CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Siapa PM? Nanti Azan Kena Slow-Slow,"- Suka Hati Je Cakap, Haris Ismail Bikin Ramai Panas

  [Copy link]
Post time 23-11-2022 03:53 PM | Show all posts
ko tak pernah pergi Penang ke puriz? kat sana kuat je azan subuh. hidup tu biar bercampur jangan jadi melayu katak bawah tempurung.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 03:57 PM | Show all posts
banyak jgk melintas kat ig feed lawak2 bodo dia ni. mmg nampak kurang cerdik dan saje nak mencapub. bodonya laki bini
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:04 PM | Show all posts
piiiuuu.... pencentus ummah ke pencemas ummah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:11 PM | Show all posts
'what not' tu ayat bini ko....mcm takde perkataan lain
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:19 PM | Show all posts
report je kat mcmc & polis..bodoh betul dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki sapa bodow ni?
Dah mcm Suhaimi laki Ina tu bodow nya
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa maksud what not dlm konteks ayat tersebut? Direct translate apa xboleh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Report je.
Kan haritu ada warning, jgn nk extreme keluarkan statement on social media yg boleh mengundang pecah belah sesama kaum
Tapi apalah nak harap dgn moron sekor ni.
Membesar kat Bangladesh mungkin. Elok je kejiranan mak aku tu azan punya kuat, keliling jiran semua Chinese dah berpuluh tahun.
Perangai lahanat mcm ko ni lah yg buat org bergaduh. Kalau nk Islam dihormati, ko kena buat benda yg sama pada bangsa lain.
Bila ko perli takpe, bila kena taruk balik mulalah gelupur keluar ceramah kau tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 05:19 PM | Show all posts
toynme replied at 23-11-2022 04:11 PM
'what not' tu ayat bini ko....mcm takde perkataan lain

kahkah belajo dari jah ayat dia masa acah internesenel suatu masa dahulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Jellobin replied at 22-11-2022 11:46 PM
Sama pekat likat!

Always take half cooked info. And amek mna yg sesuai dgn jiwa dia je bodos pian ...

nk menempek x kena gaya !dok la diam² !p jaga laki tu..niqobid abadi terpaling usrah kunun tinggal duniawi
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapikan..mmg ada pun kat puchong dulu, surau kat 1 kwsn perumahan diminta slow ke mcm mn tah oleh yg non muslim dulu. Mmg ada keluar paper pun...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
testly replied at 23-11-2022 09:58 PM
Tapikan..mmg ada pun kat puchong dulu, surau kat 1 kwsn perumahan diminta slow ke mcm mn tah oleh yg ...

Slow kn aje. Bkn sruh stop,hormat la permintaan org as long as tk melampau.. ade org baru balik keje pagi2 nk tdur ke, kn dh mnganggu dia.
Rmai je ckp kt penang tk ley azan la ape lah, tp ble dgr dr mulut org penang sndiri, elok je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Perangai pun perlu berlandaskan islam
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
kikilalapooh replied at 23-11-2022 03:53 PM
ko tak pernah pergi Penang ke puriz? kat sana kuat je azan subuh. hidup tu biar bercampur jangan jad ...

Tah. Siap ada kuliah agama dlm bhs tamil lg. Dr jln besar aku dh dgr. Xfhm aku org yg kata penang xde azan laa.. xpenah dtg penang ke? Main folo je org cakap. Fitnah pon fitnah laa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 22-11-2022 03:07 PM
i tak faham...  what not. Islam sebagai ..
dia nkt terangkan apa sebenarnya..ckp jela malay terus..

I perhati lofa suka guna ayat what not ni dalam interview. Jangkit kat pak ustaz ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:32 AM | Show all posts
Edited by MsCinderella at 24-11-2022 09:36 AM

masih ada kat IG dia ka...

cin x leh tgk post tu sbb terklik report pada IG...(macam IG tu paham apa maksud si puriz ni)

tolong la someone p buat report kalau kat IG dia masih ada...kenyataan dia mcm selama ni azan kat malaysia bunyi slow...dia refer pada negara kot..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols pcya je dgn yakin banner yg ltk muka besar dia tu dia yg buat tk pn team dia arahkn. sja je nk bt cerita bgi viral  minta dm lh siapa yg buat. org gila je nk habiskn duit sia2 mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:52 AM | Show all posts
kebodohan dia memang mengalir laju dan deras mcm air terjun kat Tapah...... tak bertepian dan belumba-lumba ngan kebodohan Jah Lob....

bagus pasangan suami isteri nih, saling melengkapi dan sekufu sgt... pemikiran yang sama, bakat yang sama, paling penting level kondifen pon sama.... memang sekufu sgt....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
bodohnya iq puburit bangsat tongong ni.. sama tongong dengan laki heshe
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:12 AM | Show all posts
just nak cakap orang pandai dia tak selfie dengan batang and muka dia sekali

just cakap jelar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 07:14 PM GMT+8 , Processed in 0.105722 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list