CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5566|Reply: 55

'Maaf, Adik Saya Enggan Beri Ulasan' - Ayda Jebat Serah Polis Jalankan Tugas

  [Copy link]
Post time 24-1-2023 09:02 PM | Show all posts |Read mode
“Saya mohon maaf, adik saya enggan beri sebarang ulasan kerana banyak hati yang harus dijaga. Atas nasihat polis, biar pihak bertanggungjawab menjalankan tugas.”


Demikian pendirian penyanyi Ayda Jebat yang tak mahu memberi komen lanjut ekoran insiden pertelingkahan yang berlaku melibatkan adiknya, Fyna Jebat pada awal pagi Isnin.




IG Fyna




Dalam kejadian di sebuah restoran di Shah Alam, Fyna didakwa terlibat dalam pertelingkahan bersama madunya iaitu isteri pertama Datuk Zainal Abidin Hassan.


Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Mohd Iqbal Ibrahim mengesahkan berlakunya kejadian itu dan memaklumkan kedua-dua pihak sudah tampil membuat laporan polis.


Kes disiasat mengikut Seksyen 160 Kanun Keseksaan (gaduh gempar) dan Seksyen 14 Akta Kesalahan Kecil (AKK) (Kelakuan tidak senonoh tempat awam).


Menghargai semua pihak yang mengambil berat, Ayda memohon agar orang ramai memahami situasi yang sedang dialami Fyna.


“Saya berterima kasih kepada semua yang prihatin. Saya mohon orang faham situasi yang sedang berlaku serta menghormati Fyna dan semua pihak,” katanya kepada XTRA.


Ayda juga memohon doa agar perjalanan mereka di program Famili Duo dipermudahkan.




IG Fyna




“Buat masa sekarang, fokus kami hanya dalam program Famili Duo. Saya mohon doa peminat agar semua urusan dipermudahkan,” katanya.


Ayda dan Fyna kini mengungguli carta keseluruhan Famili Duo dengan kutipan markah sebanyak 363.3 mata.




Sumber: Xtra
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2023 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Rimas la aku tgk dua2 ni.
Serba tak kena penampilan diorang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyo ampa 2 bradek… mencapap hg rosnah… toklaki kna sailang bru hg taw dunia ni camna…
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa2 mcm ni lah baru dengar artis2 ni meminta minta doa... memohon mohon doa org ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku xsuka btol diaorg ni dlm famili duo tuh, lagi satu si bella...time diaorg perform jer aku blah dr tv
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Camnelah muka asal dua beradik nih erk. Sorry tak layan AF.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-1-2023 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka jenal..xde mslh g cri mslh..umur da tua2 ni patut aman2 je..ni pening kan pasal bini2 bergadoh pulakkk...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolonglah mekap elok2 je
Sbb takleh nak cam muka fyna tu cemana.
Kat AF dulu dh ingat2 lupa cuma ingat rambut dia pendek.
Please laa mekap biasa2 je sbb bila mekap pelik2 kat mata tu jd lain muka.
Maybe sbb mata dia sepet kot so sukalaa mekap beria tang mata tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2023 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Khenz.. iols pun teringin nak tgk muka sebenar dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal lain bebeno muka dua ekor ni. Mcm bukan adik beradik. Sekalis ikan pun takde.
Pada Pak Jenal Arang, hah padan muka ngko. Gatal nak berbini muda. Pensil dah layu lembik losong, acah2 bertenaga mcm kayu balak. Hambik ngko.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia yg selalu jawab soalan reporter? Haritu pun lps show family duo ni, reporter tanya fyna psl her marriage..but rosnah mat arip ni plk over duk jawab bg phk adik. Sgt x professional.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
bagi i ayda jebat dah fail dari menasihati adik dia supaya jgn menyondol. sebagai org yg lebih tua dan sudah berkahwin u patut lebih tau kenapa xleh menyondol laki org melainkan si isteri dah stuju. mmg cari pasal betul la diorg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik... Hari tu boleh comment... Kata dah jodoh... Hari ni tak nak comment pula...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 24-1-2023 10:40 PM
Apsal lain bebeno muka dua ekor ni. Mcm bukan adik beradik. Sekalis ikan pun takde.
Pada Pak Jenal A ...

Hahahahahahaha curlasss komek LOSONG hahahahahahah terhiburrrrr, losong tu dh la kecut kemetot hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh bukan ke minah ni sokong adik dia aritu konon bagus la apa smua sebab berani bgtau.. Last2 tkmau komen pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 11:38 PM | Show all posts
Makna nya si fina ni kena tunjal pada malam lepas program Famili Duo la kan….aku nak tengok m8nggu ni camana performance mereka, adakah akan terkesan? FD tahun ni banyak tul isu nya, dari Janna Nik, MasIdayu mulu celupar…hingga la fina sailang coach dan kini fina ditinju oleh madu nya sendiri…….
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2023 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tktau nak sedih ke suka...tp tula bahana amik laki org...sedeyyy
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2023 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
marhaen nya ghupa rosnah mat aris kuasa dua ni dlm persalinan putih tu.
yg famili duo naem dan sissy tu ade pertalian drh ke dua org tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2023 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
"Hormati Fynaaa"... Abis adek ko tahu hormat laki orang ke tak? Kahwin dudaaaaaa kononnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2023 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu si Ayda Mat Aris ni comolot dgn CYST kannnnnn? Sekarang dah comolot lagi ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 05:31 AM GMT+8 , Processed in 0.157779 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list