CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Raline

Nad bangun, kita dah ada PM baharu – Sharifah Amani

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
“Kalau nak tahu selanjutnya, mungkin boleh telefon atau hubungi Ungku Ismail,” katanya ringkas.


Erkkkkk

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 3480 at 26-11-2022 09:00 PM
Fly_over replied at 26-11-2022 07:53 PM
sekali nanad sedar2 jd penyokong pas


Ahahahaha.. weh tergelak aku..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:16 PM | Show all posts
Fly_over replied at 26-11-2022 07:23 PM
lahhhh… hahahaha.. aneh2 la pyokong ph ni  baru keluar dr benang hans jumpa benang ni pulak..

... kenapa dengan benang hans? ada link ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebijian ape si amani ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn nmpk sgt ko sokong liberal amani.. simpan sikit bodoh tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn lps bgn nad lupa abih..sapa pm tu x penting...yg penting progress kesihatan nad tu...bengong
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
3480 replied at 26-11-2022 08:59 PM
Ahahahaha.. weh tergelak aku..





Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:42 PM | Show all posts
ko dah kenapa babi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 10:44 PM | Show all posts
orang tu lepas bangun banyak benda nak pikir pasal kesihatan diri pasal family anak2 bagai yang ko babi sangat nak sebok pasal pm baru ni dah kenapa babi?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Betullah. Dah habis iddah pun. Cukuplah laki dia dah jaga anak. Ungku Ismail yg jaga nad kat spital. Tanya ungku lah buat apa tanya faliq. Dah dia sendiri tak diberitahu apa apa.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
nad kalau sedar nanti yang pertama dia cari anak2 dia..ko ingat dia kesah lak PM baru tu..agak2la
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 26-11-2022 07:53 PM
sekali nanad sedar2 jd penyokong pas

Hahahahaaha kan
Insaf terus si nad.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Diorg mana tahu proksi kuat PM kita sekarang adalah US + Yahudi..klu tak takkan la nak terima dana IMF masa recession 1998 sampai kena sack as TPM. Menang sorak tak lama lagi kg tergadai..cepat sangat memuja muji..tengok je la tahun depan macam mana.
Aii tak sokong mana2 parti..sebab semua sama sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 27-11-2022 10:29 AM
Diorg mana tahu proksi kuat PM kita sekarang adalah US + Yahudi..klu tak takkan la nak terima dana I ...

Kenapa IMF tu tak bagus? Setahu i, interest dia super rendah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh npe suh bngun. Dokt intubate bg rehat supaya pulih paru2 tuhNnt dh ok nad bngunlah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
JoyahJongos replied at 27-11-2022 10:50 AM
Kenapa IMF tu tak bagus? Setahu i, interest dia super rendah

Meol tak reti nak terangkan pasal interest tapi yang yang meol tahu negara Asean yang amik tu susah nak bangkit selepas terima dana tersebut..macam indonesia, filipina dan singapura. malaysia ja yang tak amik sebab kita perkenalkan tambatan matawang yang mana kita berjaya ikat matawang kita dipasaran pada harga tetap. Bila kita berjaya buat macam tu maka kita dapat kukuhkan kembali ekonomi kita berbanding negara asean yang lain termasuk singapura.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-11-2022 09:08 PM | Show all posts
hahahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan2 PM dari Israel pun kirim salam juga

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 27-11-2022 12:43 PM
Meol tak reti nak terangkan pasal interest tapi yang yang meol tahu negara Asean yang amik tu susa ...

Mcm terbalik je
Ekonomi Malaysia yang tak recover since 1998

Kita jauh tertinggal dibelakang singapura, dari rm0.8 = sgd 1, now dah rm3.3 = sgd 1
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 27-11-2022 12:43 PM
Meol tak reti nak terangkan pasal interest tapi yang yang meol tahu negara Asean yang amik tu susa ...

Tapi betulke dlm diam pun msia gov ada relation dgn kerajaan izrael? Cuma tak war2 kn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 06:03 PM GMT+8 , Processed in 0.201674 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list