CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2378|Reply: 10

Sultan Brunei Melawat Malaysia, Nama Putera Mateen Yang Trending Di Twitter

[Copy link]
Post time 29-11-2022 12:24 PM | Show all posts |Read mode
Pengiran Muda Abdul Mateen Bolkiah menjadi tumpuan sehinggakan namanya trending di laman Twitter apabila ayahandanya, Sultan Brunei, Sultan Hassanal Bolkiah membuat lawatan khas ke Malaysia.












Twitter




Rata-rata warganet meluahkan rasa teruja apabila melihat Sultan Brunei diiringi anakandanya itu serta pegawai kanan kerajaan Brunei.


Sultan Brunei Sultan Hassanal Bolkiah tiba di Malaysia kira-kira jam 11.45 pagi semalam dalam siri lawatan khas baginda ke Malaysia.


Ketibaan baginda dan rombongan disambut Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Mohd Zuki Ali.










Dalam satu kenyataan, Wisma Putra berkata, ini merupakan pertemuan julung kali antara kedua-dua pemimpin itu selepas Anwar dilantik sebagai Perdana Menteri Malaysia ke-10 pada 24 November lalu.








Wisma Putra berkata, Anwar turut meraikan Sultan Hassanal Bolkiah serta rombongan dalam majlis santapan Tengah hari.




Twitter







Sumber: Xtra






Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 01:04 PM | Show all posts
Tu je lh yg mmpu buat netz merembes haha.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 jer nmpk encem.. skang nampak biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 02:18 PM | Show all posts
baju dia tak kemas
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
esbok replied at 29-11-2022 02:18 PM
baju dia tak kemas

Kannnn. I pun perasan macam tu. Entah pape je pakai baju unbutton macam tu. Buruk naw nyahhh, tengok gambar dia masa dkt italy pun macam tu, allahuuu apa lah motif nak tnjuk dada camtu baik shirtless terus
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
gunkgurl replied at 29-11-2022 05:10 PM
Kannnn. I pun perasan macam tu. Entah pape je pakai baju unbutton macam tu. Buruk naw nyahhh, teng ...

Lahh bukan style dia mcm tu ke

Jgnla cakap mcm tu chuollss, kan sexy abang mateen mcm tu

Sendu je pompuan lain time ni, apa perlu abang mateen naik kuda dlu baru para pompuan start aw aw aw hahaha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-11-2022 12:10 PM | Show all posts
Muka dia biasa je sebenarnya... adik dia lagi helok... (mampus kene chop pedo) haha lahhh tibahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 02:02 PM | Show all posts
dia ni slalu ikut apak dia.. bakal pewaris takhta ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2022 02:43 PM | Show all posts
lepas ni sultan bole bawak sekali anak laki yg ngan azrinaz tu kennn
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 02:49 PM | Show all posts
anak sultan yg dh yg sebelum tu sibuk jaga keluarga.. senang bawak yg bujang ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 03:01 PM | Show all posts
kenapa dia ni rupa helok sgt, apaknya dan maknya dimata saya biasa2 je. anak AMH tu pun helok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 04:48 AM GMT+8 , Processed in 0.061084 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list