CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: masarju

``Apa yg anda MAKAN?``

  [Copy link]
 Author| Post time 13-11-2010 10:29 PM | Show all posts
Reply 14# jingga007

Tgk tu,bukan nk ajak kita


Skrg ni tgh kunyah2 bijil gajus

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-11-2010 10:46 PM | Show all posts
KayEpcee kat KLIA airport.....
dilaOHdila Post at 13-11-2010 08:48 PM


Paling sedap yg ni

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2010 10:49 PM | Show all posts
hah nak sharing INFO ni taw


Buah apple hijau boleh menyembuhkan penyakit BATU DALAM hempedu.
kekdahnya buah itew di blend ambil airnya kemudian dicampoq ngan minyak zaiton.
insyaallah......pulih dengan izinNya.
nanti nak tanya Dr red, kehdah ni boleh pakai tak ikut science.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2010 10:53 PM | Show all posts
Wah..PP,sejak dr dulu suka sgt dgn menu tu.
Pernah mkn Mee Udang Sg Dua x?
:drool ...
masarju Post at 13-11-2010 22:21


mas...
besornya Udeng tu
sg dua tu kat mana mas?
aka dilla pernah makan mee udang kat kole sepetang
best jugak. tapi idok ler besor macam udang mas tu
mesti manis kan....


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-11-2010 10:53 PM | Show all posts
Reply  masarju


    motip ngidam

ai mmg suka makan epal .. terutama epal hijau :lovelines ...
jingga007 Post at 13-11-2010 10:16 PM



An apple makes Mek Jingg away

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-11-2010 10:59 PM | Show all posts
Reply 23# dilaOHdila

hah nak sharing INFO ni taw


Buah apple hijau boleh menyembuhkan penyakit BATU DALAM hempedu.
kekdahnya buah itew di blend ambil airnya kemudian dicampoq ngan minyak zaiton.
insyaallah......pulih dengan izinNya.
nanti nak tanya Dr red, kehdah ni boleh pakai tak ikut science.

xpernah dngr pulak.TQ dila
Apple ijau blh direbus dgn celery n peria katak utk turunkan darah tinggi.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-11-2010 12:21 AM | Show all posts
Reply 15# dilaOHdila

Gambar2 Kak Dila mmg superb.. Clear betul.. Skang pakai cam ape n lense aper? Upload kat mane tu gambar x hilang kualiti? Flickr ek?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 12:24 AM | Show all posts
Reply 23# dilaOHdila
Dgr kata apple hijau bagus utk nak diet tp x bagus utk org yg nak menghafal sbb masam dia tu melemahkan ingatan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2010 06:26 AM | Show all posts
Post Last Edit by dilaOHdila at 14-11-2010 06:28
Reply  dilaOHdila

Gambar2 Kak Dila mmg superb.. Clear betul.. Skang pakai cam ape n lense aper?  ...
bacteria82 Post at 14-11-2010 00:21


MOD BAC
itew gambar upload dekat FLICKR....'
flickr cepat sikit
masuk photobucket slow lar
pssttttttttttttt!!!dulu beli kat snippers acct flickr ni (hehehe) kaka dilla sudah kena gari
sudah bayar 2 taun meh, rugi
kali ni bayor ikut jalan yang benar sebenarbenarnya...tapi setahung jer lah
** kalau utk Food shooting elok pakai 50mm & 35mm ni Mod bac
alar alar fullframe ghitew kekdahnya.......
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 06:27 AM | Show all posts
Reply  dilaOHdila
Dgr kata apple hijau bagus utk nak diet tp x bagus utk org yg nak menghafal sbb  ...
bacteria82 Post at 14-11-2010 00:24


owh boleh lupa minda ke makan apple hijor ni?
ooo patutlah akak dilla sokmo lupa
adekah disebabkan makan kulit apple ni?
OPTOPIK jap erk
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 06:36 AM | Show all posts
Post Last Edit by bacteria82 at 14-11-2010 06:41

Reply 29# dilaOHdila

Tu la masalahnya, D60 kalau pakai 30mm or 50mm tu da xde built-inmotor, so xleh auto fokus.. Kene manual

Ade tak lense2 jenis ni yg ade motor? Xkan nikon xde design kot yg jenis ade motor punya
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 06:44 AM | Show all posts
Reply  dilaOHdila

Tu la masalahnya, D60 kalau pakai 30mm or 50mm tu da xde motor, so xleh auto f ...
bacteria82 Post at 14-11-2010 06:36


Mod bac
ada 50mm yang bermotor
kalau yang kak dilla ada tu herge beli dulu dalam rm350 yang bermoto ni mahal sikit jer lagi
kalau 35mm tu boleh guna dengan d40 + d60 dan seangkatan dengannya
herge beli arituh Rm800. pujuk kenny LT elektrik atas warta tu boleh dapat rm750. Cuba try....


ni kak dilla guna 35mm ngan d40

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 11:04 AM | Show all posts
Reply 20# masarju


Mee Udang Sg Dua?
Simpang Empat Taiping tau ler.. tp tak pernah makan
sbb tak kesana pun lagi...

dlm tu mana lebih byk.. udang ker mee??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2010 01:18 AM | Show all posts
Reply  masarju


Mee Udang Sg Dua?
Simpang Empat Taiping tau ler.. tp tak pernah makan
sbb tak ...
PurpleAxe Post at 14-11-2010 11:04 AM


Mungkin suatu hari nnti.
Tentunya udang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 08:04 AM | Show all posts
Sedapnya,...............
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 09:02 AM | Show all posts
Sedapnya,...............
~Ashe~ Post at 15-11-2010 08:04


terliour nengoknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2010 12:19 PM | Show all posts
Mod bac
ada 50mm yang bermotor
kalau yang kak dilla ada tu herge beli dulu dalam rm350 yang be ...
dilaOHdila Post at 14-11-2010 06:44



murah lagi ek 35mm nikon dari canon... canon punya 35mm RM1.2k lah...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:23 PM | Show all posts
murah lagi ek 35mm nikon dari canon... canon punya 35mm RM1.2k lah...
ryo_takahashi1 Post at 15-11-2010 12:19


mahal gak no gadget CANONIAN ni erk, bro
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:28 PM | Show all posts
mahal gak no gadget CANONIAN ni erk, bro
dilaOHdila Post at 15-11-2010 12:23


canon claim they are the biggest & cheapest lens manufacturer in the world... +10 tahun aku dgn keje dgn canon ni... mmg betoi la kos yg murah.. tapi jual mahal... staff price pun tak berbaloi dari beli kat kedai... hampehhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:43 PM | Show all posts
canon claim they are the biggest & cheapest lens manufacturer in the world... +10 tahun aku dgn  ...
ryo_takahashi1 Post at 15-11-2010 12:28



owh ghitew ke?
dapat untung kat situh jar lah no...

Takahasisan,


NIKON ni sanka kudasai.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Gambar & Video


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 04:16 PM GMT+8 , Processed in 0.466325 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list