CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1325|Reply: 9

Sajat berang Dituduh Ada Di Malaysia Gara-Gara Pelekat Peti Sejuk

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 05:16 PM | Show all posts |Read mode
Tindakan seorang pengguna TikTok yang mendakwa usahawan penuh kontroversi, Sajat Kamaruzzaman berada di Malaysia gara-gara pelekat di peti sejuk undang tawa orang ramai.


Menerusi siaran langsung di akaun TikTok milik Sajat yang sedang menjawab pertanyaan seorang netizen yang mendakwa dirinya berada di Malaysia kerana pelekat di peti sejuk yang kelihatan seperti pelekat peti sejuk di Malaysia.


Sajat yang kelihatan bingung dengan pertanyaan pengguna TikTok tersebut seterusnya menunjukkan pelekat tersebut dengan jarak yang lebih dekat.








“Adik, cakap dekat mak awak, mak tengok ni mak, ‘compare models at www.energyrating.gov.au’. Kau tahu tak ‘AU’ itu apa? Australia.


“Kau ingat pelekat ini ada di Malaysia sahaja? Pelekat ini ada dekat Australia juga adik. Tolong lah adik, aku sudah penat dan terangkan dah. Faham tak?,” ujar Sajat sambil tertawa.


Menerusi komen di siaran langsung TikToknya, majoriti besar pengguna TikTok terhibur dan geli hati dengan gaya dan jawapan Sajat yang tidak jemu menjawab pertanyaan daripada orang ramai.


“Kan dah kena, kau tanya lagi soalan macam itu dekat Sajat, penatlah gelak sampai kejung perut,” komen pengguna TikTok.


“Lawak sungguh, bukan kata Sajat, aku sendiri pun pening dengan soalan kau adik, ada ke patut pelekat peti yang kau tengok,” komen seorang lagi pengguna TikTok.


“Yang tanya soalan pun kelakar, yang jawab soalan pun lawak, eloklah korang bergabung buat lawak santai macam ni, hilang stres,” tulis pengguna TikTok yang lainnya.


Terdahulu, Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzzaman pernah memaklumkan bahawa dia sudah menukar jantinanya kepada wanita secara sah di Australia. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha kdg kelakar kdg kesian. Hadap ek nk explain benda bodo cmni. Lau aku lantakkan jeeee
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
knp beli peti ais kurang star. x inverter ke.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak2 sekarang acah2 puzzle cracker, decoder, i-spy
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:36 AM | Show all posts
Dh nmpk "llaki" skit Sajat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Rajinnya dorang layan live sajat
I follow gak dia kt tiktok tp sbb jarang masuk x nmpk la live nyaa
Banyak masa betul budak2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:12 AM | Show all posts
hahahahhaah jantan muka kau jat
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:37 AM | Show all posts
Peti ais dia pun orang sibuk ek? Dasyat!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 10:05 AM | Show all posts
semakin lama semakin nampak muka kejantanan tu bang jat
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:16 AM | Show all posts
sjat cpt mintak maaf kat mak ko. xcium sorga nnt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 06:17 PM GMT+8 , Processed in 0.209234 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list