CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11318|Reply: 85

Jiran Dah Tak Tahan Bau Tahi Busuk, Aktres Kantoi Suka Buang Air Besar Merata Tempat

  [Copy link]
Post time 9-11-2022 07:53 AM | Show all posts |Read mode
Tak tahu malu! Itu gambaran mengenai sikap buruk pelakon Amber Heard yang kantoi membuang air besar di kawasan perumahannya di Sepanyol baru-baru ini.


Tindakan bintang filem Aquaman itu dirakam oleh salah seorang jiran yang kemudian dimuat naik oleh Youtuber Joseph Morris di saluran YouTube miliknya.


Menerusi rakaman tersebut, Amber dilihat selamba membuka seluar dan membuang air besar dipercayai dalam keadaan mabuk.




Foto: IG




Individu yang berjaya merakam perbuatan itu dilaporkan sudah tidak tahan dengan sikap pelakon itu yang gemar membuang air besar di kawasan perumahan mereka.


Dakwanya, ini bukan kali pertama kejadian seumpama itu berlaku malah penduduk di kejiranan itu pelik apabila sering mencium bau busuk dan najis merata-rata sejak Amber berpindah ke situ.


Tidak tahan dengan keadaan itu, penduduk bertindak memeriksa rakaman kamera litar tertutup (CCTV) dan mendapati ia adalah angkara aktres berkenaan.










Sebelum ini, bekas suami Amber iaitu Johnny Depp mendedahkan Amber pernah membuang air besar di atas katil ketika perbicaraan kes saman fitnah mereka awal tahun ini.


Bagaimanapun, Amber menyangkal dakwaan tersebut dan menuduh ia perbuatan anjing mereka. -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2022 07:56 AM | Show all posts
gila punya whait people
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bahana arak, perangai pun serupa anjing dah, selamba berak merata2 tempat
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 07:57 AM | Show all posts
saka anjing kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
My dog stepped on a bee dekkkkkk!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:22 AM | Show all posts
alahai dik amber..awak ni cantik..jaga la perangai..kang tak pasal2 family court amik anak comel si oonah paige tu atas alasan mental mak xstabil..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 9-11-2022 08:22 AM
My dog stepped on a bee dekkkkkk!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kantoi terukk..benarlah Johny tidak berbohong. Busuk punya perangai. Arak dan dadah memang patut di banned sepanjang zaman.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2022 08:35 AM | Show all posts
jenis tak lap la ekk...paling pengotor
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Amber turd amber turd apa nak jadi
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:43 AM | Show all posts
muka jaa elok
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 9-11-2022 08:33 AM
Kantoi terukk..benarlah Johny tidak berbohong. Busuk punya perangai. Arak dan dadah memang patut di  ...

Tapi akak believe sheols memang azali saorang psychopath dekkkk…. Dadah dan what not bukan dalangnya sistah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 9-11-2022 08:43 AM
muka jaa elok

Tak elok pun harap mekap je
Adik manehnya lagi lawa kot

Pengotor penipu haishhhhh
Lepas berak terus tarik seluar
Gilo
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Something wrong la dia ni. Pindah india la kak. Ewww
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:52 AM | Show all posts
naina replied at 9-11-2022 08:48 AM
Tak elok pun harap mekap je
Adik manehnya lagi lawa kot

heheheh..

tp pernah dinobat wanita tercantik ikut bentuk muka kekdahnya ... ni msti kepala dah tingtong sgt dah
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Manusia jenis apa ini.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2022 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Org mcmni dia takan ngaku keburukan diri tapi diri sendri jgak yg gigih buktikan diri buruk
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila.lah..taik.manusia kot..
Elok dia dok.india sana..boleh berak.sama.sama.siap sembang lagi dalam.semak
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:58 AM | Show all posts
HAntar dia pegi pedalaman China.. takpun Yindia
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 08:59 AM | Show all posts
Deny byk kali pun tk guna last2 terkantoi gak dr cctv
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:25 PM GMT+8 , Processed in 0.113880 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list