CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 202430|Reply: 8633

All about ig-er, blogger, tweetfemes part 129

    [Copy link]
Post time 21-12-2022 01:37 PM | Show all posts |Read mode
Condo baru untuk ummah2 influenza, ig-er, blogger, tweetfamous.

Mohon, akak2 forumer yang lagi mahir tolong pagar kan thread ni, thank you cuolsss

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-12-2022 02:03 PM | Show all posts
I baru backlog and baca korang cakap wannursyaira tu tak cantik..
I pun rasa dia tak cantik walaupun tak pernah jumpa..
Semakin pjg je dagu dia,pastu tetiba lak lips tebal

Cantik lagi keknis kot

Anyway,berapa tinggi si WNS ni..
Below 160 ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:16 PM | Show all posts
hagrid replied at 21-12-2022 02:03 PM
I baru backlog and baca korang cakap wannursyaira tu tak cantik..
I pun rasa dia tak cantik walaupun ...

dia ke yg ada kes org pecah masuk rmh dia beberapa bulan lepas?
ke org lain?
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:20 PM | Show all posts
hagrid replied at 21-12-2022 02:03 PM
I baru backlog and baca korang cakap wannursyaira tu tak cantik..
I pun rasa dia tak cantik walaupun ...

tengok dalam ig kemahen cantik. kaki panjang. kurus. i rasa sukar nak percaya dia xlawa kat luar. kena join dia live kot baru boleh tahu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula dah mom justify why kena bawak food byk2 gi swiss...siap cakap dia kena perli semua. Hehe hi mom baca forum lettew.. ok la mom yang penting kitorg tak nampak lagi donut anda. Sila buat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimicomel replied at 21-12-2022 02:24 PM
Mula dah mom justify why kena bawak food byk2 gi swiss...siap cakap dia kena perli semua. Hehe hi mo ...

Sheol mmg suka justify semua. Sheols terpaling betol. Sheols tak penah amek ape yg org ckp2 tu as kritikan membina ke ape.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Yesss baru tenang nk reply. Mom loser baca porem ke tu??? Mmg percutian ko plg xbest. Boooo
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 21-12-2022 02:03 PM
I baru backlog and baca korang cakap wannursyaira tu tak cantik..
I pun rasa dia tak cantik walaupun ...

Dalam gambar pun bagi u tak cantik ke?

I 158, mase tu pakai flat je. Tapi bila dia kat sebelah, nak same tinggi wlupun dia pakai stiletto.

Pinggang dia secekak ye, kecik macam badan budak. Bdak2 sekolah lgi gebu gebas.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-12-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh myyyy… dah2 la momena. Enjoy je la holiday tu ha. Funny how the table’s turned kan? Nmpak Penat holiday you momena. Wouldn’t wished it for myself
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
But thanks to mom i naik pgkat cpt gila kalini
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kenyangperut replied at 21-12-2022 02:16 PM
dia ke yg ada kes org pecah masuk rmh dia beberapa bulan lepas?
ke org lain?

Ye, siap i dapat email pasal ni.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 21-12-2022 02:34 PM
Dalam gambar pun bagi u tak cantik ke?

I 158, mase tu pakai flat je. Tapi bila dia kat sebelah,  ...

Dlm gmba pon x. Bila i perati betul2 nmpk lawa sb kurus so pkai apa2 pon nmpk decent. Tp rupa so so je
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Si ika rs dah dpt refund dah
Xde pn bongkar sape.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mom kata extend semalam lagi duduk air bnb kt swiss tu sebab anak tak sihat.. mesti punca dia dari ko kn bangang.. bagi anak pakai baju tak cukup warm, main snow pn pakai glove biasa je.. dasar mak bodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kakak@ adik si yenifer kan?? Kemain lg dgn geng bekam, tp hati hitam iols kata ni edit tp who know kan kot2 betul dia belaga bahu, iols buta it

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Wannursyaira yang korang cerita ni yang haritu kecoh kat twitter pasal ada stalker masuk studio/rumah dia ke? Ke orang lain?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-12-2022 03:12 PM | Show all posts
immaryjane replied at 21-12-2022 02:34 PM
Dalam gambar pun bagi u tak cantik ke?

I 158, mase tu pakai flat je. Tapi bila dia kat sebelah,  ...

Oohh tak tinggi mana pun rupanya..

Yaa for me,dalam ig pun tak cantik you,banyak lagi orang biasa yg lagi cantik..
Just that her advantage is that she's skinny and berani pakai dedah dedah..
Muka very the so-so

Anyway,sapa yg pakai dedah dedah ni memang cepat je famous


Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 03:13 PM | Show all posts
FazzieA replied at 21-12-2022 02:59 PM
Wannursyaira yang korang cerita ni yang haritu kecoh kat twitter pasal ada stalker masuk studio/ruma ...

Aaa dia lah orangnya..
Anyway dia still duduk the same condo yang kena pecah tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
I gelak ngekek2 harini.. kemain Dr. Laksa gelabah tetek ank pompuan dia kena marah kt kelas memandu.. boleh pulak dia call bt aduan sbb ank dia nangis kena marah adohaiii dulu kemain sedap bebalkan org lain siap riak dia doc & sgt pakar dlm bidang dia so semua org lain salah.. now rasainnnn looo cikgu kelas memandu tu sgt pakar dlm bidang dia jugek & dia bebalkan ank ko plk

what goes around comes around
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2022 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaling replied at 21-12-2022 02:52 PM
mom kata extend semalam lagi duduk air bnb kt swiss tu sebab anak tak sihat.. mesti punca dia dari k ...

Haha betul tekaan i mesti akn ada yg demam. Lg2 cuaca dkt paris tu sejuk berangin. Laki dia kedeks kn? Xnk byr teksi pastu kne angkut beg2. I syak dgn mom perangai bodo piang, laki kedeks, tu yg percutian ni mcm hambar sgt2. Pegi DL laki bini selfish xnk beratur lama2, xnk cuba mkn cafe sbb kedeks bkn sbb concern halal ke x sgt. Lps tu kedeks nk byr taxi. Dah la ada ank2 kecik xbiasa cuaca sejuk kena pnjat bukit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:46 PM GMT+8 , Processed in 0.690728 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list