CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: abangveron

Kawasaki ER6N 650cc value

[Copy link]
Post time 6-2-2011 02:43 PM | Show all posts
then you have to find out what their problem is
when you know,
why not you clarify back to u ...
dune1989 Post at 3-2-2011 12:23 PM



aku setuju dengan ko.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2011 02:44 PM | Show all posts
setahu aku la.. er6 ni moto simple.. so kalo rosak pun senang nak setel masalah tu.. dia bukan kateg ...
Alt-F4 Post at 5-2-2011 01:34 AM



    pon aku setuju dengan ko. keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 12:45 PM | Show all posts
Kalo nak beli ER6,pastikan jgn berkawan dgn budak2 pakai 4inline...ko kawan ngan sejenis ngan ko jer...pasti puas hati...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 03:13 PM | Show all posts
Kalo nak beli ER6,pastikan jgn berkawan dgn budak2 pakai 4inline...ko kawan ngan sejenis ngan ko jer ...
danedzya Post at 7-2-2011 12:45



   keh keh keh.. ayat ni mmg tak boleh blah.. tp ada kebenaran disitu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2011 11:55 PM | Show all posts
Kalo nak beli ER6,pastikan jgn berkawan dgn budak2 pakai 4inline...ko kawan ngan sejenis ngan ko jer ...
danedzya Post at 7-2-2011 12:45


alaaa.. aku pakai kapcai modenas kristar jerr... tapi aku kawan dgn semua...
1 malaysia maaaaaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2011 12:54 PM | Show all posts
aku da dkt sebulan duk usha er6n nih..last week sembang ngn member, die suggest kt aku amik er6f, baru xsakit celah paha..

pg td, aku br email tanye 1 kedai psl harga ngn package yg diorg sediakan..

rege diorg letak 34888-kt mudah er6f
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-3-2011 12:55 PM | Show all posts
soalan:

aku mybe akan travel kedah-kl, er6f ni sesuai x?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2011 01:04 PM | Show all posts
soalan:

aku mybe akan travel kedah-kl, er6f ni sesuai x?
p0ket Post at 16-3-2011 12:55


boleh.. tapi sedikit kurang power lah... KL - kedah jauh gak tu...
apa kata amik Z7 ker...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-3-2011 02:47 PM | Show all posts
Reply 148# ryo_takahashi1

erm, aku blom bt research lg psl moto lain..
1 soalan jek, brp harga moto tu? :p
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2011 02:52 PM | Show all posts
Reply 149# p0ket


   http://www.mudah.my/Kawasaki+z750+lowdeposit-6634986.htm
bajet xlepas kot

kt sini die letak rm58.9k..
kalau ikut spec die mmg best, tp aku ni mybe 1st bike aku..sblm ni pkai kapcai, wave100 jek..:p
based on komen2 otai kat atas, aku rs, better aku amik er6f/n kot..

kene ngan budget,..amik yg mhl sgt, kang jenuh nh menjawab ngn org tua+bini..
hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2011 06:04 PM | Show all posts
welcome to bigbike world..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2011 12:01 AM | Show all posts
salam...hurmm aku pun baru nak kenal2 ngan sbk...dan ingat nak angkat itu big boy toys dalam bulan 4 nih...kawasaki tetap menjadi pilihan utama.semuanya kerana senang untuk mendapatkan spare part  dan senang untuk di uruskan...warranty pun 2 tahun...ok la tuh untuk orang baru macam aku nih...ingat2 nak amik Z1000sx...harap2 termakbul impian..amin...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2011 01:33 AM | Show all posts
salam...hurmm aku pun baru nak kenal2 ngan sbk...dan ingat nak angkat itu big boy toys dalam bulan 4 ...
qdin Post at 17-3-2011 12:01 AM


Z-1000SX kegilaan aku tuh... perghh.. meleleh la aku huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2011 01:04 PM | Show all posts
salam...hurmm aku pun baru nak kenal2 ngan sbk...dan ingat nak angkat itu big boy toys dalam bulan 4 ...
qdin Post at 17-3-2011 00:01


perggghhhh.. z thouuuuu...!!! syabbasssssssss...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2011 05:31 PM | Show all posts
dapat zx10 pon dah bersyukur sangat2 ni kan plak Z1000sx
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2011 10:32 AM | Show all posts
perggghhhh.. z thouuuuu...!!! syabbasssssssss...
ryo_takahashi1 Post at 17-3-2011 01:04 PM


kalau teman dah kayessss dan berjayesss,
inilah motor yg teman nak rempit ngan awekss teman haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-3-2011 12:08 AM | Show all posts
huhuh ..dah amik z1000sx pada 25/3/2011 kat kapar klang...bawak jalan2 dalam 300km dah...habis lenguh badan ku yang tak sasa nih...harap motor je yang sasa...hahaha...kurang mahir lagik loo...lesen Bfull pun tak ada lagikk...bilo la leh start amik B full nih ....motor yang sangat sedap dan mudah untuk di tunggang...jgn tunggang langgang dah le....Ya ALLAH selamatkanlah perjalananku setiap masa....amin...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2011 01:15 PM | Show all posts
huhuh ..dah amik z1000sx pada 25/3/2011 kat kapar klang...bawak jalan2 dalam 300km dah...habis lengu ...
qdin Post at 29-3-2011 00:08


mana gambarnya bang...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2011 03:15 PM | Show all posts
1000cc mmg satu jentera yg berat.. muscle kena power baru boleh pakai 1000cc ( ni utk kes moto reput mcm moto aku.. ngan moto tourer yg lain.. moto sport semua ringan2 belaka )

aku pun byk kali mcm nak terjatuh sebab pijak tmpat licin ngan kaki tak berapa kuat.. so teknik menunggang tu kena tau..

pastu ang kena belajar camna nak angkat moto kalo jatuh sorang2.. p tgk dlm youtube ada ajar.. pompuan pun boleh angkat sorang je harley..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2011 10:36 AM | Show all posts
bro...salam kepada otai2 sbk sume....aku ade terniat nk amik aprilia shiver tp die vtwin kn? ape beza vtwin ngn 4 inline?mane lg bagus? tenkiu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 09:53 AM GMT+8 , Processed in 0.074356 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list