CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Roti Canai Malaysia Ranking No. 1, Dipilih Makanan Jalanan Paling Sedap Di Dunia.Anda bangga?

  [Copy link]
Post time 30-9-2022 10:59 AM | Show all posts
iols geli nak makan roti canai sbb terbayang tukang buat roti canai tu x cuci tangan  lepas masuk toilet pastu uli2 tepong  dgn bare hands dia tu  .ewwww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
plywood replied at 30-9-2022 07:52 AM
aku paling suka roti canai banjir, apa-apa kuah pun boleh yang penting tambah gula... ini roti canai ...

Samaaaaawajib tambah gula!
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:26 AM | Show all posts
tripleid replied at 30-9-2022 10:59 AM
iols geli nak makan roti canai sbb terbayang tukang buat roti canai tu x cuci tangan  lepas masuk to ...




Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:28 AM | Show all posts
tapi roti canai memang sedap pun... cuma con dia unhealthy, banyak minyak, itu je... nak lebih healthy capati atau naan kan...

iols boleh je ber roti canai hari2 macam nasi lemak... asalkan sedap macam iols buat
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Roti canai ni merata kan ado..
Indon pung skang buat roti canai kuah dal ooo
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 30-9-2022 11:26 AM

Secret recipe...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-9-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 30-9-2022 10:07 AM
Takut gundu ke?

Lebih kepada risau kolesterol tinggi, health screening bukan tiap2 tahun buat, gems bleh nampak

Teringat ex-colleague kembang tekak nak makan roti canai sebab cara penyediaan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Roti canai cicah gulai ikan memang surrr. Aku x suka kuah dal dgn kuah 1 lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap lagi pisang goreng kita. Tapi lidah dorang tak sama dengan kita. Apa pun roti canai terbaik.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:10 PM | Show all posts
Penangan pelancong mat salleh dan artis kpop layan mamak kat Malaysia lepas to share kat media social terus roti canai meroket
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
thread roti canai sebut tosai, lama betul xmakan tosai last makan kt mamak di klia2 zmn bujang, dpt org rumah jenis xmakan kedai mamak
tapi tosai paling sedap dekat bandar maharani xthu lagi ada kedai tu ke x, mcm dkt belas tahun xgie
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:25 PM | Show all posts
pagi tadi breakfast roti canai 2 keping, telur mata 1, kuah banjir.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka yong tau foo.

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 03:25 PM | Show all posts
Makanan Temasik takder ke...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:26 PM | Show all posts
samala dgn forumer lain, dulu paberet betol roti canai nih
tp skrg kena cut down to once a week
skeping roti canai = 301 cal, adehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:37 PM | Show all posts
delia3003 replied at 30-9-2022 01:50 AM
Sedap tapi tak boleh kerap makan. I tutup mata time teringin nak makan, terus order 2 sebab rasa tak ...

Kan.. Biar jarang makan lagi bagus..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
teringin pulak nk mkn roti canai..dh lama xmkn..aritu bli yg frozen tp xsama la..
esk la cari..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 08:33 PM | Show all posts
Roti canai segera brand Kawan tu sedap!  Rangup!
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah ada Samosaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ally9970 replied at 30-9-2022 08:53 AM
Baru aku tahu, roti canai tu makanan jalanan (street food)...
Makanan jalanan ikut pemahaman aku ial ...

Kat kampung ai byk roti canai jual tepi jalan dan warung Melayu yg kecil.. ada dlm 5/6 stall
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 196099 Replies : 4540
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 30358 Replies : 178
Ramai yg jawab 100. Tapi sebenarnya salah.
chaconRamai yg jawab 100. Tapi sebenarnya sala
Views : 7461 Replies : 39
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 103984 Replies : 2888
Kereta manual VS kereta automatik,
fahdramliKereta manual VS kereta automatik,
Views : 92757 Replies : 166
Guru lolipop pelajar sedang tidur didakwa.Apakah yang telah berlaku?
YgBenarGuru lolipop pelajar sedang tidur didakw
Views : 7203 Replies : 26
Siapa Pernah Jadi PM, Angkat Tangan
KurexSiapa Pernah Jadi PM, Angkat Tangan
Views : 16474 Replies : 50
Expectation vs Reality
Lavender85Expectation vs Reality
Views : 7777 Replies : 55
Novel yang berbekas di hati anda
fahdramliNovel yang berbekas di hati anda
Views : 57255 Replies : 182
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik... UPDATE #45: latar belakang syarikat2 bermasalah siap ada tindakan tatatertib
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 5408 Replies : 54

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 09:13 PM GMT+8 , Processed in 0.160703 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list