CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 19213|Reply: 170

(UPDATE) CARI Reward Day!!! Tebus Barangan Terpilih Secara PERCUMA Dengan Point Anda Segera! Stok Terhad Setiap Minggu..

  [Copy link]
Post time 14-10-2022 04:28 PM | Show all posts |Read mode
CARI REWARD DAY!!!





Untuk menghargai sokongan anda yang tidak berbelah bagi sebagai forumer CARI, pihak CARI dengan berbesar hati ingin meraikan anda dengan menganjurkan reward day setiap minggu. Anda boleh menebus pelbagai barangan terpilih secara PERCUMA dengan menukar point anda! Barang-barang akan direstock setiap minggu dengan pelbagai jenama.


SILA BACA DENGAN TELITI!!!


1- Anda hanya boleh menebus (redeem) satu barang sahaja dalam satu minggu bergantung kepada stok yang ada. Jadi siapa cepat dia dapat!


2- Selepas tebus barang dengan credit anda, sila buat bayaran untuk postage secepat mungkin kerana postage ditanggung sepenuhnya oleh anda. Hanya barang sahaja yang PERCUMA.


Ikut step seperti video dibawah : (Click atas belah kanan video untuk full size video)








3- Jika anda tebus barang tanpa membayar kos postage, barang yang ditebus tidak akan dipos kepada anda dan credit tidak akan dikembalikan semula.


Boleh mula tebus barangan bermula 12.01 malam ini. Sementara stok masih ada.


TEBUS DISINI : https://b.cari.com.my/plugin.php?id=keke_integralmall








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-10-2022 04:34 PM | Show all posts
Admin akan letak link kat sini untuk korang masuk redeem barang pada 18 oktober nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 04:43 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeke
Lepas redeem point, point jd sikit la eh.

Comments

ya  Post time 16-10-2022 02:04 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kira kalau redeem hadiah, points berkurang tapi bila Pm function boleh digunakan?

Comments

ya  Post time 16-10-2022 02:04 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 05:14 PM | Show all posts
utk redeem kena letak nama ,  no hp yg betul ya tuan2 semua
pecah la rahsia yg menyamar2 ni semua

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Points aku entitled  utk down payment myvi.....

Ok ler dari takda....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2022 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 14-10-2022 05:14 PM
utk redeem kena letak nama ,  no hp yg betul ya tuan2 semua
pecah la rahsia yg menyamar2 ni se ...

Alahhh
Habis la orang yang alter ego kat sini

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
yeayy..i nakkk...
hrp2 dpt.sbbb bday i time tu..tiberr

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 14-10-2022 05:17 PM
Points aku entitled  utk down payment myvi.....

Ok ler dari takda....

Propaaa… hutang forummers pun terhegeh-hegeh nak setel lg byk cekadak!

Gi byr dgn point ko tu.

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 07:08 PM | Show all posts
kalo setakat ayaq ro ka maggie sepeket ka rentikanlah

kami mau pakej zamrud umrah haramain

Comments

bersyukurlah..janji ada dari tak ada.haha  Post time 16-10-2022 02:07 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 14-10-2022 05:14 PM
utk redeem kena letak nama ,  no hp yg betul ya tuan2 semua
pecah la rahsia yg menyamar2 ni se ...

Alaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Uii kalau hadiahnya ipong pro nak juga aku

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Menunggu dengan tak sabar. Harap bukan propa iyer demi nak silent reader keluar dari berhibernasi.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 14-10-2022 07:50 PM

Alah mesti giveaway tu bendera2, tshirt dan badge parti2 politik menjelang PRU15 kan? Kowserrlah...

Comments

bukan  Post time 16-10-2022 02:08 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ye je tu. Setakat dpt kupon singgit ,maleh aku

Comments

tungguuu  Post time 16-10-2022 02:08 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu dulu apa barangnya....

Comments

nanti selasa masuk sini klik link  Post time 16-10-2022 02:08 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapalah bermurah hati yg sponsor barang2 redeem tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Normiang-Baru replied at 14-10-2022 06:59 PM
Propaaa… hutang forummers pun terhegeh-hegeh nak setel lg byk cekadak!

Gi byr dgn point ko tu.  ...


Eh eh…ko lagi normahbaru?

Kahkahkahkahkah


Do Build that strong resilience in you tau kalau nak keep up dgn stinger…jgn separuh Jalan terus hilang



Kahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 12:32 PM GMT+8 , Processed in 0.140977 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list