts
harap abe din teman abe jib di lokap
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:28 AM | Show all posts
3chanceno replied at 9-3-2023 11:20 AM
Meols pun baca cam gitu, tapi dia nafikan..so hari ini nak tahu, konfem suspek & kena tahan ke tid ...

diam la PAS buat masa ini. sblm nie kata BN + PH parti penyamnun, perasuah...etc. kerana itu mereka x mahu mewujudkan kerajaan perpaduan. panjang lebar penjelasan dalam FB.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2023 11:32 AM | Show all posts
tak baik tuduh tuduh abah din kalo tak de bukti
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
pokokmeranti replied at 9-3-2023 11:28 AM
diam la PAS buat masa ini. sblm nie kata BN + PH parti penyamnun, perasuah...etc. kerana itu merek ...

Pass piss puss kiranya bersubahat … tu yg Edi Bawang meroyan nak divert isu lah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 9-3-2023 11:32 AM
tak baik tuduh tuduh abah din kalo tak de bukti

Zaman sekarang forensic audit semua data dlm sistem. Bukan zaman buku .. ledger! Paham?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2023 11:36 AM | Show all posts
juboqhang replied at 9-3-2023 11:32 AM
Pass piss puss kiranya bersubahat … tu yg Edi Bawang meroyan nak divert isu lah tu..

klu terbukti BERSATU songglap duit jana wibawa kira mereka sama2 tanggung dosa la klu masih kekal dgn BERSATU. dari dulu lagi PAS nie mulut x pandai jaga. skrg nie PAS nak tahalul dgn parti mana lak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 12:09 AM GMT+8 , Processed in 0.112624 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list