CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 920|Reply: 9

Kerap mimpi pelik2 dan menyeramkan

[Copy link]
Post time 3-12-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Lately ni aku kerap sangat mimpi pelik2 dan benda seram. Sedangkan aku takde pun layan movies apa2 berkaitan dengan seram2 ni...

Sebelum ni pun memang pernah gak mimpi
. Tapi kali ni kerap.. semalam aku ada mimpi beberapa mayat yang mati tergantung... Aku cari kat Google takde spesifik maksud mimpi tu...

Ada ke siapa2 pernah alami mimpi buruk mcm aku ni? Kelmarin aku mimpi darah... Ke mental aku tengah letih?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 03:47 AM | Show all posts
Mcm i la dulu...sgt kerap mimpi ngeri...kena kejar makhluk dgn parang, hari kiamat, kena kejar hantu, org yg kukenal kena bunuh, mayat bergelimpangan...bertahun2 mimpi camni

Rupa2nya its a sign of stress and anxiety sbb kerja lama dulu sgt demanding dan stressful...lepas berhenti kerja terus mimpi2 tu hilang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-12-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 4-12-2022 03:47 AM
Mcm i la dulu...sgt kerap mimpi ngeri...kena kejar makhluk dgn parang, hari kiamat, kena kejar hantu ...

Oh begitu ye.. terima kasih sudi komen...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 11:12 AM | Show all posts
skeri nya sis..
try masok tered ni. ada porumer boleh tolong interpret tafsir mimpi

https://b.cari.com.my/forum.php? ... page%3D2&page=1

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
seramnyaa..i dh lama xmmpi.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila kita terlampau stress pn boleh dpt mimpi pelik2
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 08:27 PM | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 4-12-2022 03:47 AM
Mcm i la dulu...sgt kerap mimpi ngeri...kena kejar makhluk dgn parang, hari kiamat, kena kejar hantu ...

samalah kaka, 2015- 2017 around that year mimpi ngeri lagi ngeri dari cerita kkn desa penari. mimpi usung jenazah n mcm2.

kaka baca petua kat internet , lepas bangun mimpi ngeri terus ludah kiri. bangun esok pagi mata kaka lebam kena tumbuk laki kaka

stress anxiety tiada ubat yang solid, tp nak tahu symptoms dia mudah masa nak tidur tu fikir apa? kalau banyak fikir resah hati automatik tidur kejap2 xlena dan kena gangguan mimpi ngeri.

dulu kaka pernah cuba kt eropah , ubat anti stress oklah. tp sampai bila nak harap ubat bob marley tu. self control and self positive thinking



Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba ambik extra vitamin b dalam diet. Bukan supplements. N then monitor balik mimpi. Jgn lupa chamomile tea
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2022 11:56 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 6-12-2022 08:27 PM
samalah kaka, 2015- 2017 around that year mimpi ngeri lagi ngeri dari cerita kkn desa penari. mimpi ...

Nak elak mimpi ngeri dapat pula penumbuk sebuku tu baru betul2 mimpi ngeri  

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 12:48 PM | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 6-12-2022 11:56 PM
Nak elak mimpi ngeri dapat pula penumbuk sebuku  tu baru betul2 mimpi ngeri

kalau u pg eropah ke thailand ke cari ubat canibas bukan cari dadah rarecreational. u try lah kalau nak tidur lena. jgn u smoke pula. yang smoke tu untuk jumpa kerajaan ayah pink boleh je. tapi untuk kesihatan entahlah xde kesan kut.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 04:41 AM GMT+8 , Processed in 0.083553 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list