CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Siapa PM? Nanti Azan Kena Slow-Slow,"- Suka Hati Je Cakap, Haris Ismail Bikin Ramai Panas

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Semuga ada yg report & pubird nie kana interview...dunia akhir zaman, penunggang di mana2 & ramai pulak pengikut yg sama bangang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 10:44 AM | Show all posts
apalah nak heran spisis penonggeng agama mmg gini, menang bab membungkus kepala jah, lain-lain out.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Hampir pasti kebodohan dia ni bakal diwarisi ke billie ain.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
HabukBesi replied at 23-11-2022 04:04 PM
piiiuuu.... pencentus ummah ke pencemas ummah

Pencetus kemarahan lebih tepat
Harap bila billie ain dah beso sket beliau azan ke telinga pak dia ni. Kasi clear segala kebodohan yg bersarang dalam otak pak dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:00 PM | Show all posts
lu sapa???
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Geramnya tengok dia eja macamana. Eja elok2 boleh dak wife lopa ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum kawin xnmpk sgt kekepaman dia ni. Dah kawin makin mnyerlah kepam dan poyo dia ye
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
testly replied at 23-11-2022 01:58 PM
Tapikan..mmg ada pun kat puchong dulu, surau kat 1 kwsn perumahan diminta slow ke mcm mn tah oleh yg ...


Apakah kerana bunyi speaker meletup full volume macam nak perang terutama di waktu subuh? Dah la bunyi meletup, sound system hanat bunyi pun pecah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ajet ajet sangat aihhh
P la duduk umah tepi surau yg slalu buka speaker sound pecah , pasang kaset tak tentu masa max volume tu
Rasa tgk best ke tak

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
noorhairiahma replied at 22-11-2022 02:34 PM
apa benda?

benci i tengok yang mainkan sentimen agama ni.

ada betul la kerisauan dia
tuhan allah tu tak denda atau tangkap manusia pun
Yg rajin tgkap denda tu manusia2 lain yg suka paksa2 org lain ikut selera dorang dalam hal pakaian

Kalau hal jenayah tu okla nak tangkap pun

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 25-11-2022 01:32 AM
Apakah kerana bunyi speaker meletup full volume macam nak perang terutama di waktu subuh? Dah la b ...

Entahlah..xingat..tp rsnya none because the above pun. Kena cr blk news tu..tp tah news apa pun xingat dah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru prasan banner yg dia tanya siapa buat tu, entah2 dia sndiri. Sbb nya dia mmg asal besut kan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
ohsoyaya replied at 25-11-2022 12:59 AM
Sebelum kawin xnmpk sgt kekepaman dia ni. Dah kawin makin mnyerlah kepam dan poyo dia ye

Sebelum kawin nampak normal... Pemuda harapan bangsa... Dah kawin jadi ostad jadi jadian berangan sama level dgn pak gad stinggan cari! Terus jadi sewel.....

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:16 AM | Show all posts
coppp…  banner tu memang  wujud ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:13 AM | Show all posts
MarryPottet replied at 24-11-2022 10:38 PM
Pencetus kemarahan lebih tepat
Harap bila billie ain dah beso sket beliau azan ke telinga pak dia  ...


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:49 AM | Show all posts
dedua TIBAIUNTA..selayaknya la berbodohan eh berjodohan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
testly replied at 24-11-2022 11:23 PM
Entahlah..xingat..tp rsnya none because the above pun. Kena cr blk news tu..tp tah news apa pun xi ...

Kalau aku la - kalau dah la kat surau/sejid 6u speaker pecah, PA sistem hauk, suara tukang azan tak sedap pehtu takda feel pula macam tak ikhlas lansung nak azan or just pemalas nak buat ibadah betul2 disertai laungan azan full volume buat pecah gegendang telinga tu tak masuk lagi takzirah ka bacaan ayat2 suci Quran panjang lebar di kala keheningan subuh, aku pun komplen.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:57 AM | Show all posts
nurul_akmar replied at 24-11-2022 12:36 AM
Tah. Siap ada kuliah agama dlm bhs tamil lg. Dr jln besar aku dh dgr. Xfhm aku org yg kata penang  ...

orang yang takut dengan kebenaran ni mmg bodoh. hidup tu biar bercampur. travel kenal tempat orang kenal budaya. malas membaca ke sampai ingat penang takde azan? puriz puriz.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 11:55 AM GMT+8 , Processed in 0.097787 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list