CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Tempatan] Anwar tidak banyak pilihan, perlantikan Zahid kerna terpaksa

  [Copy link]
Post time 4-12-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-12-2022 09:07 AM
Keturunan Bangsat  macam ko aja yg pong pang pong pang last last sedut kencing nuat jugak dgn stra ...

Gigih kan dia, tapi nko pun satu, rajin reply kasi dia panas hati dan nampak dia lagik bodoh, kata anak jiran 3 tahun gelak2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 09:13 AM | Show all posts
Solokkk replied at 4-12-2022 09:11 AM
Gigih kan dia, tapi nko pun satu, rajin reply kasi dia panas hati dan nampak dia lagik bodoh, kata ...

Jgn lupa kencing iteww nanti ko buh sikit dgn manuka honey..biar kasi perisa sikit....

Wakahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Alasan.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-12-2022 09:13 AM
Jgn lupa kencing iteww nanti ko buh sikit dgn manuka honey..biar kasi perisa sikit....

Wakahkahka ...

Aku dah nampak tanda2 awal sewel tuh. Banyak sgt hirup kencing kot, kata anak jiran 3 tahun terkekekkekek
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 4-12-2022 09:18 AM
Aku dah nampak tanda2 awal sewel tuh. Banyak sgt hirup kencing kot, kata anak jiran 3 tahun terkek ...

Sabar sabar...dan tip utk mak ko yg sedang terlantar dikatil ko kena tambahkheun sikit kencing iteww dgn kunyit hidup ...diminumkheun sekali pagi dlm keadaan perut kosong...dan segelas sebelah malam just before she sleeeps...

Jgn lupa pesan aku ini..

Kahkahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 4-12-2022 09:14 AM
Alasan.....

It would have been easier if you get that simple majority kheunz?

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-12-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-12-2022 09:22 AM
Sabar sabar...dan tip utk mak ko yg sedang terlantar dikatil ko kena tambahkheun sikit kencing ite ...

Ntah apa2 kan dia meroyan. Kita relax2 pagi2 breakfast hirup teh tarik, biarkan dia pagi2 breakfast hirup kencing, kata anak jiran 3 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 4-12-2022 09:27 AM
Ntah apa2 kan dia meroyan. Kita relax2 pagi2 breakfast hirup teh tarik, biarkan dia pagi2 breakfas ...

You better enjoy sebelum kena start minum kencing nuart once polisi2nya  come into place......

Kahkahjahkahkahjah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-12-2022 09:31 AM
You better enjoy sebelum kena start minum kencing nuart once polisi2nya  come into place......

Ka ...

Gigihkan dia jadi kuli batak sambil tadah kencing Pak Non, macam la marhein takut kat Pak Non bekas banduan peliwat tuh. Macam biasa, consider hiburan weekend la, kata anak jiran 3 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 4-12-2022 09:36 AM
Gigihkan dia jadi kuli batak sambil tadah kencing Pak Non, macam la marhein takut kat Pak Non beka ...


Semakin panjang pulak bebelannya?
Koyak rabak kewww?
Selamat menjamu kencing anak beranak hokay? Jgn lufer pesan aku?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-12-2022 09:38 AM
Semakin panjang pulak bebelannya?
Koyak rabak kewww?
Selamat menjamu kencing anak beranak hokay? J ...

Memang hiburan hujung minggu kan tengok kuli batak Pak Non koyak meroyan tapi acah2 cool, kata anak jiran 3 tahun sengih2
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 4-12-2022 09:42 AM
Memang hiburan hujung minggu kan tengok kuli batak Pak Non koyak meroyan tapi acah2 cool, kata ana ...

Hiburan manisan  kata dimulut...tapi hati terbakor...teda saper yg tahu....

Wakahkahkahlshkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:49 AM | Show all posts
kerna terpaksa, body language tak happy...apa lagi yer justifikasi untuk menyucikan tindakan lantik tpm tu



Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
itik_magic replied at 3-12-2022 10:20 PM
alasan. kalau x lantik ramai lg suka.

Andainya pn pilih dia, apakah tak terikat syarat yg sama? Malah akan bertambah menteri2  yg rakyat tak suka: dgn Hj Hadinya, Jemin, Zuraidah, dll.  Making bengkek le perasaan rakyat bermenterikn mereka. Mujur tak jdi kerajaan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-12-2022 09:44 AM
Hiburan manisan  kata dimulut...tapi hati terbakor...teda saper yg tahu....

Wakahkahkahlshkah

Dah start acah2 cool tuh kononnya, walaupun sia dah hirup banyak kencing, tapi kita tahu dia tetap panas , kata anak jiran 3 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 4-12-2022 09:50 AM
Dah start acah2 cool tuh kononnya, walaupun sia dah hirup banyak kencing, tapi kita tahu dia tetap ...

Fuhhhh lamanya koyak ko solokkkkkk?

Tak habis lagi?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 10:03 AM | Show all posts
Terobek..kentot faraj.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-12-2022 10:02 AM
Fuhhhh lamanya koyak ko solokkkkkk?

Tak habis lagi?

Nko suka layan dia kan, biar la dia enjoy hirup kencing Pak Non tuh, kata anak jiran 3 tahun gelak2
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 4-12-2022 10:07 AM
Nko suka layan dia kan, biar la dia enjoy hirup kencing Pak Non tuh, kata anak jiran 3 tahun gelak ...

Koyak lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Naratif sebegink untuk kencing atas kepala budak2 pencacai PKR & PAN boleh la spesis  IQ rendah & taksub tinggi

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 8766 Replies : 72
????????แทงบอลเว็บไหนดี????(Line: @222c) ????แทงบอลยูโรออนไลน์ UFABET222 ????????
Pimpilai????????แทงบอลเว็บไหนดี??
Views : 0 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 220043 Replies : 5385
Bertambah kaya...Emas Dan Logam Berharga RM1.25 Trilion Ditemui Di Sarawak
YgBenarBertambah kaya...Emas Dan Logam Berharga
Views : 3149 Replies : 44
Masak guna ajinomoto
budi_jentayuMasak guna ajinomoto
Views : 17231 Replies : 82
Teka Teki Teka Tekok
FARRAZOOLTeka Teki Teka Tekok
Views : 27313 Replies : 110
Hati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
lucky_peaceHati-Hati Ketika BerSELFIE ~~~
Views : 45737 Replies : 134
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 73826 Replies : 327
Peti Ais Baru
vanilla_vellPeti Ais Baru
Views : 19858 Replies : 103
iols Busy....uols Busy Tak?
Ximiols Busy....uols Busy Tak?
Views : 15577 Replies : 70

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 02:20 AM GMT+8 , Processed in 0.079568 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list