CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 4979|Reply: 57

Ramai Tanya Mana Jekfer? Hun Haqeem Terpaksa Kunci Mulut, "Atas Sebab Tertentu Saya Pilih Untuk Tidak Menjawab"

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 12:01 AM | Show all posts |Read mode





Drama bersiri Kampung People 3 kini sudah memulakan tayangan di TV3 dengan menampilkan barisan pelakon yang sama.

Namun ketiadaan Jekfer yang dilakonkan oleh Hun Haqeem telah menimbulkan tanda tanya ramai.

Menjawab mengenai perkara itu, Hun atau nama sebenar Haqeem Hermy, 24, mengakui kecewa dan sedih kerana tidak terlibat dalam musim baharu drama popular terbitan TV3 itu, lapor mStar.

"Sejujurnya, mestilah saya rasa sangat sedih dan atas sebab-sebab tertentu saya pilih untuk tidak menjawab tentang ketiadaan saya itu.

"Apa sebab saya tak terlibat dalam musim ini mungkin ia adalah satu keputusan yang terbaik untuk semua," katanya.





Dalam pada itu, Hun meluahkan rasa terharu apabila menerima komen daripada penonton yang memintanya untuk kembali membintangi siri berkenaan.

"Saya terharu dengan komen-komen yang diterima. Ramai yang mahukan Jekfer dalam siri itu. Saya tidak sangka watak tersebut begitu memberi impak kepada orang ramai.

"Sayangnya kali ini watak Jekfer tidak ada dalam drama siri popular itu.

"Mungkin selepas ini peminat masih dapat menonton Jekfer lagi. Siapa tahu jika mereka boleh tonton Jekfer di layar perak pula." ujarnya.





  

  


Selain Jekfer, drama fenomena ini turut dibintangi Elly Mazlein, Rashidi Ishak, Riena Diana, Kamarul Eqifshah, Fizz Fairuz dan Namron.

Mesti ramai yang "frust" kan Jekfer tak ada! Agak-agak korang kenapa Hun tak berlakon untuk musim kali ini? - CARI


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
tgk ep 1 pun dah bosan.. mana bole tahan kalo xde jekfer my baby boooo
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
I tgk ep 1 - rasa cringe and agak meluat , nama samaran merapu2 , tempat tggal pun merapu , dah kenapa bg tok ketua umah bsar tp kt family laila umah sempit ,

ep 2 x tgk sbb i tgk one cent thief
ep3 kelmarin i lupa
Tadi tgk ep 4 - again cringe and meluat , dgn bodohnya nk paksa2 laila kawin dgn bad bisu tu laa , pastu meluat tgk sakinah jd ejen , dgn ejen acah2 pndai ckp jepun tu eeeiiiiii
Menyampah smpai i x fokus tgk
X best langsung s3 ni makin mengarut
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sejak season 2 dah bosan tgk citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Hun bukan dah sign under esteruk ke? Mana mungkin esteruk lepaskan untuk berlakon & naikkan rating tibitri. Kinah gegeh ya senget2 molot nak menjayakan watak ejen apetah namun hambar….
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 25-11-2022 02:17 AM
sejak season 2 dah bosan tgk citer ni

Sama..yg season mula2 je rasa teruja lah jugak sebab jalan cerita dia lain dari lain dengan ckp slang mat saleh celup tu sampai jadi fenomena jap.. lama2 jadi bosan dan rasa bingit nyampah pulak dengar cakap macam tu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:21 AM | Show all posts
tak best la Kampung People season 3.. lailer macam try hard sangat nak jadi kelakar.. pastu adik dia yummy tu pun dah tak comel dah besar..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
1 word...BORING...
Brape kali aku menguap nk habiskan 1 episod.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
I pon lepas the first one tak tgk dh. Mainly sbb pengarah dia dh lain kan. Kalau tk the same pengarah yg direct keluarga iskandar , geng surau..lupa dh nama dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
X der kesempatan nak tgk lagi.. Minggu lepas pi vacation, minggu ni lak layan bola.. Kalau x best, malas lah layan terus
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
tak best dh kurengggg lain giler tema dgn kp 1 n kp 2
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:52 AM | Show all posts
Jadi makin merapu la tukar2 badan pulak. Tak syok langsung. Pelakon pun rasa dah tak syok maybe, mona pun dh tak gelong mcm dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:57 AM | Show all posts
sooo boringgggg..skala nguapan 20...
dgn lailer yg aku rasa nk pelempang dgr slang dia..season 1 masih boleh terima lagi
yummy suara dah garauuuu...terkejut dengau
dgn ejen ntah menda menda
mcm hilang arah season 3 ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:52 AM | Show all posts
nasib baik tak tgk s3 ni, dh bleh agak memboringkan.. ckup laa smp s2. gudbye jakfer!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:02 AM | Show all posts
ha a season ni mmg x wow sgt, hero bisu gemok x ensem, tak dak tarikan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
dari dulu tak reti sebut nama dia ni, literally hun ke han bunyiknya?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 09:13 AM | Show all posts
Tertengok Ep2 pastu mcm eeuww ape meolls tengok ni?
And then nampak si Kinah terus meolls bagi anak meolls bukak cocomelon kat youtube
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
boring x best..somi iols 1st episode terus cakap apsal x best merepek ni..better layan world cup dgn somi iols tiap pukul 9mlm
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:23 AM | Show all posts
kp 2 pun xtgk tp kp 1 mmg sukela.. sbb slalu sgt cite yg ade sequel ni jd xbest
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:33 AM | Show all posts
ada member aku bercakap mcm 'lailer' ni , apehal ckp mcm tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 10:13 AM GMT+8 , Processed in 0.108982 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list